Crinutz Publicat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2006 Buna, Stiti cumva daca tumorile pe ficat se opereaza sau daca tratamentele clasice cu ciotstatice au vreun efect? fiind vorba de ficat, ma gandesc ca ciotstaticele sunt toxice iar toate astea trebuie sa le preia ficatul. In acest fel fac bine pe o parte si distrug restul ficatului pe de alta parte. Este vorba de o tumora de 6,2 cm. Daca stiti pe cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare va rog sa imi spuneti ce a facut. Mentionez ca acest cancer este o metastaza, consecinta unui cancer de san operat in urma cu 2 ani. Am inteles ca dr. Irinel Popescu ar opera astfel de cazuri dar nu stiu daca ar rezista. tratamentul pe care i l-au prescris mamei este taxol, un ciotstatic in urma caruia se zice ca nu ar mai creste parul deloc dupa ce cade, iar pt ea asta ar fi o mare nenorocire. Sunt extrem de ingrijorata si nu stiu ce cale sa mai apucam. Orice informatie e binevenita, eventual si despre ceva medici mai buni care rezolva astfel de cazuri. Va multumesc! [biz]Crinutz codita de maimutzid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Daca formatiunea din ficat este singura metastaza si nu exista si altele in alte organe (ex. plamani, oase) si este intr-un loc accesibil, atunci se poate opera. Tratamentul cu citostatice se da pentru "omorarea" eventualelor celule tumorale ramase si care nu se pot depista imagistic.Cat priveste efectele adverse, acestea sunt cele obisnuite pentru citostatice.Poate lua mama ta niste medicamente hepatoprotectoare , de exp Silimarina, Sargenor, Hepaton plus. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 din cate stiu eu tumorile aflate pe orice organ se op.eu am avut in familie doua exemple de genul acesta ,amandoua operabile.iar in functie de rezultatul de biopsie se hotaraste daca se fac citostatice sau nu,trebuie consultat un medic oncolog in cazuri mai severe,dar poate nu e cazul.nu am inteles foarte bine mama ta a fost op. la san?iar daca da spune-mi te rog rezultatul de la biopsie. camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinutz Postat Martie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Din pacate exista si la oase o metastaza, pt care a facut iradieri. Asta i s-a spus azi de catre medic ca daca exista si in alta parte nu se poate opera. Multumesc Delsimid="red"> pt sfat. Camyid="red"> - da mama a fost operata la san prin extirpare, dar nu stiu exact rezultatul biopsiei. Cred ca te referi la faptul daca a fost malign - da. Stadiul cred ca 3B. Au scos 6 ganglioni si unul invadat. Asta e de la cei de la Fundeni. Oricum a facut si atunci cito. Se pare ca e absolut necesar sa faca cito. Noi vroiam sa incercam un medicament Nicolit dar se pare ca nici un dr nu accepta ideea spunand ca e toxic. Cei care il produc spun ca de fapt nu e si ca au facut multi oameni bine, este un medicament brevetat de care au auzit si medicii si care e trecut si in carti alaturi de cele clasice. Medicii spun ca e grav si trebuie urgent acest tratament dar cand ma gandesc cat e de toxic pt celulele sanatoase din organism... Cam asta stiu acum. Merci pa pa [biz]Crinutz codita de maimutzid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinutz Postat Martie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Camy id="red">- am mai gasit ceva: la Babes a facut 2 analize de genul asta : 1. KL1 pozitiv zonal in celule tumorale; HMF G2 negativ; ER pozitiv<3%; PGR pozitiv<1%; P53 pozitiv ~7%; EGFR negativ in celule tumorale, pozitiv in vase (microangiogeneza ++), Cerb B2 neconcludent; PCNA pozitiv 10% 2. le-am repetat atunci pt. ca la primul rezultat PCNA spunea ca se repeta si a doua oara a iesit neconcludent. Nu stiu ce inseamna asta, probabil ar trebui sa repetam chestia asta. [biz]Crinutz codita de maimutzid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Crinuta tatal meu sa operat in noiembrie de tumoara la rinichiul stang tot la fundeni,la operatie i sa extirpat rinichiul acum asteptam cu sufletul la gura rezultatul de la biopsie si ce crezi?carcinom tranzitional stadiul 3 cu potential malign crescut,in concluzie grav.acum partea proasta este ca tatal meu nu a aflat de rezultat urmeaza sa vina la control saptamana viitoare .eu am discutat cu medicul care l-a operat si a spus ca i se vor face citostatice ,saracul de el nici nu stie ce-l asteapta[q][q].referitor la mama ta am inteles ca a repetat analiza de biopsie la v.babes ,foarte bine ce a spus medicul la al doilea rezultat? camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Martie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2006 Crinutz, acest medicament (Nicolit) nu se gaseste printre celelalte medicamente in Agenda Medicala si MemoMed.Nu cred ca este deci aprobat.Cei care il produc , normal ca pot spune orice sa-si vanda produsul. Parerea mea este ca trebuie sa faca citostaticele, prioritatea o reprezint viata mamei tale si distrugerea celulelor maligne. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinutz Postat Martie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Buna fetelor, Delsimid="green">, doctorita care ii prescrie tratamentul cu cito mamei mele, cea de la fundeni, i-a spus surorii mele ca nu e de acord cu acest medicament, ca nu il recomanda, etc. insa in cele din urma a recunoscut ca l-a gasit trecut in nu stiu ce carte alaturi de alte medicamente de pe piata administrate de doctori. Nu stiu despre ce carte era vorba cert e ca si ea care nu e de acord deloc totusi a recunoscut ca ar fi omologat. Oamenii astia au o fundatie, un site serios, sunt medici, inspira incredere. Chiar sa fie ceva nasol la mijloc? Oare cine poate raspunde la intrebarea asta si cum sa iei o decizie asa de grea: de a incerca sau nu un medicament care i-ar putea salva viata? oricum merci pt sfaturi si in cele din urma vom vedea ce vom face. De luni urmeaza cura cu cito. Eu ma gandeam sa ia nicolit in paralel. Camyid="blue"> iti doresc sa ai putere sa poti sa induri ce va urma. Si tatalui tau la fel. E posibil sa nu fie chiar atat de rau. Depinde si ce fel de cito ii vor face, unele sunt mai greu de suportat altele nu, si depinde si de organism. Mama nu s-a simtit decat de vreo 2 ori mai rau in urma lor. dar i-a cazut parul de 2 ori. Nu stiu ce i-a spus dr dupa a 2a analiza de la babes. Sora mea a fost cu ea si nici nu mai tin minte de atunci. Stiu ca i s-a recomandat sa vina la control la 3 luni si apoi la 6. A fost si anul trecut i-a iesit markerul tumoral mare. Nu s-a mai facut nimik pana pe la sfarsitul anului trecut cand au inceput durerile de ficat. markerul a iesit ffff mare si apoi a urmat toata povestea - metastaze osoase si hepatice. Uite un site daca vrei sa intri www.togoreanu.ro Sper doar sa reactioneze la tratament. este singura ei sansa. Va doresc multa sanatate voua si familiilor voastre. pa pa [biz]Crinutz codita de maimutzid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE TATAL MEU CARE A DECEDAT SAMBATA 8.04.2006 . camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamiska Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Camy, Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau, imi pare rau sa citesc astfel de mesaje. kmy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.