Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sterilet: da sau nu?

Recommended Posts

Salutare. Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva si anume din experienta voastra personala, este bine sau nu sa folosesc steriletul si care ar fi consecintele neplacute? Mie dr ginecolog mi-l recomanda cu caldura, insa am auzit tot soiul de chestii aiurea si vreau sa va intreb pe voi inainte de a purcede la fapte...Se zice ca ar putea da sterilitate sau ca trebuie purtat minim 5 ani?? Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc din suflet,

Roxy si Ingrid

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ca si medicul tau iti recomand cu caldura steriletul.Eu il am de un a si jumatate,ma simt foarte bine si mi l-am pus la recomandarea moasei mele.Dn punctul meu de vedere este cea mai sigura metoda contraceptiva fara efecte secundare,asa cum au anticonceptionalele.

[copil]

nicoled

Si eu mi-am pus sterilet de cateva luni, Mirena pe baza de progesteron. La inceput m-am speriat putin fiindca am sangerat pana l-a acceptat organismul dar acum este totul ok. Se zice ca dupa cateva luni nu mai ai nici menstra.

L.Popa

Anularea in mod artificial a menstrei, nu e prea indicata.

Organismul are totusi un proces de urmat.

Aparitia lipsei menstrei, implica simptomele menopauzei, ceea ce nu e foarte placut inainte de vreme.

Si toxinele alea trebuie eliminate.

In ceea ce priveste steriletul, parerile sunt impartite.

Nu am cunoscut pe nimeni multumit mai mult de 59%

Sunt sangerari care duc la ranirea in interior

Efectele sunt in timp

Invingatorul ia totul!

NU STERILETid="red">.

DE CE ? ASAid="red">. SI IN NICI UN CAZ FARA ANALIZE PREMERGATOARE CARE SA DUCA LA IDEEA CA POATE FI FOLOSIT SI FOLOSITOR.

PARERILE SINT 50%, ESTE SI PAREREA MEA. DAR DACA?

RANILE PE COL SINT CELE MAI NEPLACUTE SI CEL MAI GREU TRATABILE CHESTII, INAINTE DE ALTELE...

ASA CA ANTICONCEPTIONALE SAU PREZERVATIV ESTE CEL MAI OK LUCRU POSIBIL.

BA CHIAR, DACA MA MAI GINDESC, PENTRU FEMEI CEL MAI INDICAT ESTE PREZERVATIVUL - NU TE RANESTE, NU TE INGRASA, NU AI DEREGLARI HORMONALE, NU...MULTE.

GINDESTE-TE LA CORPUL TAU SI LA SANATATEA TA INAINTE DE ORICE SI NU LA PLACEREA ALTUIAid="red">.

IULIA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...