Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un par blond superb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

si eu am fost blonda multi ani si m-am facut cred ca cu mai toate vopselele existente pe piata de la palette la l'oreal si niciodata nu mi-a iesit asa cum am vrut eu adik un blond superb cum vezi la unele vedete...probabil explicatia este cea data mai sus de daniela_b ....in consecinta am trecut la saten mai deschis si din ce in ce mai inchis incat acum sunt aproape spre brunet si e mult mai simplu de intretinut culoarea asta

Nushulica si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]id="orange">

Postat

Culoarea parului meu este blond si daca va uitati in poze veti gasi o poza cu mine...

Insa vreau si eu sa am o culoare gen alb-gri,platinat...dar sa aiba si niste suvite negre...

Ce-mi recomandati?

Sa ma duc la coafor sa ma fac sau sa ma vopsesc eu....Daca nu ma reuseste aia...sa -mi faca culoarea ce o doresc...?

Ati inteles ceva?[zid][zid]

IOANA 2006(1an si 2 luni)[foto]

Postat

Ioana 2004, pentru ca esti asa de blonduta cred ca ti-ar reusi si acasa vopsitul intr-o culoare deschisa. pentru suvitele alea, eu m-as duce la coafor totusi.

Pentru ca parul blond sa nu se matuiasca si sa arate bine pana la urmatoarea vopsire trebuie ca, la fiecare spalat sa fie hranit si hidratat nu numai cu balsam ci si cu o masca de par. Daca este un par uscat, trebuie hidratat in plus si cu un lapte special (leave in).

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Postat

Eu folosesc de mai bine de 2 ani Igora Royal de la Schwarzkopf Professional, nr-ul 12.1. El e unicul care nu se ingalbeneste in timp, restul toate se fac porticalii peste o saptamina. In plus, nu a trebuit sa ma decolorez, cu toate ca, culoarea naturala a parului meu e saten inchis.

Aici sunt mai multe detalii:

http://www.schwarzkopf-professional.com/int_henkel/schwarzkopf_com/index.cfm?pageid=493

Postat
quote:Originally posted by lavinai

LORVEN????? NU AM MAI AUZIT DE VOPSEAUA ASATA PANA ACUMA!!! VREAU DETALII!!!!!!!!!

Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper).........id="red">[gravi] !!!!!!!id="red">poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?id="red">
id="quote">id="quote">Vopseaua e noua pe piata, made in France, mi-a recomandat-o patroana parfumeriei si uite ca deja am folosit-o de 3 ori pana acum si sunt multumita. De 18 ani de cand ma vopsesc am incercat toata gama: de la cele f. scumpe la cele uzuale (care - recunosc - atacau firul de par).Culmea e ca m-am ferit intotdeauna sa folosesc produse ieftine si am avut o retinere cand vanzatoarea mi-a cerut doar 12 Ron.Oana "Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
Postat
quote:Originally posted by lavinai

OanaDoid="red"> mersi mult de raspuns!!! se gaseste oriunde in comert??? ca la noi in timisoara nu am vazut-o inca!!!Lavinia: Sotie alintata.....id="red">poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?id="red">

id="quote">id="quote">Cred ca vopseaua se gaseste la magazinele mari de specialitate unde au majoritatea produselor de gen.Am spus "cred" deoarece vopseaua e noua pe piata, dupa cum mi-a spus patroana magazinului.Oana "Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...