Gaby Publicat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2006 MA tot laudam ca sunt ok... dar nu sunt! Viata mea e o lupta cu greutatea... Am tinut monti 2 saptamani in decembrie... aveam 57-58 kg.Azi am 61, dupa ce am renuntat la acesta program (nu o pot numi dieta) am mancat normal, dar am pus pe mine... Zilele trecute am facut depresie si cadere nervoasa cand m-am urcat pe cantar. Am inceput sa citesc, si cyu cat citesc mai mult cu atat sunt in ceata.Am citit despre Atkkins, dar incercand sa mananc numai carne mi se face greata asa ca am o combinatie ....carne si dupa 3 ore mere si kiwi (monti + Atkins)... Dar cAND ESTI DISPERAT VREI SA SLABAESTI RAPID... dar stiu ca nu-i sanatos... si tot asa ma framant. Ideea e ca nu prea inteleg Atkkins, poate ma ajuta cineva cu tabelele alea... Cand intru pe nu stiu ce site si vad ca slabesti nu stiu cat 6 kg in 2 saptamani prin masaj si impachetari dar trebuie sa DAI 4 MILIOANE PE 10 SEDINTE,iar ma apuca nebuinia :)) de unde atatia bani lunar pentru o femeie care trebuie sa arata bine! Stiu, si sunt constienta ca detin enorm de multa grasime sau celulita dar nu pra am posibilitati de control...Voi cu faceti... Ma gandeam sa merg la sala, dar singura...nu prea cred ca reusesc.Voi cum procedati? A-ti mai tinut diete dupa care a-ti "explodat"? unde mai pui, ca de cate ori tin diete, ma apuca ameteala si ma doare capul...Nici nu stiu ce sa fac sa-mi fie mai bine, caci nici grasa nu-mi e, nu ma pot misca, plus ca nu ma mai incape nimic... Poate reuseste cineva cu experienta sa ma ajute... Gaby si Razvan (smeu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Gaby, aici sunt fetele de la Atkins, mie personal mi-a placut dieta http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69180 aici suntem veterane, am slabit, ne-am ingrasat, iarasi slabim ... http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69677 Ideea sa mergi la sport este de nota 10 ! Cu dietele drastice ... da, slabesti 5 kg in 2 zile si te ingrasi altele 6 in 4 zile si tot asa, efectul yo-yo. De ce ai renuntat la Monti, sa mananci sanatos si echilibrat si sa si slabesti ... suna ideal ! Cand tii diete, ca sa nu ametesti, trebuie sa iei neaparat suplimente de vitamine. Eu am cam tinut toate dietele (atkins, scarsdale, disociat, daneza, un pic de Monti, weigh watchers - pe asta o recomand chiar), supa de varza si altele) dar m-am ingrasat pentru ca am cazut cu botul in prajituri, constienta de urmari [^] Pana la urma e o chestie de vointa. Adica daca iti fixezi targhetul de x kg si-l atingi fiind mai atenta la ce mananci si cand mananci, de aici incolo e vointa sa te mentii. Tu zici ca ai 3 kg in plus ... nu e capat de lume. Cu putin sport reusesti sa scapi fara probleme si sa te mentii, mai ales daca incerci sa si mananci sanatos. ________________________________________id="red"> Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> [floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3] [foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo2004 Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Gabyid="red">, subscriu la absolut tot ce ti-a spus mai sus Daria! Noi, cele de pe site care ne luptam cu kg, te putem sustine si incuraja, daca ai nevoie, insa vointa si determinarea trebuie sa le gasesti in tine insati! Mult succes, mai ales ca nu ai chiar asa multe kg de dat jos si lasa depresia ca nu te ajuta cu nimic, ci iti face mai rau! Gabriela si Stefan David (08.07.2004) Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi Albumul comun!!! Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr.id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby Postat Februarie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Fetelor, Am ajuns la 55 de kg cu Monti... si de la 55 la 61, asta m-a lovit rau! Asta imi da de gandit... ce fac? toata viata o tin in diete ca sa ma pot mentine pe linia de plutire, nu sa atrat manechin... Acum sa va zic ce am facut...am comandat niste picaturi, reclama din JN cu catalin crisan si o sa vad ce rezutlate are, pe langa dieta... Mie, recunosc, imi este extrem de greu pt ca eu sunt dependenta de dulciuri... zilnic mancam ceva dulce, cat de mic. Stiu ca nu e bien ...sa ma vedeti acum, parca sunt un dependent de alcool sau droguri la dezalcolizare...este infiorator de greu sa stau departe de prostioare... ma intreb daca vre-o data am sa reusesc sa imi schimb modul de viata...vointa am maxim 1 luna...apoi se intampla ceva, nu stiu si ...Sper sa reusesc ceva pentru azi dimineata cand m-an trezit am zis ca nu mai vreau sa fiu grasa...erg intr-o singura fusta, ca doar in aia mai incap, pana mai slabesc...e de ras si plans![zid] Gaby si Razvan (smeu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Gabi, singura dieta care iti permite un pic de ciocolata sau alt dulce este weighwatchers. Eu ma rasfat in we-uri cu clipe dulci :-) ________________________________________id="red"> Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> [floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3] [foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Myhaella Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Gaby, chiar si cu Monti mai poti sa scapi la cateva cubulete de ciocolata amaruie, fructe confiate, cateva migdale (tolerate), clatite a la Monti cu gem cu fructoza, un fel de budinca de branza de vaci la cuptor indulcita cu fructoza. Ca mici abateri poti sa incerci retetele din carte cum ar fi spuma de ciocolata, crema de zahar ars etc. Recunosc, dulciurile acestea nu sunt asa de gustoase precum cele clasice... Totusi, eu chiar si cu abateri dulci in week-end (2 bucati prajituri diverse, de casa) am slabit foarte bine la inceput cu Monti. Idee este sa nu te obisnuiesti cu abaterile, de exemplu nu poti sa mananci dulciuri in fiecare zi si sa slabesti. Dar gandeste-te ca vine vara si timpul de plaja, rochite etc. In plus fata de efectul de slabire, eu ma simt mult mai bine urmand Monti, mananc mult mai sanatos si unele feluri sunt foarte gustoase. Vointa si perseverenta si vei reusi! Mihaela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Gabi, iti dau un pont pt dulciuri: incearca batoanele de slabit Fibrobar..mie nu-mi plac tocmai pentru ca sunt dulci. Ca gust nu sunt grozave (parerea mea) dar la o adica te poti pacali singura. Si mai exista un gem dietetic de la Aprovit parca, care nici nu costa prea mult (in jur de 23.000lei) dar care e chiar gustos, cel de fructe de padure. Succes Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby Postat Februarie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Buna dragelor, multumesc pentru sfaturi. daca tin regim, nu cred ca pot folosi decat gemul, daca tin Monti...deci batonul iese din calcul, si nici mie nu-mi place... o sa caut retetele voastre monti cu dulciuri, dar in prima faza am voie ?... Am citit despre Atkins si am observat ca multe se ingrasa, cel putin la inceput...trebuie musai sa-mi iau cartea lui ? Ca dupa cum vad nu prea inteleg nimic...Acum trebuie sa fac o baie rece ca nu mai pricep nimic... Mulumesc mult pentru sprijin! Gaby si Razvan (smeu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgiana.david Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Gaby sa-mi spui si mie te rog daca a avut efect cura lui Catalin Crisan? Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004) http://community.webshots.com/user/giorgios72 http://community.webshots.com/user/cristidavid70 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Myhaella Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 In prima faza nu ai voie abateri cf cartii dar ti-am spus ca am mai trisat si totusi am dat jos, mai greu este adevarat. Poti sa incerci celelalte ducliuri mentionate de mine. Pentru mai multe detailii, sfaturi etc. ai aici link-ul catre grupul Monti DC :) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69850&whichpage=2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.