Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

menstruatia dupa nastere

Recommended Posts

Mamici de pitici, cand v-a revenit menstruatia dupa ce ati nascut? Apoi a venit in mod regulat?

La mine a venit in ianuarie( 8 luni) si in februarie nu.Am facut testul de sarcina si e negativ. Ciudat este ca sunt semne ca ar veni, dar ma tot lasa sa astept. Inca nu am fost la medic, mai stau cateva zile.

A mai patit cineva asa?

Pupici la mamici si la pitici

vd

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am patit-o eu veverusca

Mi-a venit exact la 6 saptamani dupa nastere si pe urma nu mi-a mai venit.Intamplator am fost cu sora mea la ginecolog sa-si faca un echo si am facut si eu unul ca ma cam speriasem ca si tine.Mi-a zis dr sa stau linistita ca in cateva zile vine.Si ca asa e dupa nastere.Se regleaza cu timpul.A treia zi mi-a venit.Si acum nu mai sunt probleme.Vine exact la 28 de zile.Lucru care nu se intampla inainte de sarcina

[pup]

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mie dupa prima nastere mi-a venit dupa 7 luni fix si a durat 4 luni ca sa se regleze adica aveam hemoragie decat 1 zi. Dupa a 2 a nastere am avut hemoragie dupa 2 luni de la nastere 1 zi si apoi dupa 7 luni ciclu normal la 28 de zile. Asa este dupa nastere. Conditia este sa te protejezi ca sa nu ai surprize si lasa organismul sa se regleze singur.

Depinde de organism, dupa nastere CM se regleaza in timp, la unele, la altele din prima luna cand apare.

Mie mi-a rvenit fix la 10 luni dupa ce am nascut, apoi tot cu intreruperi cateva luni pana s-a reglat.

Deci nu e ceva iesit din comun [;)]

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...