ange Publicat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2006 fetele,inca 2 sapalari pe cap si ma sinucid! mi-am pierdut aproape tot parul.am ramas cu cateva fire in cap... initial am zis ca e apa,ca-i gerul,ca-i sarcina,stresul...acum nu stiu ce sa zic ca e...cancer poate...naiba stie de astazi am inceput sa iau ceva vitamine pt.fortif.unghiilor si a parului.zic ei ca trebuie sa iau min .2 luni. Pai daca astept 2 luni sa-mi faca vre-o minune vitaminele,clar ajung la peruca! Ce tratamente naturiste stiti? [help] nu ma lasati. ange,mamica de 2 ori Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NicoletaB Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 revalid pt par si unghii foarte bun mai ales daca iei doza dubla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anairda36 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Da, este bun revalidul dar in Canada ma cam indoiesc ca ai sa gasesti. S-ar putea sa gasesti in schimb Rogaine. "never say never" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 uite sotzul meu la fel ii pica parul si a fost la dermatolog (are parul gras) si i-a dat in felul urmator : diprosalic solutie, nizoral tablete, un sampon dermatologic numit Node DS, un spray pt cresterea parului numit Hair grow Spray si ceva elocom solutie (cred, nu mai stiu sigur!). deci, ideea este daca poti mergi la dr, pt ca nu rezolvi mare lucru doar cu vitamine sau leacuri babesti, ci ai nevoie de o schema de tratament in functie de problema ta!!! intr-adevar nu-i mai pica asa de tare parul si de acum o sa inceapa sa se dea si cu spray-ul;!!! multa sanatate!!!! Lavinia: Sotie alintata.....id="red"> poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 iti recomand cu drag solutie pe baza de petrol de la gerovital,se gaseste la farmacie si costa 170mii lei.contine,vit.a vit.e,ulei de de ricin si petrol.[biz] camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Eu de ani de zile folosesc acelasi tratament ptr par ,si imi prieste .Se amesteca in cantitati egale : ulei de ricin + gaz+ vitamina E fiola + alcool. Se agita si se frectioneaza pielea capului ,se acopera parul si se sta minim 4-5 ore dupa care te speli si clatesti cu mult balsma.Este adevarat ca miroase cam urat de la gaz ...dar cu balsam se duce mirosul. "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoled Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Va recomand programul impotriva caderii parului de la HEMELid="red">,care contine un tonic+sampon si gel+sampon.Aceste produse actioneaza activ acolo unde avem deja probleme cu caderea parului,seboreea,matreata,dar in acelasi timp ingrijesc parul si actioneaza preventiv.Contine extracte de castan salbatic,musetel,hamei,melisa,marar,imela,iarba haiducilorsi vitamenile A,E,R,H si B complex. Tonicul ori gelul se folosesc o data sau de doua ori pe zi,facand masaj asupra radacinii minimum 3 minute.Samponul se lasa sa actioneze 5 minute inainte de limpezire. Fiind un produs 100% natural va garantez rezultate excelente in urma utilizarii lor,lucru de care m-am convin dupa ce o prietena de a mea avea mari probleme cu caderea parului dupa nastere.Efectiv,i se rarise parul foarte vizibil,iar acum are un par foarte sanatos. nicoled Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Cami, reteta care ti-am dat-o eu e buna, crede-ma:) Chiar azi am auzit iar de ea, recomandata de un hair stilist [;)] Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Uutza Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Hair Grow-ul de care pomenea cineva aici este Rogaine-ul din America de Nord. Substanta activa se numeste minoxidil. Se pare ca functioneaza pentru multa lume (opreste caderea parului - asta, bine-nteles, numai daca persoana respectiva nu are probleme medicale; in plus, te-ajuta sa-ti creasca par nou - care, insa, este atit de firav incit nu-ti vine sa te bucuri prea tare!). Nu recomand minoxidilul celor care nu sint dispusi sa-l adopte pe termen lung in viata lor (dermatoloaga la care am mers eu mi-a zis ca este un "lifetime commitment" - o exagerare, poate, dar adevarul este ca, dupa ce opresti tratamentul, tot parul nou care va fi crescut cade cam in 2-3 luni si te alegi cu o depresie mai puternica decit cea de dinaintea tratamentului [zid] ). Ange, dintre vitaminele canadiene pe care le-am incercat eu iti recomand HairForce de la Prairie Naturals. Il gasesti la orice magazin de produse biologice sau il poti comanda pe internet. Eu mai iau in acelasi timp si silica (Ultra-Sil, de la aceeasi firma). Din cind in cind mai iau si ulei de peste. UU Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 ange, iti spun ce am facut, si fac in continuare eu, si crede-ma pe cuvant, rezultatele se vad! Dar trebuie nitica rabdare. Eu am luat 2 luni calciu, magneziu, zinc. In paralel folosesc "chel stop", de la "hoffigal", si tratamentul pe baza de petrol, si samponul minune de la "favisan", pt. cresterea parului. Am aflat de aceste produse tot de la detele de pe forum, si am aplicat sfaturile. Parul meu nu doar ca nu mai cade (cand ma spalam inainte adunam cate un pumn, acum doar doua-trei fire), dar incepe sa se regenereze. Eu sunt foarte multumita, totul e sa incerci si sa ai rabdare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.