crocodana Publicat Februarie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2006 Buna fetelor! e primul meu post asa ca please fiti intelegatoare! va urmaresc de f f f mult timp....sunteti super!! am devenit dependenta.. am o pb..vreau sa merg la o sala ...aerobic sau(si) fitness...stau in zona crangasi..as vrea ceva cu preturi rezonabile si poate chiar mai conving pe cineva sa mergem impreuna... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corco Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Buna, Crocodana. Eu merg la o sala in Crangasi, de aprox.2 saptamani. Este pe Bd.Constructorilor. In Crangasi mai este si cea de la pod. Aici , sala este numai pentru fete si preturile sunt bune. pt mai multe informatii acceseaza www.candygirl.lx.ro Poate ne vedem la sala. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crocodana Postat Februarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 hei corco, multumesc ca ai raspuns! de sala de la capatul podului am auzit..nu am fost insa niciodata....am intels de la o prietena ca ar fi in renovare.... m-am uitat pe site...pare super ok...nu am gasit preturile..anyway ma avantajeaza...locatia mi-ar place tare mult sa ne vedem acolo...tu stii cand e mai liber?? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corco Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 nu stiu, dar suna si vezi cand mai poti sa te programezi. Programari se fac doar la aerobic, la fitness nu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 ...la fitnes nu prea slabesti....la aerobic ...da! Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anielas Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Saluty! Eu merg de o luna la sala de la etajul 2 din SIR... Isamarlady se numeste. Este exclusiv feminina..este proaspat redeschisa, deci toate echipamentele sunt noi..este curata...eu sunt tare incantata...ca preturi..eu de ex am abon mixt 4fittness+4aerobic..600.000. Ania & Ina (23 oct 2004) [foto]Poze noi id="red"> Povestea Ineiid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralu_trancu Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 ce misto vreau si eu. Poze vechi si noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NicoletaB Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 care-s preturile la candygirl? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooana Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Eu una as opta pentru step aerobic!id="Comic Sans MS">id="navy"> Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!! [flo]Oana & Marius Wedding Day Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepenash Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 quote:Originally posted by anielasSaluty!Eu merg de o luna la sala de la etajul 2 din SIR... Isamarlady se numeste. Este exclusiv feminina..este proaspat redeschisa, deci toate echipamentele sunt noi..este curata...eu sunt tare incantata...ca preturi..eu de ex am abon mixt 4fittness+4aerobic..600.000.id="quote">id="quote">Suna interesanta sala asta si este si relativ aproape de mine, eu locuind in Dr. Taberei. Imi spui si mie, te rog, ce orar de functionare are?Pepenash over and out! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.