Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Coafor bun?

Recommended Posts

Dragele mele,

Va intreb pentru ca sunt convinsa ca ma puteti ajuta. Coafeza mea a plecat in strainatate si m-am decis astazi sa merg sa ma tund la Crystal Cosmetics (salonul de la Gara de Nord)insa am fost surprinsa de atitudinea angajatelor de acolo[xx(]. Desi incepuse programul, coafeza mi-a aruncat o vorba de genul "doar nu vrei sa te tund acum, vino si tu peste o ora" (era ocupata cu bautul cafelei). A si strambat din nas si a plecat. A mai trecut pe langa mine o alta angajata care s-a uitat in scarba la mine si tipa de la receptie m-a intreabat " da' ce, vreti doar tuns?". M-am enervat si m-am programat pentru luni seara si bineinteles ca nu o sa ma duc.

Imi puteti voi recomanda ceva? Un loc unde angajatele sunt si pricepute si au si o atitudine pozitiva?

Multumesc mult de tot!!!

http://www.editiaspeciala.com

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Cristinutza_ale

incearca la salon la egoist , sigur o sa fi multumita

id="quote">id="quote">unde e acest salon? ca si a mea coafeza a luat-o razna rau: ma tunde bine nu am nimic de comentat dar imi face un breton de zici ca e o maturica. abia dupa 2 sapt de la tuns arata si el normal..briza_mariiid="red">ziua nuntii; una alta pt nunta

Salon Abbate, doar ca e foarte aglomerat si trebuie sa-ti faci programare din timp. Au saloane deschise in : 13 Septembrie , Dorobanti si mai e unul, dar nu stiu exact unde

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

quote:Originally posted by miag

Salon Abbate, doar ca e foarte aglomerat si trebuie sa-ti faci programare din timp. Au saloane deschise in : 13 Septembrie , Dorobanti si mai e unul, dar nu stiu exact undeMia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

id="quote">id="quote">si in Colentina"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">au mai ramas 5 zile

Saloanele Why Not (str. Roma, P-ta Progresu si mai sunt) - ashijderea, cu programare. Eu merg la ei (coafor, cosmetica, manechiura+pedichiura) de aproape 2 ani, aici m-am si coafat pentru cununie si nunta si n-am ce sa le reproshez.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

nu stiu unde stai, in ce zona. dar sunt convinsa ca si in cartier poti gasi ceva mai bun. egoist e cam scumpulet. e adevarat ca isi merita banii. eu de tuns ma tund la vogue, dar atat. restu imi fac la salonul bella, unul mai de cartier. manechiurista vine la serv, si am si cosmeticiana care vine acasa.

Poze vechi si noi

Eu locuiesc in Dr. Taberei si am in zona un salon, Valerom, unde imi fac tot ce trebuie: manichiura, pedichiura, tuns, coafat, epilat, tratamente cosmetice si corporale. Sunt fete dragute si ma simt ca acasa acolo. Merg de mai bine de 2 ani, dar cosmetica si unghiile le fac doar pe o anumita tura si parul pe cealalta tura, cu toate ca m-am aranjat de cateva ori si pe tura inversa.

Pepenash over and out!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...