Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Caut informatii despre leucemia acuta limfoblastic

Recommended Posts

va salut!

Familia mea a primit o veste foarte proasta. Un var al sotului meu (Alin), care are 18 ani, a fost diagnosticat la Tg Mures cu leucemie acuta limfoblastica. Povestea e mai lunga, anul trecut in octombrie a avut un prim "atac", initial i-au pus acest diagnostic, apoi, pentru ca starea i s-a imbunatatit considerabil in doua saptamani, medicii au considerat ca s-au inselat si au pus diagnosticul de aplazie medulara severa post infectie virala. I-au dat tratament si lucrurile au mers destul de bine pana acum doua-trei zile cand Alin s-a simtit foarte rau si a fost internat din nou la Tg Mures, iar medicii au revenit la diagnosticul initial de leucemie acuta limfoblastica. A inceput deja si tratamentul cu citostatice. Medicii pun si problema unui transplant de maduva, care ar costa enorm pentru parintii copilului. Din pacate el nu are frati, si despre parinti nu se stie inca daca sunt donatori compatibili de maduva, asa ca trebuie gasit un donator mai intai. Parintii sunt disperati, iar Alin, care a fost foarte curajos la inceput, este dezarmat.

Rugamintea mea pentru voi, mai ales pentru cei ce s-au confruntat din pacate cu aceasta boala, este sa imi oferiti orice informatii aveti legate de aceasta boala, pentru ca nu stim mai nimic despre ea. Nu stim la ce sa ne asteptam. Orice imi puteti spune, de la link-uri web, pana la experiente personale, imi este de ajutor. Poate stiti de asemenea numele unor fundatii care s-ar putea ocupa cu strangerea banilor pentru un eventual transplant, sau cum anume se face prin Ministerul sanatatii treaba asta.

Va multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am dat o cautare pe google, dar in loc de informatii despre boala am gasit o multime de anunturi umanitare pentru copii sau adolescenti care sufera de aceeasi boala. Am realizat ca Alin e un caz din miile de astfel de cazuri disperate. Fiecare copil sau adolescent are povestea lui emotionanta.

Nu va mai cer informatii, ca am citit destul, da poate aveti idee despre demersurile care trebuie facute la minister pentru a obtine finantarea unei astfel de operatii ( am inteles ca ministerul sanatatii are un buget care acopera finantarea catorva operatii de transplant de maduva pe an).

Buna! Imi pare tare rau pt. verisorul vostru, este o boala crunta. Eu nu stiu sa iti dau informatii despre aceasta boala, eventual sa dai cautare pe google. Dar vroiam sa-ti spun ca am vazut sambata seara pe OTV o emisiune in care au stans fonduri pentru un baiat de 3 ani care are leucemie si vreau sa-ti spun ca au strans prin teleton, cu ajutorul lui Romtelecom in jur de 45.000 Euro. Emisiunea a inceput in jur de 20,30 si s-a terminat in jurul orei 00,30.

Va doresc multa bafta si sa nu va pierdeti increderea in Dumnezeu!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

http://community.webshots.com/user/mcrmiki

Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

http://www.livingwithleukemia.org/

nepotica mea din NY a fost diagnosticata in noiembrie 2004, acum e f f bine.Avea 2 ani jumate.ALL (leucemia limfoblastica) e considerata mai blanda decat cea mieloblastica, cu mult mai multe sanse.Curaj!!!!

Intra pe situ asta, e f bun.

Sanatate!

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...