Dana P Publicat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2006 Buna dragii mei. Nu am mai scris de mult pe forum, dara acum am nevoie de ajutorul vostru. Azi am primit un mesaj de la o prietena care imi solicita ajutorul pentru adoptia unei cateluse. Iata mesajul ei (amandoua stam in zona Lia Manoliu - Titan): "Stii pe cineva care vrea o catelusa alba cu putin negru ? Are 3 luni, e in pensiune la un cabinet pe Iancului. Deci poate fi vazuta acolo. E sanatoasa, super vioaie, are carnetel la zi, ii asigur zestre: platesc rapelurile, mancarea, jucarii, castrearea. Am pescuit-o de pe aici joi cand a fost nebunia cu meciul. O goneau cei de la Rotiserie si de la Florarie. M-a ajutat f. mult fata blonda de la magazinul de animale. A mai tinut-o in magazin, i-a dat papa, apa, iar seara a bagat-o in curtea casei. Dar nu se mai putea. Joi la 11 am luat-o, a dormit la mine pe balcon 6 ore. A fost extrem de cuminte. Doar ca daca o gasea sotul meu acasa nu era bine. Mersi mult." Cine ne poate ajuta si isi doreste cu drag nu obligaie acest catel sa imi scrie pe privat pentru mai multe dretalii. Multumesc, Dana _________________________ dana " Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.