Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un par blond superb

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

L'oreal...111 (parca)-jos palaria!Pacat ca am stricat culoarea cu Garnier(a nu se intelege gresit:cu o nuanta de blond mai inchisa cu doua tonuri decat ce foloseam eu in mod normal dela Garnier)

De 6 ani ma vopsesc cu L'OREAL si Garnier(le alternez)ambele nr 111, blond cenusiu,dar iese un auriu superb cu slabe reflexe argintii.Oricum rezultatul e o culoare superba(zic eu!)

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Distribuie pe alte site-uri

de ceva timp folosesc Wellaton 12/0 si sunt multumita!!! dupa ce ma vopsesc ma dau tot timpul si cu un nuantator gri, efect garantat pt mine!!! dar nu uita ca totul depinde de tipul de par, de pigemnt si de altele!! am vazut cazuri in care s-au vopsit doua pesoane cu aceeasi vopsea, aveau aceasi culoare al par (initial) si au iesit complet diferite!!!

Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper).........id="red">[gravi] !!!!!!!id="red">

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Din pacate eu trebuie sa ma si decolorez... combinatia ideala pe termen lug pentru mine (termen lung = cam 2 luni) este: vopsea l'oreal (preferance - coppenhaga), si la fiecare spalare aplic un amestec de balsam normal pentru intretinere plus aceeasi cantitate de balsam colorant (londoren sau londeston - gri/argintiu) si astfel, atunci cand culoarea vopselei iese, parul nu devine galben-portocaliu, ci mai mult un galbui spre gri. Mai greu gasesti vopsea care sa nu distruga parul si sa si tina mult. Din pacate am observat ca preferance-ul de ceva vreme incoace iese mult mai repde la spalat. Daca nu m-as face cu balsamul colorant, as putea sa ma vopsesc o data la 3-4 saptamani, dar asa ma tine cam 8 saptamani.

Am vazut ca au aparut niste chestii (cred ca tot balsam e) si la l'oreal si la londa, care scot in evidenta culoarea parului.

Gabici

'Be yourself. Everybody else is taken.'

ca fosta blonda[:)] ( timp de muuulti ani) am remarcat urmatoarele: conteaza: textura, lungimea, calitatea vopselei si rabdarea stilistului.

M-am intrebat ani la rind cum se face ca o vedeta ( cu parul blond, superb stralucitor si foarte lung) arata intotdeauna impecabil si are parul foarte deschis ( evident si decolorat in unele cazuri..) si eu, indiferent ce vopsea as folosi, orit de buna si profesionala, tot nu arat asa.. Raspunsul l-am gasit intr-o emisiuned mai demult de pe Discovery cind un celebru stilist a aratat cum se obtine un rezultat "miraculos". Highlights-urile si lowlights-urile! Suvitele! Suvitele pot "sculpta" prin iluzie optica un par, o tunsoare si dau impresia unei singure culori omogene desi s-au folosit 4-5 la baza.

Nu ma refer la suvite prost facute cum am vazut la majoritatea saloanelor de coafura ci la lucru de calitate.

Tipul respectiv de la tv a explicat cum realizeaza culoarea de blond a actritei Kim Basinger care cheltuia "averi" pentru parul ei blond si nu ma mira deloc. Ideea era ca se face in mai multe sedinte, stilistul lucreaza pe suvite extrem de subtiri cu 4-5 culori de blond, cum am mai spus, face un studiu intens inainte ca sa vada cum reactioneaza parul ( la propriu taie fire din podoaba capilara a subiectului si le pune in "eprubeta ca sa le analizeze)la diverse amestecuri de blond si abia dupa aceea alcatuieste un program de vopsit.

Asa ca am inteles ca eu nu o sa pot avea parte de un asa stilist niciodata si am trecut la saten, mult mai putin pretentios decit blondul.

Insa, dintre toate vopselele de pe piata ( deci nu cele profesionale) singura care isi facea treaba cit de cit era cea de la Palette, nr. C10 insa nu mai garantez ca si-n ziua de azi e aceeasi formula. In rest, vopsele profesionale si stilisti talentati, va doresc!

P.S. Un efect dragut se poate obtine si cu vopsirea unor suvite scoase cu "crosheta", de mai multe ori, cu mai multe nuante de blond, cu pauza de citeva zile intre o sedinta si alta.

Bafta!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...