Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Simptome sarcina extrauterina?

Recommended Posts

De vre-o 3 zile simt durere temporara in locul ovarului stang, care astazi s-a accentuat foarte mult. Aceste dureri sunt urmate si de sangerari reduse, de culoare maronie, asta dupa ce s-a terminat ciclu acum aproximativ 5 zile, lucru care pana acum nu mi s-a mai intamplat.[q] Am [xinpat]acum 4 zile si imi este groaza sa ma gandesc ca ...s-ar putea sa fie o sarcina extrauterina. [q][q][q][q]Stie cineva care sunt simpomele acesteia si cand apar in cazul extrauterinelor?!...Ma gandesc ca totusi este prea devreme, doar dupa 4 zile sa apara primele simptome...nu? Please help![:(]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Diddyid="red"> draga, dupa parerea mea nu este un semn de extrauterina atat de timpuriu. Eu am trecut prin asta dar am inceput sa am aceste simptome si dureri mari care radiau spre bratul si piciorul de pe partea respectiva doar din saptamana 4-5.

Trebuie sa te prezinti urgent la doctor. Luni dimineata, daca se poate. Numai o eco iti poate spune exact despre ce este vorba. Du-te fara frica si degraba, chiar si daca este extrauterina, diagnosticul timpuriu poate salva trompa!

Multa bafta si sa ne tii la curent cu ce se intampla, ok?

[pup]

Maduta

"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Anamadalina, Eliseid="red">, multumesc mult pentru raspunsuri! Sunt o fire mai speriecioasa si intotdeauna ma gandesc la ce e mai rau [:D], dar aveti dreptate, este putin probabil sa fie deja simptome de la o extrauterina. Iata ca astazi nu mai am nimic...este foarte ciudat, si eu cred ca este vorba de ceva chisturi. Ca sa complic si mai mult problema, am inceput sa iau Branca Ursului de 10 zile si acum imi vine sa imi da cu pumnii in cap...ma gandesc ca poate sa fi avut ceva efecte negative...[bang]. Oricum, sunt programata saptamana viitoare Miercuri la o monitorizare, asa ca daca nu se agraveaza pana atunci, ramane sa aflu la aceasta consultatie ce poate sa fie...Eu sunt si suspecta de endometrioza, ceea ce mareste sansele la o extrauterina si din acest motiv...mi-a venit aceasta idee. Oricum, va tin la curent, si multumesc mult pentru parerile voastre, care stiti si voi cum e cand nu prea ai cu cine sa te consulti, inseamna enorm de mult!

Va pup dulce![pup][pup]

Pentru linistea ta, fa si un test de sarcina, chiar daca ati facut sex cu patru zile in urma.

Si eu am facut extrauterina (in partea stanga), care s-a manifestat cu sangerari si dureri ingrozitoare. In plus la mine sparsese si dureruile erau asa de mari incat nu mai puteam sa merg si stateam incovoiata. Asta se intampla dimineata, iar seara m-am dus de urgenta la spital unde m-a si operat. Doctora imi spusese ca daca mai stateam acasa 2 ore, muream cu zile.

Inainte sa ajung la spital, am fost dimineata la o policlinica la care doctora de acolo m-a pus sa fac si un test de sarcina ca sa confirme rezultatul. Am facut si o echo in urma careia diagnosticul era de metroanexita si nu extrauterina. Dar recomandarea finala a fost de internare de urgenta in vederea operatiei de extrauterina.

Cu toate ca nu cred sa fie vorba in cazul tau de extrauterina, fa totusi un control ginecologic si un test de sarcina.

Multa sanatate!

Mami si NiKo (24 sept 2004)

Fetelor, am promis ca revin cu vesti - bune - am facut eco transvaginal si test de sarcina si nu este extrauterina![:D] sunt foarte fericita, desi pe undeva si un pic dezamagita.."Ce nici macar o extrauterina nu pot sa fac?!"[:D][:D][:D]

Durerile acelea pe partea stanga nu se stie de la ce au fost, nu am nici macar un chist...ramane mister[biz]. In schimb am anticorpi antispermatozoizi....dar cred ca asta e alta poveste...[alcool]

[pup][pup]toate aspirantele!

DIDDY bucura-te ca nu-i extrauterina!

eu iti doresc mult succes si sper ca in curand ne vei da vestea cea mare!!!

pupici

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Tabitha, kla78 si toate celelalte fete care m-au incurajat si indrumat, va [dual][dual][dual] mult pe toate si, la fel, va urez succes la bebei sanatosi si frumosi si sa ne revedem in curand si la capitolul [gravi]!

[flo]

Am si eu aceleasi simptome[V].Vineri mi-a venit CM.A fost mai abundent in prima zi dupa care de sambata pana azi doar cateva picaturi.Durerile ma lasa la cald si cand stau ghemuita.Sunt tare speriata sa nu fie o sarcina extrauterina.Ar iesi la un test de sarcina?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...