Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

procura speciala?

Christel

Recommended Posts

Aveti idee cum trebuie sa sune aceasta procura speciala prin care imputernicesc o persoana sa se ocupe de depunerea dosarului la primarie si de ridicarea banilor?

Am trimis-o pe cumnata-mea la primarie(sect 3), dar din pacate nu i-au primit dosarul(au spus ca ii trebuie procura), asa ca trebuie sa-i fac o procura aici la ambasada si trebuie sa stiu exact ce trebuie scris.

Multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si inca ceva:credeti ca as putea face aceasta procura si in Rom? Ma gandeam sa mi-o redacteze notarul, sa mi-o trimita aici sa o semnez si apoi sa i-o trimit prin posta? Aici trebuie sa-ti faci programare din timp la ambasada, trebuie sa mergem pana la Berlin si ar dura mai mult.

De la primarie i-au spus ca trebuie sa rezolve pana pe 31 martie(desi eu stiu ca in lege scrie clar 90 de zile lucratoare), deci ar fi si luna aprilie in termen. Nici nu stiu ce sa mai cred!

Procura se poate face fie in Romania(dar trebuie sa vii personal la notar...) sau la Ambasada Romaniei sau la un notar din tara unde locuiesti. Daca este facuta la un notar in strainatate trebuie tradusa si legalizata aici, in Romania.

Notarul nu poate sa ti-o redacteze si sa ti-o trimita in strainatate sa o semnezi,pt ca trebuie semnata in fata lui si nu numai.

Cristina S.

Cristina, multumesc zici ca se poate face sigur si la un notar aici, dupa care sa o traduca in Romania? Mi-ar fi mai usor pentru ca ar fi mai simplu, nu mai trebuie sa bat drumul pana la Berlin, asa gasesc aici un notar, dar sigur nu o sa fie problema la primarie, sa se lege ca nu-i facuta la ambasada?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...