cius22 Publicat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2006 Va rog,daca a incercat cineva reteta naturista cu usturoi macerat in alcool si a avut rezultate,sa-mi spuna si mie,deoarece ma tenteaza... Am gasit-o pe net,aici: http://ezoteric.50megs.com/diverse/reteta_orientala.htm Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua![;)]id="purple"> poze Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEVI Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Ceva asemanator a incercat tatal meu si nu i-a facut deloc bine la ficat.El a incercat-o pt colesterol care intr-adevar a scazut, dar un medic i-a spus ca i-a daunat ficatului. Ideea e ca si retetele naturiste pot avea efecte adverse. Luminita si [comoara], [zana] Daria http://pg.photos.yahoo.com/ph/dnenescu/album?.dir=620d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leta Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Pai, Levi, daca a incercat ceva asemanator adica in sesul de "macerat in alcool" cred si eu ca nu i-a facut bine. Alcoolul si ficatul sint cam asa [blabla] Leta si un bebe 2005 - primul an de viata bebe in 2006 want my life back Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Leta are dreptate! Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lummy Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 Chiar reteta asta i-am facut-o si tatalui meu acum vre-o 5 ani. El lua pentru tensiune. Chiar i-a facut surprinzator de bine. Modul de administrare a fost altul, ceva mai putine picaturi... La el nu au avut nici un efect advers, chiar s-a simtit foarte bine dupa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentina Roman Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 Cunosc pe cineva care tine astfel de cure cu usturoi, dar inghite pur si simplu usturoi taiat in bucatele mai mici, fara a le mesteca si fara alcool. Ea zice ca-i face bine... Florentina & Tudor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 Bunica mananca usturoi (cate un catel pe zi, la masa). Are 95 de ani, cu sanatate buna pt. varsta ei. La fel, citeam despre niste surori americance (surorile Delaney) care au trait peste 100 de ani si, la fel, mancau usturoi zilnic. Dupa cate stiu, usturoiul are un anumit grad de toxicitate, dar probabil ca luat cu masura si necombinat cu alcool stimuleaza longevitatea sau ma rog, creste imunitatea organismului. Bunica il mai amesteca cu miere si otet de mere pt. hipertensiune. Nu stiu cum poate inghiti asa, cert e ca se simte f. bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loma Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 hai mai fetelor lasati-o incolo cu cateva picaturi de alcool dauneaza ficatului... ca doar e o tinctura, nu o bei non stop, toate tincturile contin alcool, eu nu cred ca iti afecteaza ficatul... [alcool] ca sa dauneze ficatului trebuie sa bei zdravan.... si da usturoiul face f. bine, este antitumoral, bun antioxidant si ajuta si la scaderea colesterolului. insa e musai sa fie crescut ecologic, fara ingrasaminte chimice. Cius eu zic sa o incerci, ca nu iti strica sigur o voi incerca si eu. Usturoiul e bine cunoscut ca un aliment medicament. tincuri cu usturoi se gasesc si aici la nutrition houses, si nu te avertizeaza ca ar fi asa de toxice. Loma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cius22 Postat Martie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 Multumesc tuturor pentru raspunsuri...Fie ce-o fi,eu o sa incerc... Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua![;)]id="purple"> pozesi filmulete Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.