Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

sala de fitness sau aerobic??

Recommended Posts

Buna fetelor!

e primul meu post asa ca please fiti intelegatoare! va urmaresc de f f f mult timp....sunteti super!! am devenit dependenta..

am o pb..vreau sa merg la o sala ...aerobic sau(si) fitness...stau in zona crangasi..as vrea ceva cu preturi rezonabile si poate chiar mai conving pe cineva sa mergem impreuna...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna, Crocodana. Eu merg la o sala in Crangasi, de aprox.2 saptamani. Este pe Bd.Constructorilor. In Crangasi mai este si cea de la pod.

Aici , sala este numai pentru fete si preturile sunt bune. pt mai multe informatii acceseaza www.candygirl.lx.ro

Poate ne vedem la sala.

hei corco, multumesc ca ai raspuns! de sala de la capatul podului am auzit..nu am fost insa niciodata....am intels de la o prietena ca ar fi in renovare....

m-am uitat pe site...pare super ok...nu am gasit preturile..anyway ma avantajeaza...locatia

mi-ar place tare mult sa ne vedem acolo...tu stii cand e mai liber??

Saluty!

Eu merg de o luna la sala de la etajul 2 din SIR... Isamarlady se numeste. Este exclusiv feminina..este proaspat redeschisa, deci toate echipamentele sunt noi..este curata...eu sunt tare incantata...ca preturi..eu de ex am abon mixt 4fittness+4aerobic..600.000.

Ania & Ina (23 oct 2004)

[foto]Poze noi id="red">

Povestea Ineiid="red">

quote:Originally posted by anielas

Saluty!Eu merg de o luna la sala de la etajul 2 din SIR... Isamarlady se numeste. Este exclusiv feminina..este proaspat redeschisa, deci toate echipamentele sunt noi..este curata...eu sunt tare incantata...ca preturi..eu de ex am abon mixt 4fittness+4aerobic..600.000.

id="quote">id="quote">Suna interesanta sala asta si este si relativ aproape de mine, eu locuind in Dr. Taberei. Imi spui si mie, te rog, ce orar de functionare are?Pepenash over and out!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...