Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum sa fac?

Loma

Recommended Posts

imi caut un nou job, si am vazut o pozitie mai buna si imi place si ca locatie, insa facand sapaturi mai adanci am aflat ca firma respectiva (un senior lawyer) il cunoaste pe seful meu (tot lawyer) insa mutarea asta o fac pentru ca nu ma mai multumeste salariul actual.

Problema e ca chiar in septembrie anul trecut am avut un deal impreuna, bine el isi reprezenta clientul lui si noi pe al nostru, ce ziceti e o idee inteleapta sa imi trimit CV la acel cabinet.... nu stiu de ce parca simt ca nu ar trebui, ca ei se cunosc de mult, si mai ales ca nu stiu cat plateste acesta din urma...

cum sa fac, ce ma sfatuiti...

[pup] Loma

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Un deal impreuna nu reprezinta conflict de interese.

Pe de alta parte, de obicei CV-urile aplicate pt job sint confidentiale. Pot suna - de obicei petru referinte - daca se specifica acest lucru, si cu permisiunea ta.

Insa oameni sintem toti, unii de o calitate mai indoielnica [:D].

raspunsul pe care il vrei depinde de cita incredere ai tu in profesionalismul celor de la firma unde vrei sa te angajezi.

Elise

quote:Originally posted by Loma

nu imi mai spune nimeni cum sa actionez [duel]

id="quote">id="quote">In general oamenii din aceesi bransa se cunosc f bine si se intalnesc si extraprofesional, deci exista sanse mari sa se discute aspectul.Dar daca te nemultumescte mai ales salariul, de ce nu te duci sa discuti cu seful tau acest lucru? Vei fi surprinsa ce rezultate poti avea astfel. Si daca nu iese nimic din discutia asta, atunci poti aplica si dincolo, ca doar de acuma seful stie ca tu vrei un salariu mai mare, nu?Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...