Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Urgent-Cardiolog bun

alinaxeni

Recommended Posts

De cativa ani am dureri puternice in zona inimii.Am fost la dr.,am facut EKG si nu s-a gasit nimic.Anul trecut am avut o criza puternica, chiar in ultima zi de concediu.M-am dus iarasi la dr. dar nu mi-a dat nici un diacnostic.Am facut mai multe EKG-uri si la toate mi s-a spus ca nu am probleme.

Azi am avut dureri mai puternice ca niciodata care au tinut cam 15 min.Am luat un Distonocalm si vad ca m-au mai lasat,cel putin pot respira fara dureri.

As vrea sa merg la un cardiolog care sa-si dea interesul sa vada ce am.Mi-e clar ca ceva nu e bine.Unde as putea sa merg?

alina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu ti-o recomand pe d-na dr Rugina de la Spitalul Fundeni, sau la Centrul Medical Unirea de pe str. Enescu.

Daca la controalele anterioare nu ti-a gasit nimic, sa nu fie cumva tulburari neuro-vegetative.

Oricum du-te la ea, mie mi-a placut mult, are rabdare si pare apropiata de pacient.

Tana

Servus Alina si multumesc mult de ajutor si iarta-ma ca nu ti-am mai raspuns atunci,

Referitor la problema ta, se spune ca inima nu doare. Durerile din partea inimii pot avea diverse cauze, inclusiv constipatia. Daca ai stat in curent, pot fi dureri intercostale care difuzeaza spre inima. Alte cauze: stres, cofeina, tutun, alcool, pilule de slabit, unele medicamente.

Nu te speria, du-te la medic dar nu-ti fa ganduri negre. Iti tin pumnii! [flo]

Nu certati copiii cand viseaza!

Noi_doi

Copiii

Felix

Otilia

Buna Craciunita.Chiar ma intrebam ce ai mai facut.Imi pare rau ca nu am putut sa fac mai mult atunci.

Asa cum ati spus si voi s-ar putea sa fie altceva si nu o problema cardiaca.M-am speriat ingrozitor pt. ca nu au fost niste dureri obisnuite,ceva gen junghi intercostal.

Tana,multumesc mult.Saptamana viitoare direct acolo ma opresc.Sper sa nu fie nimic grav ca asta imi mai lipsea acum.

alina

Intradevar, s-a facut "saptamana viitoare" si foarte curajoasa am plecat la medic dis de dimineata.Planul era sa mai fac niste vizite la cativa clienti si apoi la doctor direct.A fost bine pana la ora 13 cand am cazut pe strada.Rau,stare de voma,ameteli si slabiciune.Nu ma intreba cum am ajuns acasa.

Am constatat ca de cateva zile,dupa pranz ma apuca greata si ma umflu ca un pepene.Fiind acasa in week-end am luat hepatobil si mi-a trecut repede dar azi nu-l aveam la mine si nu am mai putut controla situatia.Nici prin cap nu mi-a trecut ca pic daca nu-l iau.

Am ajuns acasa,am luat bulina si dupa ce mi-am revenit am dat o cautare pe net......stupoare, bulinuta minune e recomandata pt. tulburari neuro vegetative si colon iritabil.Eu o luam pt. bila,credeam ca e lenesa,mi-a recomandat o farmacista.Cand am cautat sa vad ce inseamna am crezut ca nu vad bine,parca cineva imi luase mie simptomele si le pusese pe ecran,chiar si durerile de inima.Asa ca se poate sa nu am nimic la inima.E adevarat ca am trecut saptamana trecuta printr-un episod de constipatie de n-am patit niciodata asa ceva dar cine sa stie ca pot avea legatura.

Asa ca am trecut pe regim si ceaiuri de toate felurile si dau fuguta la dr. sa vedem ce zice.Sper sa nu ma injure ca vin cu diacnosticul in buzunar.

Va tin la curent cu tot ce am facut.

Am ajuns mai rau ca babutele.[q][q]

alina

• 5 months later...

quote:d-na dr Rugina de la Spitalul Fundeni, sau la Centrul Medical Unirea de pe str. Enescu
id="quote">id="quote">.

Stie cineva cum as putea sa dau de aceasta doamna doctor?id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.

- Platoid="size1">id="purple">

Uite, stiu de dl dr.Apetrei , care e si profesor, dar numai din auzite, ca e unul din cei buni...daca mai ai nevoie de referinte incerc sa le obtin...din auzite de la un fost coleg de facultate si de la o ruda mai indepartata de-a mea, care au fost pacientii lui...sincera sa fiu nu stiu insa daca mai practica...[pup]si multa sanatate

[alcool]Joker...mama de ied zapacitid="orange">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

un numar de telefon sua o adresa de mail sa ii scriu m-ar ajuta mult de tot. Multumesc mult pt info [flo]id="purple">

quote:Originally posted by joker

Uite, stiu de dl dr.Apetrei , care e si profesor, dar numai din auzite, ca e unul din cei buni...daca mai ai nevoie de referinte incerc sa le obtin...din auzite de la un fost coleg de facultate si de la o ruda mai indepartata de-a mea, care au fost pacientii lui...sincera sa fiu nu stiu insa daca mai practica...[pup]si multa sanatate[alcool]Joker...mama de ied zapacit

id="orange"> http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
id="quote">id="quote">
Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> id="right">id="purple">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...