sinzi_ana Publicat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2006 Azi dimineata l-am cantarit pe David si sunt tare speriata... Are 13.600kg si peste 1 m...la 3 ani!! Cand am plecat din tara (am calatorit din Ro in State) sau cu o saptamana inainte sa plecam avea aproape 15kg!!! Mananca bine, nu prea a dormit foarte bine zilele astea, dar a mancat de toate si binisor...(nu prea este un mancacios). Si kaka face moale, dar doar o data pe zi...i-am dat smecta si in ziua in care il bea se regleaza, apoi iar moale... DEci concluzia este ca in 2-3 saptamani (mai degraba in 2) a slabit peste 1 kg...in ritmul in care mananca la fel ca dintotdeauna... Ba chiar de 2 sapt ii dau ulei de peste pt pofta de mancare... Sunt speriata si nu stiu ce sa cred... El ia ff greu in greutate...media este 1 kg pe an...deci a pierdut in 2 sapt ce a luat intr-un an!!!!! Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] David[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Se poate sa fie ceva paraziti intestinali. Fuguta cu el la analize. Pupici si multa sanatate! Laura, mama lui Andrei Poze Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Februarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Nu sunt paraziti...inainte sa plecam i-am facut o gramada de teste (pt paraziti), inclusiv si sange...si nu are nimic.. Nu putea sa faca parazitii si sa slabeasca asa repede, asa mult din cauza lor...acum 2 sapt nu avea nimic!!! Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] David[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Sanzi, eu zic sa nu te sperii.. mai ateapta putin sa se adapteze copilul la mancarea de acolo. E mare diferenta. Eu cand am venit in Ro, cu baiatul de 1 an jumate, nascut si crescut in USA pana la acea varsta, a avut un soc mititelul. A dat in constipare si apoi, de la apa din Ro s-a facut varza la stomac. In USA totusi, avea permanent pe obraz o eczema rosie, care in Ro s-a estompat si apoi a disparut. MAi ai rabdarica cu el si lasa-l sa se regleze cu somnul, cu toate diferentele.. isi revine el.. grija mare sa nu dea in partea aialalta totusi[:p].. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Daca zici ca are diaree, o pierde kupilu likid, de baut cum bea, ca shtiam ca ai probleme cu nebautul likidelor? Zic shi io, nah...Pupici shi multa sanatate [*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[*] decembrie degetzeii In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Februarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Nu e diaree...ca face o singura data pe zi...da' moale.. Bea f multe lichide...macar stiu ca e hidratat... Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] David[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisa Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Sinziid="red">, si eu cred ca e de la hrana care are cu totul alta consistenta fata de RO si mai e si schimbarea fusului orar, daca si zici ca nu doarme prea bine..... Incearca sa nu te ingrijorezi, mai da-i putin timp, 1-2 saptamani, ca isi va reveni. Daca nu are diaree eu cred ca e OK. P.S. Cind venim in RO si Patrick se adapteaza greu cu mincarea, efectiv sintem pe picior de plecare dupa 4-5 saptamani cind incepe si el sa manince mai normal[:D] si e Europa doar. Cind revenim aici maninca la inceput de parca a facut foamea, trebuie sa fiu atenta sa nu manince pina vomita noaptea de la prea multa mincare. Probabil ca unii copii se adapteaza mai greu. Vivi in schimb nu are absolut nici o problema la capitolul asta. numai bine lui David narcisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitz-kitz Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 sanzi_ana,eu zic sa nu te sperii.Cand am venit in Canada,fetita mea cea mare(ca asta mica inca nu exista!)a slabit tot cam 1 kg in primele saptamani.Am fost si eu tare stresata pt ca nici a mea nu e deloc mancacioasa si cam slabuta.Vestea buna e ca si-a revanit si apoi a pus pe ea cam 3 kg in primul an de Canada.(desi si ea punea cam un kg pe an,la fel ca al tau).A,am uitat sa spun ca fetita mea cea mare avea pe atunci 3 anisori. Deci ,eu zic sa nu te stresezi ca baietelul tau o sa-si revina. "Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Postat Februarie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 Multumesc de sfaturi.. M-am mai linistit un pic...ma oftic ca el a slabit si io m-am ingrasat...nu putea sa fie invers??? Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] David[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 Or fi cintarele de vina. Unul aratind mai mult si unul mai putin. Iar el e pe undeva la mijloc si o fi pierdut numai putin din greutate. Mai fii atenta la doua simptome, foame si sete teribile. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.