Zina Publicat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 28, 2006 Acum vreo jumatate de ora, inainte sa plec de-acasa la servici, am tusit si dintr-o data am simtit cum mi s-a pus un junghi la sale, partea stanga. Nici n-am mai putut sa ma misc, cu chiu cu vai am ajuns la birou, si si acum in timp ce scriu, daca ma misc, ma doare. Oare ce-o fi? Daca incerc sa ma aplec doare si mai tare. Si sunt insarcinata, ce pot sa iau? Cred ca nimic, ceva creme? Astept parerile voastre, poate stie cineva cum scap de durere. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgi Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 Zina Eu am avut in primul trimestru se sarcina..un junghi, insotit de o durere insuportabila..care nu-mi permitea sa merg ( o durere asemanatoare cu cea de rinichi).....acum il am iarasi, dar mai mult pe soldul piciorului drept, abia pot sa ma misc..durerea este insuportabila....am fost la medic..dar nu mi-a recomndat nici un medicament...ba din contra mi-a spus ca-i normal...mi-a recomandat sa-mi pun un fel de pamant galben....pe care l-am gasit aici in farmaciile lor ( un gen de sare incalzita la noi), dar nu pot sa spun ca a dat rezultat....doctorul mi-a spus ca trebuie sa treaca in 2 sapt...si stau in pat si astept. Multa sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anasia Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 buna, zina; am avut si eu in primul trimestru o durere puternica in partea dreapta,exact ca o durere de rinichi, cu sold si picior, de n-am putut sa merg uneori, cel mai greu era sa ma pun si sa ma ridic din pat,(la fel ca la virgi) dar a trecut cam in doua-trei saptamani de la sine, mie dr mi-a zis ca sunt dureri normale si nu mi-a dat nimic; anasia 17+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Februarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 Imi amintesc ca si cumnata mea a suferit de dureri din astea cand a fost gravida. O tineau 2-3 zile si se manifestat cu preponderenta atunci cand se schimba vremea...Cand ploua sau cand se racea brusc afara. Nici ea nu lua nimic...incerca sa sea cat mai mult in pat si sa uite de dureri... Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.