dpop Publicat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2006 fetelor, eu mi-s vegetariana. dar nu fanatic, ci si cu oua si branzeturi. si vreau sa organizez o mini-petrecere de ziua mea, duminica, si sa pun pe masa aperitive. acuma invitatii majoritatea sunt carnivori, dar totusi, eu vreau sa fac doar mancaruri vegetariene. daca stiti retete, idei - altele decat salata de vinete, ciuperci cu maioneza si oua umplute, care le-am bifat deja, ve rog sa ma ajutati si pe mine! multumesc anticipat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Mai poti face mini tartine cu zacusca, cu fasole batuta (icre de fasole), salata de cruditati (telina, morcov, mar maioneza), pasta de branza cu marar pusa in barcute de ardei gras, chiftelute de legume. Nu mai am idei La multi ani si petrecere frumoasa! Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan Pozici cu Filip Cum s-a nascut Filip Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 eu tocmai am vazut la supermarket crochete de cascaval congelate, deci doar le prajesti si dau bine si apoi, tot congelate, am vazut crochete vegetale...sunt bune... - ardei umpluti cu branzica (branza se prepara cumva, se framanta, se amesteca cu unt poate ci cu boia) - pe feliute de kiwi pui o bucatica de branzica telemea si infigi o scobitoare, poti pune si o maslina fara sambure Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrienne12 Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Clatite cu ciuperci/brinza de vaci/spanac/tofu Dolma – sarmalute turcesti mici subtiri ca degetul din foi de vitza, umplute cu de orez, stafide, cumin si scortisoara. Lasane cu brinza si legume Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepenash Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Poate si niste bruschete (paine prajita, ulei de masline, usturoi, rosii si, eventual, parmezan/cascaval - 2-3 minute la cuptor, cat sa se inmoaie cascavalul/parmezanul si gata!) sau niste ciuperci umplute cu branza (palarii mari de ciuperci umplute cu o pasta din branza si piciorusele ciupercutelor date prin masina de tocat, marar sau patrujel si deasupra parmezan/cascaval si unt si la cuptor pana se rumenesc.) Pepenash over and out! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dpop Postat Martie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 da, mi-ati dat ceva idei ... o sa le aleg pe cele mai rapide lasagnele nu stiu ce sunt, ca n-am vazut decat prin meniuri la restaurante, si tate erau cu carne asa ca n-am comandat niciodata. dar banuiesc ca sunt destul de complicate... mmm, ciupercile umplute sunt bune numai calde oare? merg si champinioane? trebuie taiate jos lamelele alea din palarie? eu ma gandesc ca trebuie sa fac chestii care sa fie bune reci, sa nu miroasa casa a prajeli/coptaturi cand sunt musafirii, si sa pot si petrece timpul cu ei, nu sa fac naveta bucatarie-sufragerie tot la 5 minute. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 dpop, merg si reci ciupercile nu re taiate lamelele dinauntru... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.