Avalon Publicat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2006 Fetelor care ati facut aceasta analiza, e musai sa fac si eu HSG... as fi vrut sa stiu, in afara de trompe ce se mai poate vedea pe filmul respectiv? Eventual daca ai polipi in uter se vede? Si trebuie sa solicit eu filmul, sau mi se da oricum dupa analiza? Multam frumos![flo][flo][flo] ******************************* Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubulina1 Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 La HSG se vede forma uterului si se verifica permeabilitatea trompelor. Se introduce un lichid albastru prin colul uterin si daca pe ecran apar ambele ovare, inseamna ca a trecut lichidul prin trompitze. Eu am facut analiza la Pantelimon si mi-a dat 2 poze acasa. Speranta moare ultima! Cununia noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozela Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Te-am prinsss! Eu nu am facut analiza asta,dar m-am documentat si am aflat ca se pot depista tumori uterine, malformatii, lipirea cavitatii uterine,distorsiuni arhitecturale anatomice ale organelor pelviene,obstructia trompelor uterine,leziuni traumatice,sinechia trompelor uterine,prezenta de corpi straini,sarcina extrauterina,tesut cicatricial..Am auzit ca e bine sa fie facuta numai dupa ce te-ai asigurat ca nu exista nici un microb cu potential patogen care sa populeze flora microbiana normala din vagin sau ca nu ai vreo infectie la nivelul colului,microbi ce ar putea apoi disemina in pelvis,uter,trompe.Aaaa...si am mai auzit ca e dureroasa interventia,ca tre sa iei ceva inainte(scobutil,nurofen)...cica subst.aia care iti e injectata iti da niste contractii uterine cam nasoale..si ca e posibil sa si sangerezi(nu neaparat)dupa.... Partea buna e ca te curata bine[:D]..chestia asta...si dc nu ai alte probleme decat impermeabilitatea tropelor...dupa interventie..ramai[gravi] sigur!!![hop] Cam atata... Nunta noastra-26.06.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avalon Postat Februarie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Multumesc frumos, fetelor![flo][flo][flo] WOW, Zozelaid="red"> ce documentata esti! Doamne-ajuta sa nu-mi gaseasca nimic defect pe acolo... ******************************* Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyalo Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Zozelaid="red"> sincer eu nu m-am documentat inainte..am facut aceasta hsg. Daca nu ai probleme ..cazul meu.. e ok. Sangeratul si durerile/contractiile uterine..cred depind de la caz la caz... totul a fost in regula la mine... Dar poate la cele carora le-a gasit ceva problematic se poate sa fie si dupa cum te-ai documentat tu!! insa nu e ceva general...conteaza mult si mana doctorului... Eu daca ar fi fost indeplinite conditiile si pe partea sotului..as fi ramas sigur..vb. ta...dar asa...mi-au trebuit vreo 3 ani...ca sa aflu de fapt ca eu nu am nimic..si ca la sotzul meu saracu' e buba!! Oricum Avalon... io zic ca nu trebuie sa te temi!! In legat cu durata interventiei... am fost acolo pe la 9.00 pe la 9.30 mi-a facut hsg...am urcat in spit. si am stat in pat...vreo 30 min... si am plecat pe urma...cred ca mi-au dat ele camasa...de acolo...papuci mi-am luat eu de acasa...si cred ca pe la 12.00 eram inapoi acasa...e adev. ca atunci era vara si eram in concediu... imi aduc aminte ca solutia de contrast era pe baza de iod..si m-au intrebat daca sunt alergica..iar eu am spus ca nu stiu... Iar pe urma...mi-a pus asistenta un munte de vata intre picioare si a zis sa nu pun chilot...am mers pe picioarele mele pana la et. 1 dar am avut mare grija sa nu scap chestia pe drum.. Am primit un singur film mare in care se vedea tot!!! (ovare,uter,trompe) Sper ca ti-am fost de folos. pt. tine si pt. toate fetele... Dany Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 zozelooooo id="red">vin la tine si te bat[neand] tu scrii ceea ce au mai spus alte fete..nu ceea ce spune dc..na!!!! acu te prinsai io...[:D] Avaloaneeee id="red"> io pot sa spun asa... la HSG o spune teoria ca se pot vedea toate alea dar practica lasa de dorit... la mine nu s'a vazut decat permeabilitatea trompelor...nimic altceva...si am si filmul la care ma uit chiar acum...parol!!!!!! hai sa vedetzi ce mi'o iau de la zozelaid="red">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki-miki Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 id="red">Avalon, Zozela si Danyaloid="black"> va salut! Intru si eu la subiectul asta pt ca ma intereseaza f mult. Si eu tb sa fac HSG cat mai curand dar cred ca dupa ce scap de chlamidia mai intai. Am o sensibilitate la ovarul drept si ma doare din cand in cand. Dc HSG asa dureroasa cum spuneti voi cred ca nu o sa o pot suporta chiar dc iau analgezice. Banuiesc ca dupa ce voi scapa de clamidia nu voi mai avea dureri la ovarul drept. Fetelor voi unde ati facut HSG? La Medsana? Ti-o face doctorul la care esti sub observatie sau altcineva? Nu stiti dc dr DP face HSG la CMIB? Va . miki-miki Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozela Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 Fata nebuna pamantului[:D]..normal ca zic si io ce zic altele...de unde sa stiu io ce zice doftoroiu ca nu l-am intrebat..[:-)))] Si nu generalizai...se poate sa te doara...se poate sa nu te doara..[zz]...Scrisei si io ce-am aflat NA!!! Urato!! [pup]fetele Nunta noastra-26.06.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 urata esti tu[:D]...Na!!!!! ca io sunt nebuna pamantului[:D].. Na!!!!! Na!!!! [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyalo Postat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 26, 2006 fetiliid="red"> io rad de voooiiiii!!!!![:-)))][:-)))] va pup... dany[pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.