arghirmonica Publicat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2006 Buna, Sunt insarcinata in 2o saptamani si in ultimele 12 luni am avut concediu medical totalizand 90 zile.Din luna ianuarie 2006 am avut concediu pentru lombosciatica si discopatie lombara boli de care sufar. Stiu ca trebuie sa ma prezint unei comisii pentru prelungirea concediului.Am cateva intrebari : cine te trimite la acea comisie,medicul care ti-a dat concediul sau cel de familie? Ce trebuie sa contina dosarul prezentat comisiei(acte?) si in ce consta aceasta operatiune? De obicei se rezolva sau trebuie insistat?[flo] si nu numai... va multumesc,Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minodora Postat Februarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2006 Nu merge sa-ti iei concediu de risc maternal? Concediul de risc maternal poate ajunge pana la 120 de zile, apoi poti intra in concediu prenatal (126 de zile). Succes! Sarcina si nastere usoara! Minodora Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.