Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Doare chiuretajul biopsic

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

O sa ti se faca ceva anestezic. Nu te adoarme de tot dar te inmoaie foarte tare. De simtit simti un pic. Este o durere mult mai mica decat la histerosalpingografie si de mult mai scurta durata. Una peste alta este mai multa regie decat operatia in sine. La toate operatiile de genul acesta complet nesuferite sunt prinderea si deschiderea colului.

Daniela, mamica de Ana-Maria

http://community.webshots.com/user/PONICID

Distribuie pe alte site-uri

Eu, sincer, asa am auzit, ca doare.

de facut, n-am facut - in schimb am facut HSG care a fost crunt - si interventia in since, si treaba cu colul.

Si o sa mai fac histerografie cu remodelarea uterului, procedura se face cu laser, dar - sper!! - sub anestezie generala.

Elise

Pai nu stiu sa-ti raspund, din cate am intels de la fete ciupeste din fibrom/chist sau ce necazuri mai are fiecare p'acolo...

Si m-a ferit sfatntul si n-am experimentat nici -un chiuretaj clasic pana acum, d'aia sunt asa moarta de frica!

Poate intra fetele care-s medici si ma mai linisteste putin[V].

[pup]la toate!

Mercic! tot nu-s lamurita prea bine [:D]

Intrebam pentru ca io am trecut luna trecuta printr-un chiuretaj (normal, zic io) pentru o sarcina oprita in evolutie. Depinde de organismul fiecareia daca anestezia prinde sau nu. Nu vreau sa te sperii, dar mie, de regula, nu-mi prind anesteziile, indiferent in ce parte a corpului sunt facute. Unii medici mi-au spus ca e de la cofeina si nicotica; se prea poate. La chiuretaj, nu mi-a facut anestezie generala (am inteles ca nu se practica asa ceva), ci una partiala, ca sa zic asa, intravenos, care trebuia sa m-adoarma juma' de ora si una locala. Inutil sa spun c-am stat cu ochii zgaitzi si n-am pus geana pe geana...si c-am si simtzit absolut tot.

Dar, depinde...

Tzin pumnii!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Giuliaid="red">,revin sa-ti spun sa nu te sperii ca nu doare.Iti face o anestezie, nu adormi, esti cu ochii descdhisi, poti conversa linistita cu doctorul, dar NU DOARE. Dupa chiuretaj esti putin mai slabita, mai ametita, mai somnoroasa de la anestezie, dar nu ai dureri.

Succes,

oana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...