Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bilete avion Bucuresti-Toronto

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dana,vara sunt evident mai scumpe.sezonul incepe de pe 15 iunie.Atunci sunt biletele ceva mai scumpe.

Eu sa fiu in locul tau as suna la toate agentiile din Bucuresti si i-as intreba ce si cum.Nu te costa nimic.sau ma rog,apelul telefonic[:D]

Poti sa-ti faci rezervari cate vrei dar nu la aceeasi companie[:D]

Incearca cu tf. intai si voyaj placut!

ange,mamica de 2 ori

Distribuie pe alte site-uri

Multumesc fetelor! Inseamna ca nu avem cum sa-l ratam (sezonul). Cum de anul asta vacanta incepe pe 1 iulie.. o sa prindem varful de sezon. Asta e, important e sa ajungem cu bine ca tare mi-e frica de asa o calatorie. Incep sa ma interesez de bilete si va mai tin la curent... dar cred ca nu aici.

poze cu Ilinca

pozele noastre

SI eu stiu ca primavara si toamna sunt cele mai ieftine. Cel mai bine ar fi sa cauti de acum biletele, oricum acum le gasesti la preturi mai mici...pt ca cele mai ieftine se vind primele....si macar poti face rezervarea pe ele. Companiile CEHA si FRANCEZA sunt cele mai ieftine! Succes!

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat

politia." Jeff Marder.

Eu iau bilete mereu de la Maria Globe Tour si ea are un frate, Nicu care este si el agent de voiaj si are agentia linga ambasada Canadei.

I-am folosit pe amindoi si mi s-au parut ok la pret, eficitenti si corecti in informatii. Am luat biletele de aici si cei din Romania le-au ridicat la Nicu, deci a fost convenabil. De asemenea ii folosesc atunci cind am nevoie de un curier rapid pentru acte.

Uite aici linkul cu adresa si numerele de telefon:

http://www.nicrotravel.ro/contact.php

Intereseaza-te de pe acum. Daca platesti biletele imediat ai dreptul la reduceri mai mari.

Si bine ai venit in Canada. Cu un picior esti deja aici![pup]

Alice

dana did="pink">, tarifele se maresc incepand cu 15 iunie, dar sa stii ca marea majoritate a calatorilor au inceput deja sa se [duel] inghesuie si pentru 10-14 iunie.

angeid="orange"> a zis bine, merita sa suni la mai multe agentii de turism, pentru ca nu se stie cum se mai elibeaza un loc la un tarif avantajos si e bine sa nu-l ratezi (mai poti sa vorbesti cu un agent care poate sa faca o cautare suplimentara din cand in cand si in momentul in care este ceva ieftin si bun, sa retina acele locuri pentru tine).

Incearca sa cauti si aici, sa iti faci o parere asupra tarifelor. Trebuie sa tii cont si de maximum de sedere pe care il vei petrece la destinatie; cele mai mici tarife sunt valabile pentru o luna. Copiii care nu au implinit inca 11 ani beneficiaza de reduceri la majoritatea companiilor aeriene. La unele companii varsta limita este de 12 ani si reducerea este intre 25 si 33 % din tariful fara taxe.

....................

Paris 1 Paris 2 Disneyland Paris

Va multumesc fetelor. Problema e ca nu pot pleca asa devreme (inainte de 15 iunie) deci nu e cazul sa ma inghesui pt perioada imediat premergatoare. Alexa ia vacanta pe la 1 iulie, nu o pot invoi asa de mult. Sper totusi ca diferenta nu e asa de mare ca sa merite eforturi exagerate.

Ma mira si ma deranjeaza ca nu fac astia reduceri pentru copii. Anul trecut parintii mei eu obtinut reduceri pt seniori, atunci dece nu beneficiaza si copiii de o reducere?

Va mai rog ceva, cam la cat se ridica pretul unui bilet dus-intors Buc-Toronto? Anul trecut parintii mei au platit cam 550E/persoana cu reducere cu tot. Cat ar fi anul asta pentru noi?

Va multumesc inca o data.

poze cu Ilinca

pozele noastre

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...