Ortansa Publicat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2006 Imi place cum arata: http://www.hotnews.ro/articol_43756-Primul-concept-din-istoria-Dacia-Logan-Steppe.htm Sa speram ca se va incepe productia de serie si sa speram ca vom putea visa(macar) la unul:-)eu strang deja bani in pusculita:-D ...if you know what I mean.(proverb american :-D)id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyadya Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Si mie imi place, mai putin partea din spate, dar asta inseamna tipul asta de masina. Oricum am ramas placut impresionata de prezentarea de la salonul auto Geneva. Si ne-au placut farurile, despre care al meu a zis ca se potrivesc si pe loganul nostru asa ca asteptam sa iasa pe piata sa ne facem imbunatatiri! Diverse pentru nunta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralu_trancu Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 si noi am vazut-o aseara si ne-a placut mult. Poze vechi si noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ortansa Postat Martie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 mai,la spate ma uitam si eu(in poza),asa e el teshit sau in poza se vede asa? ...if you know what I mean.(proverb american :-D)id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyadya Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Asa e el. De fapt in spate arata ca o dubita, n-are ...fund, propriu zis, e drept. Aia nu-mi place, parca n-are si el...forme[:D]. Eu invatata cu loganul nostru care la capitolul fund sta chiar prea bine[:D], asta mi s-a parut neterminat. Dar in rest masinuta e foarte frumosa. De-abia astept s-o vad si pe viu! Diverse pentru nunta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula2003 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Eu l-am vazut la stiri si chiar imi place, dar cat va costa???? [biz] Paula cu Paulid="blue"> & Alexandraid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zfcristina Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Da,e dragut , dar se poate si mai bine de atat.Oricum se afla pe drumul cel bun. [foto]copiii mei iubiti Cristina , mamica de [*]Craciunita[*] Cristina Adriana (25.12.2001[pegeam]) si piticut [copil]Mihai Stefan (17.09.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katty Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Dragut modelul! Sa speram ca va avea si un pret acceptabil! Catalina & Andrei (3ani si 6 luni) [cheers] "Imaginatia este mai importanta decat eruditia..." (Einstein) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Eu m-am indragostit![il] Am inteles ca intra pe piata in octombrie. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Si mie imi place. Dar sunt curioasa la ce pret va fi! [gravi] 11+ I wish I were an angel... Poze diverse Prima poza a lui bebe http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr___.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.