Rufus Publicat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2006 Daca stiti, va rog sa-mi spuneti daca exista si unde gasiti voi sampon (nu vopsea) care coloreaza parul pentru un timp scurt, fara sa-l atace in modul in care o face o vopsea. Multumesc! poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Cauta la Garnier (parca Movida ii zice la samponul colorant). Tine cam 7-8 spalari si nu are amoniac. _________ si mai lasa ideile preconcepute cum ca vopseaua ataca paru[:D] il va fi atacat candva pe timpul razboiului rece dar s-au mai modernizat si chestiile din capu femeilor intre timp:-Pid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralu_trancu Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 au de la L\oreal unul care e fara amoniac, sau balsam colorant la pliculet de la londa. e mai ieftin, dar tine putin. depinde la ce iti trebuie.quote:Initial creeata de RufusDaca stiti, va rog sa-mi spuneti daca exista si unde gasiti voi sampon (nu vopsea) care coloreaza parul pentru un timp scurt, fara sa-l atace in modul in care o face o vopsea. Multumesc!poze multe cu noi"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wildeid="quote">id="quote">Poze vechi si noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorina7 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 eu folosesc de 2 ani L'oreal Casting, este sampon colorant, fara amoniac, ma tine 2 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 si eu tot L'Oreal Casting folosesc Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrienne12 Postat Martie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2006 Rufus nu mi-e foarte clar ce se intelege in Ro prin sampon colorant deoarece aici sint 3 feluri de coloranti non-permanenti: temporar (dureaza o sapt sau 2), semipermanent (dureaza2-4 saptamini), demi-permanent (dureaza 4-6 saptamini) si apoi permanent care 3 nivelul 3. De regula scrie pe cutie ce numar este fiecare culoare. Eu ma fac de regula cu vopsea permanenta, nivelul 3. Pt. highlights (nivelul 5) ma face coafeza mea. Uite explicatii mai detaliate aici http://www.saloneastnyc.com/learn/7color.html#1 Ca brands… orice brand in magazinele din America are vopseluri permanente si nepermanente (adica nivelele indicate in explicatia mea). Daca in Bucuresti nu se gasesc poti comanda on-line (unde sigur au). Eu personal ma impac f. bine cu Garnier Fructise, L’oreal si Clairol (Natural Instincts) dar nu cred ca e o regula generala pt. ca fiecare femeie de diferita si de asemenea se recomanda test de alergie inaintea vopsitului. Mie mi s-a intimplat sa dezvolt alergii brusc… Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Martie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Am intrebat pentru ca Tora vrea sa faca o pauza de vopsit, nu-i place cum se comporta parul. Fiind vopsita mai blond, cand creste se vede naspa diferenta de culoare si macar in unele situatii nu isi permite sa apara bicolor. Dar nici nu vrea sa-l arda iar... poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooana Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 L'Oreal Casting...e foarte bun!id="Comic Sans MS">id="navy"> Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!! [flo]Oana & Marius Wedding Day Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 quote:Originally posted by RufusAm intrebat pentru ca Tora vrea sa faca o pauza de vopsit, nu-i place cum se comporta parul. Fiind vopsita mai blond, cand creste se vede naspa diferenta de culoare si macar in unele situatii nu isi permite sa apara bicolor. Dar nici nu vrea sa-l arda iar...poze multe cu noi"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wildeid="quote">id="quote">Partea proasta cu samponul colorant e ca nu coloreaza uniform...adica tot va fi o diferenta mika intre radacini si restul. O solutie ar fi sa-l aduca cu vopsea la culoarea ei naturala si pe urma sa-l samponeze o vreme.Pupici la Tora si gasca de fetite[pup]Toraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai treci pe la noi:) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tora97 Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 multumesc fetele.. papadie, cu o gasca de pupeze si licenta pe care am dat o la sfirsitul lui februarie, gindesti ca numai de calculator nu mi a fost Dar poate de acum incolo... Sar'na de invitatie pupici grasuni la toate si la gigilicile voastre poze multe cu noi[foto] "da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.