codruta_grg Publicat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 28, 2006 Asta le-am trimis azi la Pensii - Cluj: "Cum este posibil ca dupa jumatate de an sa nu primesc inca banii restanti din indemnizatiile de maternitate si cresterea copilului? Au fost depuse anexele 1 din iulie-decembrie 2005 de catre firma la momentul potrivit. Am fost sa vad care e problema, mi s-a spus ca nu am stagiul. Cu toate ca eu in decembrie am facut dosarul pentru indemnizatie si l-am depus si stagiul. Am solicitat eu stagiul si l-am depus la registratura impreuna cu anexele 1 (din nou) la data de 26 ianuarie 2006 (nr. inreg. xxxx). Intre timp m-a sunat o doamna ca dosarul e complet dar nu are certificatul de nastere a copilului meu. L-am timis pe fax. Ieri, cand am mers sa vad de ce nu virati totusi banii mi se comunica ca nu aveti anexele 1 si se asteapta venirea unei doamne din concediu care se ocupa de intocmirea dosarelor. Doamna de la plati a fost draguta si ne-a ajutat, cautand pe fir unde e problema. Pana acum nu s-a comunicat la adresa firmei nici una dintre problemele existente. Va rog sa imi comunicati pe mail: xxxxxx@yahoo.com sau la 0744-xxxxxx de ce sunt astfel de probleme si nu se rezolva. Stiu ca din ianuarie 2006 nu va mai ocupati dvs, dar asta nu inseamna ca sunteti total dezinteresati de cele restante (2005)" Laura, Rozi, Marius, cred ca voi stiti de problema mea. V-am trimis chestia asta ca sa vedeti de ce nu se solutioneaza dosarul meu. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] SCOALA SKI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 Cei de la pensii Cluj sunt niste nemernici. Institutia asta e la fel de trista precum pensiile din Romania. Sun de 2 ore incontinuu si telefonul cred ca e scos din furca, de 2 ore suna ocupat!!! Eu inca nu am primit stimulentul acela, pe ianuarie, si martie e aici!!! La naiba cu ei! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christel Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 Si cei de la Bucuresti sunt la fel! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 ce ne facem fetelor? vreau idei! la astia nu functioneaza schema cu protectia consumatorului la ora 4 nu mai ridica nime telefonu' si pana atunci a sunat ocupat non-stoooooooooooooopppp!!! [cusca] aaaaaaaaaaaaaa!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Martie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Roxana, scrie la http://www.pensiicluj.ro/intrebari.php . Pune-le intrebari, ca sunt foarte prompti si iti raspund. Intreaba-i la ce nr. de telefon poti suna, ca sa si vorbesti cu cineva. Eu azi noapte m-am gandit, ca daca nu rezolv azi (trebuie sa sun si eu la tipa de acolo) vorbesc cu avocatul meu si le trimitem o somatie de plata. daca nu eu ii dau in judecata si pentru daune morale si dobanda ca mi-au folosit banii. Normal, e statul, deci sansa mea e mica s acastig................dar ma enerveaza la culme. Am mai scris (acum o luna) la ministerul muncii si protectiei sociale un mail in care le spuneam chestiile astea, dar aia nici nu s-au obosit sa imi trimita ceva raspuns. Niste tampiti si aia. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] SCOALA SKI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christel Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 Ati mai aflat ceva de banii restanti din 2005? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.