Avalon Publicat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2006 Lista aspirantelor optimiste care vor trece la mamici de... 2006:id="Arial Black">id="red"> Victoria (Veronica) Gabela (Gabriela) Pepsica (Antonia) Bety (Beatrice) Pia (Oprina) Tumpi (Ionela ) Codri (Codruta) MirelaV (Mirela) Alinuche (Alina) Cornelia1172 (Cornelia) Valentinag (Valentina Georgeta), Lulu77 (Alina Mariana) Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Salmida (Adia Florentina), Ioana1971 (Ioana) Speranta (Angelica) Robert (Robert si Alina) Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy (Camela) OtiliaLia (Otilia) Lucia Munteanu (Manuela Lucia) Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia) flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina), gogosar (Natalia Anca), giugiuca(Irina) steliana04 (Steliana), deca (Carmen)eva alicia, alina constantin (Alina Ioana), dinah (Elena) Anca Wish (Ana-Maria), Chi (Cristina), claudia123 (Claudia) asi (Stanca-Ioana), ardit ( Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia (Felicia) nounou(Florina), RUXMAX (Ruxandra) GeorgianaI(Georgiana) TERBITZA(Florina) LindaG (Linda) danap( Daniela) musete (Laura- Lucia) heleny (Heleny-Elena) Gabriela Elena(Gabriela Elena) pupesita(Mihaela) Floran (Florina) Ileana (Ileana) adimercedes (Adriana) Cristinna (Cristina) Lumit (Luminita-Violeta) nicol78(Elena-Nicoleta) pusichet(Ana Maria) Costi(Elena) Fanta (Stefana) zisaCami (Elena-Camelia) elli (Manuela) andra10(Andra) Liana30 (Mariana) R.R.(Rodica) Salomea (Elena) Jonica (Ioana) Marunzika (Ana Maria Natalia26 (Raluca Elena) thea_m(Teodora), Tmihaela (Mihaela) dedi (Adela) ela2004 (Ionela) GildaT (Eleonora) lachione (Mihaela Laura), puiusu (Oana) bibyrox (Rozalia) gabiu (Gabriela) Anku (Anca Cerasela) danangie (Daniela Angela) luli( Mirela) lauion(Laura) floarea de colt (Ana Maria) Carmen e( Carmen ) Pmihaela (Elena Mihaela) dionisiade(Florentina) iriss27 (Irina) iepurila (Irina) Anca (Anca Mioara) Avalon (Adriana) Roxee(Raluca) Sheherezada (Florentina), adya(Adina) biancaxl(Bianca) zamfir.mel (Mihaela) monica_b(Monica Andreea) Lauricipani(Laura-Alexandra), andicu (Andreea) Amely (Diana), Carmen.cita (Carmen) Elenya m (Mihaela) Crinuta 71 (Ioana) Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna) Pis (Mihaela-Felicia) barbye(Mirela) diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu) Madada (Daniela Florentina) Mirga (Mirela & Gabriel) Alexia28 (Mihaela) danuta_c (Dana) Oana_B (Oana Teodora) adi95 (Andreea) ingeras26a (Andreea) marrina(Monia) cristabb(Mihaela Cristina) kateryna(Elena-Gorgiana) Mihaela V(Mihaela) didi-anda(Anda Ioana) nanuk(Gabi) dyana(Diana) simonette (Sanda) lucia_1 (Lucia Elena) georgiiana (Georgiiana Alina) Silvana Popovici (Iuliana Silvia) cami30 (Camelia Veronica) camy062004 (Camelia) Dyana (Diana) stefaniaro(Stefania) Oana T (Oana) Tanya(Elena Mihaela) july_g(Iulia) motanik(Andra) stancutza(Diana) iepumic (Anca) cornelianeli(Cornelia) adela achim(Maria-Adela) adiutza (Adina) kriss79 (Cristina) mmc_nd (Malina-Mihaela) mari_lu (Maria) claucia (Claudia-Ioana) Dacicica (Daciana) florentin156 (Rodica) tzuptzup(Prina) Leditia(Leditia) Olguttza (Ioana Alexandra) marinar (Marina) Alinatxa (Alina) Simo29 (Simona) Aissa (Cristina) Danyalo (Elena-Daniela) ancuta_stan (Ancuta-Elena) Dana n (Daniela) Lorym Danotino cherry22 antosit (Antoaneta) Nadya PamELLA (Gabriela) tzontzonel (Maria) Andrusha (Andra) Tabitha (Ioana) bubuleana aventura alionushca (Aliona) [gravi][gravi][gravi][gravi]foste aspirante: Delia21(Delia), Maria28,Laura Ioana,jane04,dananita (Alina Daniela),paula2003,Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),Adar (Andreea),Tweetygeo,kim,liadi (Diana Lia), Danubia (Danubia),a_ancutza78(Anca Maria),CamiM (CarmenMaria), puiudana2004(Dana), betty13ro (Beatrice Irinel),AYSHA_2(Gabriela), poliana(Doina),monicutza_bb(Monica), mishi (Mihaela), Madyn Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Ioana81(Ioana), Karula (Raluca), dandana (Daniela), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Floricika (Florentina), Ionica, RO ANA (Liliana),anangel_lexi (Alexandra), martha78 (Mihaela), Georox , kla78 , Alisia (Alina), osna(Svetlana), mexxa (Andreea-Daniela), mamiFlori, Beatrix (Melania),Annaa(Ana Aurica),Mirona (Mirona), Amy-@my. ******************************* Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PamELLA Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 uite ca am trecut la un nou capitol! Avalonid="red">[pup] "Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 uratoooo ce esti[:D] si io ma munceam sa fac acelasi lucru da mi'o luasi inainte[:D] da io tot te[pup] Avaloaneeeeeeid="red"> Pamellaid="red"> cum te simti? [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avalon Postat Februarie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Stiam eu ca nu esti suparacioasa, Lianaid="red">![flo] Data viitoare deschizi tu! Nu mi-ai zis cum e cu hainele de schimb... si ambele hsg le-ai facut cu aceeasi dr., de ce zici ca ai avut probleme? Pamellaid="red"> sa scapi repede de raceala pacatoasa! ******************************* Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PamELLA Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Avalon,Lianaid="red"> [pup] ma simt mai bine,doar ca acum mi-am dat seama ca diseara cred ca va trebui sa imi fac si o infuzie cu musetel.nu stiu de unde mai curg atatia "muci"[bang][cit] "Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 nu...nu sunt suparici,,vroiam doar sa ma bag in zeama cu tine[:D] stai sa'ti spun..deci prima cand am afacut'o prin 2001..a fost vai si amar de viatza mea...era o aparatura veche un doctor dobitoc care nu facuse pana atunci asa ceva..da io de unde sa stiu,,,si din minut in minut o chema pe radioloaga sa o intrebe...iar io stateam asa cracita si cu substantza in mine pentru ca dobitocul nu stia ce sa faca...nu pot spune ca m'a durut doar ca a fost asa tare naspa...plus ca mai erau si vreo 4..5 rezidenti pe langa mine care ma admirau[:D] apoi la a doua in 2005 in martie am facut'o cu o dc super doar ca aparatura ramasese aceeasi si saraca si'a dat interesul da ce sa vezi daca aparatura era de kkat..in tot ce a vazut mi'a spus ca e totul ok...dar nu mi'au facut nici un film..pt ca dc mea era acolo si nu mai era cazul sa imi dea film... apoi cand am ajuns la Buc ei mi'au cerut dovada HSG ..si io de unde??? asa ca in octombrie 2005 am comis'o din nou cu Moisa la Giulesti... pot sa'ti spun ca a fost super...nu cred ca am mai auzit pe cineva sa spuna asa ceva...da io o spun...si tu stiii ca io cu Moisa...lasa ca nu mai incep iar....deci nu m'a durut deloc doar ca am avut aceea senzatie de nepalacere...ca dehhhh intra ceva in mine... io nu mi'am luat haine de schimb pt ca nu a fost nevoie...doar ca trebuie sa ai tampoane la tine..pt ca atunci cand te dai jos de pe masa iti va curge substantza aceea...e bine ca inainte de a pleca sa mergi si la baie...sa nu faci ca mine..pt ca io la a 2 am plecat direct cu taxi si i'am botezat taximetristului bancheta[:D] fetelor scuzati offf topicul...da trebuia[:D] [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 "neata" [cit] m-am trezit cu o durere groaznica de cap..m-a apucat gatitul..ehhh s-a trezit si tumpilica, dar cred ca face pregatiri..ma asteapta va pupik si va doresc o zi de vis. [flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Racusori Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 'neatza???? pai acu 'neatza???[:D] Mirelusid="red"> daca nu imi aduci si mie o bucatzica cat de mica de tort..jur ca te bat[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avalon Postat Februarie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Lianaid="red">, ai fost de coma cu 'botezul'![:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Da' pana la urma botezul a fost cu substanta de contrast, sau... cu altceva? Ca daca-i asa, imi iau pampersi cu mine!!!(am glumit... ) Mersi mult pt toate informatiile[pup][pup], dr la care merg am auzit ca are mana buna la fel ca moisa, dar mie tot mi-a fost frica pana acum s-o fac... tu insa mi-ai spulberat toate temerile... ******************************* Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PamELLA Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Fetelor,apropo de broscutele de care vorbea Ionica,daca va mai amintiti,va spun ca si eu in luna in care am ramas[gravi] le-am avut in camera si le-am tot "vizionat" stiind de rezultatul Ionicai Sa fi fost o simpla coincidenta??[;)] [pup] "Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.