Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul nurorilor (17)

Recommended Posts

Nurorile cu soacre buneid="red"> si nebuneid="blue"> [bis]

1.impreunaid="red">_____________1.gabibartaid="blue">

2.BraveGirlid="red">_____________2.camelia72id="blue">

3.boeruid="red">________________3.cornelianeliid="blue">

4.ralucamesid="red">____________4.linusaid="blue">

5.badjokeid="red">______________5.Natyid="blue">

6.Boobooricuid="red">___________6.angy11id="blue">

7.klumea_blondyid="red">________7.olimid="blue">

8.Himmelsduftid="red">__________8.monaganid="blue">

9.gylyid="red">_________________9.loreenid="blue">

10.kisstherain999id="red">_______10.dia_biid="blue">

11.joneid="red">________________11.inaioanaid="blue">

12.mara95id="red">_____________12.a.cicelid="blue">

13.adimercedesid="red">_________13.devyllaid="blue">

14.lavinaiid="red">_____________14.jozsaerikaid="blue">

15.Cloverid="red">______________15.Ralu-Catid="blue">

16.soarenistorid="red">__________16.alexa00id="blue">

17.mihaela amaliaid="red">_______17.diadanielaid="blue">

18.niccosteaid="red">___________18.Lonaid="blue">

19.fannna2003id="red">__________19.mebid="blue">

20.RaluDid="red">_______________20.Paula2003id="blue">

21.NinaRid="red">_______________21.Beeid="blue">

22.SunSmileid="red">___________22.mandaid="blue">

23.minaid="red">________________23.Gianaid="blue">

24.andoraid="red">______________24.cherry22id="blue">

25.marinarid="red">______________25.corneliaaid="blue">

26.ancuta_stanid="red">_________26.diaanid="blue">

27.nebunica_zapacicaid="red">____27.annitha_clid="blue">

28.Alynutzaid="red">____________28.Ileana Cosanzeanaid="blue">

29.Nadia1976id="red">__________29.axiaid="blue">

______________________30.Siminafid="blue">

______________________31.cristiamaid="blue">

______________________32.Gargaritzaid="blue">

______________________33.alionushcaid="blue">

______________________34.Raza de soareid="blue">

______________________35.sigridid="blue">

______________________36.andreea_trendid="blue">

______________________37.ioana2004id="blue">

______________________38.jokerid="blue">

______________________39.bunicutaid="blue">

______________________40.Eliseid="blue">

______________________41.mokoid="blue">

______________________42.pinguleasaid="blue">

______________________43.ciuleandraid="blue">

______________________44.simienaid="blue">

capitolul 16

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Flaviaid="red"> si io sunt intr-un wk permanent....[berica]. la lucru ma duc doar luni, miercuri si vineri cate 4-5 ore!!!!! si cu faculta cand am chef ma duc , cand nu......[8D]

Laviniaid="red"> : Sotie alintataid="red"> [ispita] si in CURAND (sper)id="red">.......[gravi] !!!!

SUNT FERICITA!id="red">!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

mai fetelor, este o nora taare [V]suparata, o cheama zana zanelor si a deschis un subiect parca " soacra denaturata" se cheama. propun s-o mutam aici cu arme cu tot si sa-i bolduim socrosenia cu albastru, ca m-a lasat si pe mine cu gura cascata[zz]si credeti-ma, am vazut multe in 12 ani de casnicie[pk]

camelia, da' cum facusi bre de te procopsisi cu soacra la uzufruct, daca zici ca n-a bagat nici un ban acolo? cum te-a imbarligat? te-a imbatat inainte sau te-a torturat pana ai semnat, ca in filmele cu james bond?

si mi se pare mie sau soacrele de alta natie ( canadience, frantuzoaice, etc) sunt foarte cool si mishto si open mind si-si vad de treaba lor? deci pana la urma atitudinea astora ale dracu are o mare legatura cu gradul de civilizatie al boborului, cu mentalitatile si cu prejudecatile de rigoare!

deci sunt ale dracului ca asa stiu ele ca trebuie sa fie o soacra, ca de aia ii spune soacra mare la nunta si poama acra dupa, nu? trebuie sa faca cinste acestei titulaturi!!si cred ca mai are legatura si cu mentalitatea ca femeia trebuie sa fie supusa si sa indure, sa taca, ca barbatul e barbat, alea alea...

ca asa sa aibe si ele o bucurie, sa te calce oleaca in picioare! inainte vreme daca ginerele venea in casa sotiei, la socrii, se spunea ca este " magar inchiriat". adica sotia trebuie sa se mute musai in casa socrilor, ca altfel nu-i ok? [bang]

pai, de exemplu, ce pretentii sa am eu la scorpia mea daca parintii ei dadeau toti banii pe care-i castigau soacrei si daca vroiau sa-si ia un cico sau un pachet de tigari, ii cereau ei, cu explicatii si plecaciuni?![neand]

Voi ce credeti, care lagatura cu gradul nostru de cultura si cu balcanismul nostru de 2 lei?

cherryid="red"> eu nu l-am cautat , m-a gasit el pe mine....[:D]. imi place ca stau si ma plictisesc,,,,,,si de aia vreau sa fac un bebe la locul asta de munca, p[t ca nu e stresant deloc, program putin si mnerg din placere....

Laviniaid="red"> : Sotie alintataid="red"> [ispita] si in CURAND (sper)id="red">.......[gravi] !!!!

SUNT FERICITA!id="red">!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

laviniaid="blue"> si eu ma plictisec majoritatea timpului... adica nu, k stau pe DC... dar acum am de munca... [xx(] asa k intru, postez ceva, mai si lucrez...

ehe, ce visez eu sa nu mai am statut de nora, ci doar de sotie... [il] [biz]

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care

cunoscand necazul,

pretuieste fericirea,

iertarea,

iubirea...

Foto

Bine v-am gasit,fetelor!

Eu am colindat prin oras toata dimineata,ii caut Georgianei o fustitza verde pt. serbarea de ziua mamei,ea va fi ghiocel si se costumeaza in fusta verde si bluzitza alba,bluza i-am luat dar nu-i gasesc fustitza verde,toate culorile sunt dar verde nu!Ma mai duc dimineata intr-un loc,daca nu gasesc ii fac pe comanda!

Fetelor,sunteti minunate...va multumesc mult ca-mi sunteti alaturi si ma sustineti in "combaterea moliei"...ce m-as face fara voi,chiar am mare nevoie de suport moral,va iubesc mult...![pup]

Andreeaid="red">,a mai ramas asa putzin...sa fii cea mai fericita si vesela miresica...sa-ti iei incaltaminte comoda sa nu-ti faci rani la picioare...odihneste-te,sa fii maine in forma maxima![cheers]

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Lavinia asa servici sa tot ai:) Mai ales ca iti permiti sa mai faci cate ceva si pe langa daca te plicti.

Cherry ce-ar fi sa te muti in Tm? Poate iti aranjeaza Lavinia sa-i fi colega:)

Ciuleandra am vazut si eu subiectul cu pricina, iar fetele au invitat-o aici. Acum noi nu o putem muta cu forta daca ea nu vine:)

Legat de mentalitate, eu cred ca si asta intervine in relatia soacra-nora. De exemplu in strainatate copiii la varsta majoratului sunt lasati sa fie mai independenti, daca au posibilitati sa stea chiar separat de parinti. Si uite asa se invata ca si noua familie sa fie independenta.

La noi e invers, daca poti sa stai cu parintii pana ajungi la pensie, plus ca daca esti in casa lor te supui regulilor, sau fiecare socrii la randul lor isi trateaza nora/ginerele cum au fost si ei tratati...

De ex. soacra-mea are o soacra la fel de buna, cu care si acum se ajuta, povestesc, fac multe lucruri impreuna, iar la mine se relationeaza tot cam asa.

Problema e a mea ca sunt o fire independenta (asa m-au invatat ai mei:) si aici mai intram in conflict:)

Sa zica si celelalte fete:)

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...