Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Racusori, la apel! (10)

Recommended Posts

va astept cu drag id="blue"> [grup]

*22/06 id="orange">- Mihid="red"> - sotul varsatorid="blue">, fecioaraid="teal">

*23/06 id="orange">- Ana_Alx id="red">

*23/06 id="orange">- Helenutza23id="red">

*24/06 id="orange">- Gabrielatid="red"> - sotul berbecid="blue">,racid="teal">

*24/06 id="orange">- tania-zid="red">

*24/06 id="orange">- irenid="red"> - sotul taurid="blue">

*25/06 id="orange">- MirelaVid="red"> - (ascendent in Fecioara)id="size1"> id="red">

*25/06 id="orange">- Crenickid="red"> - sotul scorpionid="blue">

*26/06 id="orange">- dana_danenid="red"> - (ascendent in Rac)id="size1"> id="red">

*27/06 id="orange"> - mi-ela id="red"> - sotul capricorn id="blue"> - copiii balanta&scorpion id="teal">

*27/06 id="orange">- monaganid="red"> - (ascendent in Fecioara)id="size1">id="red"> - sotul scorpionid="blue">

*28/06 id="orange">- Lucia_Bid="red"> - sotul taurid="blue"> - bb Balanta id="teal">

*28/06 id="orange">- axia id="red">- sotul capricornid="blue">, bb gemeniid="teal">

*28/06 id="orange">- aniast72 (ascendent in Rac)id="size1">id="red">- sotul Fecioaraid="blue">

*29/06 id="orange">- Preda_vicky id="red">- peste & sagetatorid="teal">

*29/06 id="orange">- Alipiticotid="red"> - sotul gemeniid="blue">

*29/06 id="orange">- Pdeliaid="red"> - sotul pesteid="blue">

*29/06 id="orange">- paula2003id="red"> - sotul taur id="blue"> - bb capricornid="teal">

*29/06 id="orange">- petraid="red">

*29/06 id="orange">- Adrianaiid="red">

*29/06 id="orange">- Georoxid="red"> - sotul varsator id="blue">

*30/06 id="orange">- Anculinaid="red">

*01/07 id="orange">- CrisCiurea id="red">- sotul taurid="blue">

*01/07 id="orange">- Pisid="red"> - sotul sagetatorid="blue">

*02/07 id="orange">- greierash79id="red">- sotul varsatorid="blue">- bb balantaid="teal">

*02/07id="orange"> - IoanaMid="red">

*02/07id="orange"> - july_gid="red"> - sotul taur id="blue">

*03/07 id="orange">- ionella3003id="red"> - sotul taurid="blue">, fecioaraid="teal">

*03/07 id="orange">- tyaaid="red">- sotul capricornid="blue">, fecioaraid="teal">

*03/07id="orange"> - Eliza Mironid="red"> - sotul sagetatorid="blue">

*04/07 id="orange">- Jeffid="red"> - sotul varsator,id="blue"> pesteid="teal">

*04/07 id="orange">- bombonikid="red"> - (ascendent in Rac)id="size1">id="red">

*04/07 id="orange">- cookieid="red"> - (Ascendent in Fecioara)id="size1">id="red">- sotul scorpion,id="blue"> bebe capricornid="teal">

*06/07 id="orange">- Caprioaraid="red"> - sotul sagetator,id="blue"> capricornid="teal">

*06/07 id="orange">- Mephala30 id="red">- sotul berbec,id="blue"> gemeniid="teal">

*06/07 id="orange">- Frederik id="red">

*06/07 id="orange">- Jocelynid="red"> - sotul fecioaraid="blue">

*07/07 id="orange">- Corneliaaid="red"> - sotul fecioara,id="blue"> varsatorid="teal">

*07/07 id="orange">- dananitaid="red"> - sot gemeniid="blue">

*08/07 id="orange">- Adrianafedorcaid="red">

*08/07 id="orange">- coriid="red"> - sot leu id="blue"> - bb gemeni si bb pe drum - fecioara id="teal">

*08/07 id="orange">- nanukid="red"> - (ascendent in Sagetator)id="size1">id="red"> - sot varsatorid="blue">

*09/07 id="orange">- GabrielaG id="red">- sotul fecioaraid="blue">

*10/07id="orange"> - bonitaid="red"> - sotul balantaid="blue"> - bb sagetator id="teal">

*10/07id="orange"> - Mennaid="red">

*12/07 id="orange">- Mikid="red"> - sotul berbecid="blue">, berbec & rac, sagetatorid="teal">

*12/07 id="orange">- Dannaid="red">

*12/07 id="orange">- Nina_sim id="red">- sotul taurid="blue">

*12/07 id="orange">- gabriela 1969 id="red">- sotul berbecid="blue">, copil gemeniid="teal">

*12/07id="orange"> - addaid="red"> - sotul racid="teal">

*14/07 id="orange">- mavid="red">-sotul leuid="blue">, varsatorid="teal">

*14/07 id="orange">- Primelid="red">, sotul capricornid="blue">

*15/07 id="orange">- Mihaela1567id="red"> - sotul racid="blue">

*15/07 id="orange">- Cosmiid="red"> - (Ascendent in Sagetator)id="red">id="size1"> - sotul racid="blue">, *2 balanteid="teal">

*15/07 id="orange">- Violetikid="red"> - sotul racid="blue">

*15/07 id="orange">- beatricedid="red"> - sotul capricornid="blue">-bb Alex - gemeniid="teal">

*16/07 id="orange">- Niccosteaid="red">

*16/07 id="orange">- Claudeluid="red"> - sotul peste,id="blue"> berbecid="teal">

*16/07 id="orange">- Iuliana Stan id="red">- sotul capricorn,id="blue"> bebe taurid="teal">

*17/07 id="orange">- arinna id="red"> - sotul fecioara id="blue">

*18/07 id="orange">- Florininiid="red">

*19/07 id="orange">- Ninocikapid="red"> - sotul capricornid="blue">

*19/07 id="orange">- Baby_boom id="red">- sotul rac,id="blue"> racid="teal">

*19/07 id="orange">- AlinaNid="red">

*19/07 id="orange">- Juliafinid="red">

*19/07 id="orange">- oanamcid="red">

*21/07 id="orange">- Lucia_cs id="red">- sotul taurid="blue">

*21/07 id="orange">- Flori76id="red">

*21/07 id="orange">- Lady_danielleid="red">

*21/07 id="orange">- dana210773id="red">

*22/07 id="orange">- Tiaraid="red">

*22/07 id="orange">- Dianapatrikid="red">

Aici va puteti calcula ascendentulid="size3">id="blue">

Aici gasiti capitolele anterioare:

1id="teal">, 2id="red">, 3id="teal">, 4id="red">, 5id="teal">, 6id="red">, 7id="teal">, 8id="red">, 9id="teal">id="size1">

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neata !

Vad ca sunt prima la apel !

Mirelaid="red"> mi se potriveste si nu prea descrierea, iar cel mai mult as vrea sa fie adevarata partea cu stransul banilor, insa nu ajung niciodata. Si nu pentru ca as fi cheltuitoare. Acum de exemplu, trebuie sa rup din buget pentru un sutien, ca nu ma mai incape nici unul. Sunt ba zanatica ba timida, asta din ce in ce mai rar...

[pup] tuturor ! Sa aveti parte de o zi cat mai calda !

Buna dragelor

de ce aviti dureri de cap, si toate odata? nu e bine deloc.

imi pare rau ca aveti parte de timp urit, mai e putin si-i primavara frumoasa si cu soare.

Georoxid="blue"> - lasa ca va distrati bine la anul, principalul sa va fie bb sanatos. Asteptam rezultatele de la doftor.

in descriere parca ma regasesc si totodata nu.

cit despre noi: Laurei i-au aparut primii dintisori. citeva nopti nu prea a dormit bine, cauta vorba (nu plingea) da eu nici nu mi-am dat seama care i-o fi cauza insomniei.

eu tot pe la bucatarie cu diferite bucate si deserturi. daca nu sunteti pofticioase puteti sa trageti cu ochiul pe la "bucate" ca sa vedeti ce anume am dres.

O zi frumoasa si numai bine [pup].

-------------------------------

ce mari suntemid="limegreen">

Bucate [pofta]

[8**]Luciaid="orange"> mamili lu [zana]Laurasid="red"> (4 oct 2005)

Buna seara!

am ajuns si eu acasa. am plecat de la birou pe la 15 si am fost sa pap in oras cu o prietena k daca nu ne vedeam azi..interveneau altele. si iote cum ne-am rasfatat noi cu spaghete carbonara..stiu..ingrasa...dar ehhh...cado' de 1 martie [:D]

e jale mare afara. de la sv am ajuns in 50 min unde trebuia sa ajung..si intr-o zi normala nu faceam mai mult de 15 min. ninge..viscoleste..e jale. te taie la fata vantul..asa urat e.

cam astea...si maine..o iau de la capat...imi vine sa ma ascund undeva cand vad ce e afara [bang][bang][bang]

georox, ai fost prima la apel capitolul asta..k in cel trecut se facuse prezenta [:D]

Lucia, arunc si io un ochi..dar nu mai zic nimik...[:D]

cat are bulina ta? i-au iesit deja dintisorii?

va pupik fetele..si ne auzim...la cafea...probabil.

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

'seara

mey fetelor, mey. da la voi e frig nu shaga. sa stiti ca va trimit cite-o caldare de soare si caldura.

Monaganid="blue"> - chiperii sint arderii grasi/dulci, dar asa se cheama ei in Moldova (deacolo mi-s).

HRÍCA - f. 1) Planta erbacee agricola, cu frunze triunghiulare si flori mici de diferite culori, cultivata pentru semintele folosite în alimentatie si în industrie. 2) Semintele acestei plante. Crupe de ~. /<ucr. hrechkaid="black">

e foarte populara in Moldova, Ukraina si Rusia.

Mirelaid="blue"> - ingerasul meu pe 4 martie implineste 5 lunite.

-------------------------------

ce mari suntemid="limegreen">

Bucate [pofta]

[8**]Luciaid="orange"> mamili lu [zana]Laurasid="red"> (4 oct 2005)

Fetelor a innebunit lupul (vb reclamei [:D])id="size1"> !!!

Ce e cu vremea asta la inceput de martie??? La mine dimineata a fost superb,soare afara ,cu zapada ce-i drept, dar spre dupa masa a inceput si aici viscolul [:(]

Azi iarasi am avut o zii nemaipomenita [bang] ...am ajuns sa ma cert cu colegul si directorul meu in acelasi timp [:D] pe un calculator de mana.Da! ati citit bine,pe un calculator! Pai cum naiba sa nu te enervezi cand omul din fire e dezordinea intruchipata si culmea, pe langa ca ma mai pun sa-l si ajut sa-si faca ordine in birou (e dezastru ce-i la el pe birou,niciodata nestiind care pe unde e)id="size1"> mai vine si-mi ia din lucrurile mele si desii l-am rugat de nenumarate ori sa mi le inapoieze,uita de fiecare data [neand]

Sunt situatii in care n-am nevoie de acele ustensile,dar daca sunt prinsa in lucru sau vb cu un client la telefon si am nevoie sa fac calcule,apo' io ma pun si-l tin pe bietu om la telefon,pt ca scumpul meu coleg mi-a ratacit lucrurile [:(!] Daca dispar o ora de la birou,nu mai am creion ,pix,etc pe birou ...ca toate au prins picioare ...si cand le caut sigur le gasesc prin alte parti [blabla]

Acu' [V] ma mustra constiinta ca am facut atata caz din cauza unui biet calculator, dar pe de alta parte, s-au adunat prea muuuuuulte si mi-am batut gura degeaba cu vorba buna !

Mireid="blue"> ce sa zic eu si sanatatea mea de 2 lei [:(] ...eram la birou cand am citit postarea ta si inchipuieti ca nici la juma de ora m-am intepenit pe scaun [q] ...facusem o alta criza de rinichi si respiram sacadat, de se speria coleguta mea de mine ca nu stia cum sa ma ajute... Multu' de grija [pup]

Monaid="blue"> tind sa cred ca semeni din ce in ce mai mult cu mamik mea [:D] ... mai multe nu zic [:p]

Luciaid="blue"> m-ai nenorocit cu prajiturile acelea [pofta] Ma uitam la poze si ziceam "si de la asta ii cer reteta, ba si de la asta ... [:D] " Esti grozava,iar aranjamentele acelea din farfurie sunt de nota 10.Daca n-ai deja un restaurant,deschideti!!! Noi suntem primele degustatoare ,nu-i asa fetele?! [:)]

Georoxid="blue"> mamico, eeee si tu acum cu sutienul ala...profita si tu cat poti scoate un decolteu de fura ochii tuturor [:D]

Pupici pe burtici [pup]

Julyid="blue"> un [pup] si la tine.

Merg sa-mi fac un dusuletz cald si ma bag in patutz sub plapumioara, ca ma'nghetz aici [hia]

[i] all id="black">

Menna [flo]

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."id="purple">id="size1">

Neata fetele! Si LA MULTI ANI! Sa aveti o primavara frumoasa, chiar daca afara e iarna in toata regula! La noi e prima oara cand e zapada frumoasa iarna asta! Nuva spun ce innebunita era aseara catelusa mea. Am fost in curtea scolii la joaca cu zapada. O nebunie. A alergat mititca de ii iesise limba de un cot! Parca era un porcusor! Ranea prin zapada ca un porc!

Va pup si sa aveti babe frumoase! Ca se pun babele, nu uitati!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...