Lily Sky Publicat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2006 O sa incep eu... Eu mi-am cunoscut sotul pe internet...Vi se pare o nebunie? Si noua ni s-a parut la fel...Ne-am cunoscut pe un site crestin de matrimoniale...am corespondat...am vorbit la telefon ore si zile intregi...la inceput ne-am luptat cu ideea ca e posil sa iasa ceva din asta.. am descoperit fila dupa fila cel mai important lucru...sufletul... Si asta ne-a facut sa trecem peste distanta,si obstacole de tot felul. Dupa un an el a venit in Romania...dupa cateva luni ne-am logodit...apoi el a plecat...a revenit...am facut cununia civila in Romania ...o petrecere cu familia si prietenii mei...apoi l-am urmat eu pe el in SUA unde am facut nunta...Toata aventura asta s-a meritat pt ca avut sansa sa intalnesc un om extraordinar care acum e sotul meu...id="green"> Lily Sky Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 cred ca ai vrut sa postezi la subiectul asta:))) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59667 reposteaza acolo apasand butonul "raspunde la subiect". Oana_B [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.