Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

aperitive ovo-lacto-vegetariene:URGENT


dpop

Recommended Posts

fetelor, eu mi-s vegetariana. dar nu fanatic, ci si cu oua si branzeturi.

si vreau sa organizez o mini-petrecere de ziua mea, duminica, si sa pun pe masa aperitive. acuma invitatii majoritatea sunt carnivori, dar totusi, eu vreau sa fac doar mancaruri vegetariene.

daca stiti retete, idei - altele decat salata de vinete, ciuperci cu maioneza si oua umplute, care le-am bifat deja, ve rog sa ma ajutati si pe mine!

 

multumesc anticipat

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai poti face mini tartine cu zacusca, cu fasole batuta (icre de fasole), salata de cruditati (telina, morcov, mar maioneza), pasta de branza cu marar pusa in barcute de ardei gras, chiftelute de legume. Nu mai am idei [:D]

La multi ani si petrecere frumoasa!

 

Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan

Pozici cu Filip

Cum s-a nascut Filip

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu tocmai am vazut la supermarket crochete de cascaval congelate, deci doar le prajesti si dau bine si apoi, tot congelate, am vazut crochete vegetale...sunt bune...

 

- ardei umpluti cu branzica (branza se prepara cumva, se framanta, se amesteca cu unt poate ci cu boia)

 

- pe feliute de kiwi pui o bucatica de branzica telemea si infigi o scobitoare, poti pune si o maslina fara sambure

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Poate si niste bruschete (paine prajita, ulei de masline, usturoi, rosii si, eventual, parmezan/cascaval - 2-3 minute la cuptor, cat sa se inmoaie cascavalul/parmezanul si gata!) sau niste ciuperci umplute cu branza (palarii mari de ciuperci umplute cu o pasta din branza si piciorusele ciupercutelor date prin masina de tocat, marar sau patrujel si deasupra parmezan/cascaval si unt si la cuptor pana se rumenesc.)

 

Pepenash over and out!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da, mi-ati dat ceva idei ... o sa le aleg pe cele mai rapide [:)] lasagnele nu stiu ce sunt, ca n-am vazut decat prin meniuri la restaurante, si tate erau cu carne asa ca n-am comandat niciodata. dar banuiesc ca sunt destul de complicate...

 

mmm, ciupercile umplute sunt bune numai calde oare? merg si champinioane? trebuie taiate jos lamelele alea din palarie?

 

eu ma gandesc ca trebuie sa fac chestii care sa fie bune reci, sa nu miroasa casa a prajeli/coptaturi cand sunt musafirii, si sa pot si petrece timpul cu ei, nu sa fac naveta bucatarie-sufragerie tot la 5 minute.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...