Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de sept-oct 2006 (10)

Recommended Posts

Asa a inceput totul :(1)(2)(3) (4)(5)(6) (7)(8)(9)

[grup]LISTA BURTICI SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2006id="size3">id="red"> [grup]
id="Comic Sans MS">[gravi] Andra2005id="purple"> DPN [copil]....[gravi] danipid="purple"> DPN [copil]....[gravi] alexxiaid="purple"> DPN [copil]....[gravi] Lyanaid="purple"> DPN [copil]....[gravi] mamiFloriid="purple"> DPN [copil]...., dr. Moisa[gravi] tanima_i2002id="purple"> DPN [copil]....[gravi] tionaid="purple"> DPN [copil]....[gravi] nata bid="purple"> DPN [copil]....[gravi] cristina timauid="purple"> DPN [copil]....[gravi] Georoxid="purple"> DPN [copil] .....[gravi] bobociu id="purple"> DPN[copil] .....dr.Badea[gravi] Monique new id="purple"> DPN [copil] ..... dr. Tutunaru, spitalul Elias[gravi] Paps id="purple"> DPN [copil] 01.09.2006, dr.Gliga Flaviu[gravi] flavia ramona id="purple"> DPN [copil] 02.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged[gravi] Ignaticaid="purple"> DPN [baietel](90%) 02.09.2006, dr. Anastasiu, Maternitatea Brasov[gravi] Vauvaid="purple"> DPN [copil] 03.09.2006[gravi] Bibiid="purple"> DPN [baietel]? 05.09.2006[gravi] inniid="purple"> DPN [copil] 05.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)[gravi] sympaid="purple"> DPN [copil] 06.09.2006[gravi] Ro-Anaid="purple"> DPN [copil] 06.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti[gravi] Martha 78id="purple"> DPN [copil] 07.09.2006 [gravi] floricikaid="purple"> DPN [copil] 10.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu[gravi] alina morostes id="purple"> DPN [copil] 11.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad[gravi] nicolstoyid="purple"> DPN [copil] 11.09.2006, dr.Lorena Turculet, spit. Filantropia[gravi] Ionela-Roxana id="purple"> DPN [baietel](51%) 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara[gravi] Crisnemesid="purple"> DPN [copil] 15.09.2006, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca[gravi] Amy 70id="purple"> DPN [copil] 17.09.2006 , dr. Olaru, Timisoara[gravi] Susaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006[gravi] anangel_lexiid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)[gravi] Gabitzicaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006, dr. Furau Gheorghe, Arad[gravi] pufymicid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006,dr.Daniel Muresan , Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca[gravi] Cecilia Cid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006[gravi] kovaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006[gravi] Cricorid="purple"> DPN [copil] 22.09.2006[gravi] Cri19id="purple"> DPN [copil] 19.09.2006, dr. Ancar, Polizu[gravi] Giuliellaid="purple"> DPN [copil] 19.09.2006[gravi] Acai24id="purple"> DPN [copil] 20.09.2006, dr.Crisan Alexandra, Spitalul Filantropia[gravi] Dicriid="purple"> DPN [copil] 20.09.2006, dr. Magda Dorobantu, Giulesti[gravi] ionicaid="purple"> DPN [copil] 20.09.2006, dr. Rivas, Clinica Biblica, Costa Rica[gravi] Chantalid="purple"> DPN [copil] 22.09.2006[gravi] Mirelchenid="purple"> DPN [copil] 22.09.2006[gravi] gabrellinaid="purple"> DPN [copil] 23.09.2006[gravi] Mcrmikiid="purple"> DPN [copil] 23.09.2006, dr. Hrubaru - Timisoara[gravi] Bedrosmartid="purple"> DPN [copil]23.09.2006, dr. Nayel, CFR2[gravi] Adameascaid="purple"> DPN 24.09.2006, dr. Stefan Marian, Spitalul Militar[gravi] bb ralukutzaid="purple"> DPN [copil] 24.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu[gravi] Aleid="purple"> DPN [copil] 24.09.2006[gravi] Osnaid="purple"> DPN [copil] 26.09.2006 dr. Roloff[gravi] Mephala30id="purple"> DPN [copil] 27.09.2006 ,dr. Aursulesei[gravi] alipiticotid="purple"> DPN [copil] 27.09.2006, dr.Mihalceanu Elena, Spitalul "Cuza Voda"[gravi] Princessid="purple"> DPN [copil] 28.09.2006, dr. Magda Petrache, Polizu[gravi] Sephoraid="purple"> DPN [copil] 28.09.2006, dr. Carina Puiu,CFR2[gravi] Katiaid="purple"> DPN [copil] 30.09.2006[gravi] Beatricemcid="purple"> DPN [copil] 01.10.2006, dr. Rusa, Constanta[gravi] Putzurucaid="purple"> DPN [copil] 02.10.2006, dr. Deliana Puiu, Spit. Titan[gravi] Adriana micaid="purple"> DPN [copil] 07.10.2006, dr.Tutunaru, Maternitatea Elias[gravi] Mexxaid="purple"> DPN [copil] 08.10.2006, dr.Avatajitei Cristina, Maternitatea "Cuza Voda"-Iasi[gravi] Gigi25id="purple"> DPN [copil] 08.10.2006[gravi] tryid="purple"> DPN [copil] 08.10.2006[gravi] amyzucaid="purple"> DPN [copil] 08.10.2006[gravi] Beatrixid="purple"> DPN [copil] 10.10.2006[gravi] Loreema24id="purple"> DPN [copil] 10.10.2006, dr. Margaritescu, CFR2[gravi] Alex 2003id="purple"> DPN [copil] 10.10.2006[gravi] ykoid="purple"> DPN [copil] 10.10.2006[gravi] Anda005id="purple"> DPN [copil] 13.10.2006, Dr. Tutunaru[gravi] AndraPGid="purple"> DPN [copil] 13.10.2006 ,dr. Tutunaru, Spit. Elias[gravi] microbuid="purple"> DPN [copil] 14.10.2006, Dr. Posea, Cantacuzino[gravi] aramonaid="purple"> DPN [copil] 15.10.2006, dr. Luis Mendez, Municipal[gravi] ayluiid="purple"> DPN [copil] 16.10.2006[gravi] Nokiaid="purple"> DPN [copil] 19.10.2006[gravi] mirelameaid="purple"> DPN [copil] 20.10.2006, dr.Prof. Bogdan Marinescu, Clinica "Prof. Dr. Panait Sarbu", Giulesti
LINK-uri UTILE:id="red">
sarcina,analize si riscuri,boli infectioase,calculator sarcina,greutate si cm fat,poze cu bb in diferite sapt.,
[aerob] exercitii gravide,exercitii pentru travaliu,exercitii pentru nastere,exercitii pentru nastere 2, necesar bebe,despre alaptat
_______________________________________________Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 148
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna burtici![hia]

Am fost la dr. aseara si l-am vazut pe junior, totul e super bine, avem 12 saptamani si 6 zile, junior era foarte saltaret pe acolo, facea tumbe se dadea peste cap[il]m-am indragostit!

Adameasca te rog sa modifici la mine DPN 10 septembrie.

Legat de cursurile acvative pt gravidute, eu asa am vazut pe site dar uite acum intru din nou si verific, sper sa fi avut dreptate[ups]

Floricika [gravi]12+

Nunta

Buna, fetele

In primul rind, va multumesc pentru primirea facuta si pt trecerea in lista. Acum ma simt si mai mamica!

Am fost la dr. alergolog de dimineata, caci ieri am facut o criza de mincarime. Mi-a spus ca se poate sa nu fie nimic, sau poate sa fie un semn de ceva mai grav. Asa ca acum asteapta sa iasa rezultatele de la analizele obisnuite de sarcina, si in functie de cum ies, imi mai da de facut altele sau nu. Ideea e ca nu pot sa zic "hop". Nu pot sa inghit nimic, iar ca unguent, numai alcool mentolat si hidratare intensa (evident fara johnson [bang]). Mi-a recomandat pt hidratare produse de farmacie, nu de supermaket, adica sa nu iau Dove, Garnier sau altele asemenea, caci acestea sunt mai mult cosmetice.

Sfatul meu, daca-mi permiteti sa va dau un sfat, este sa mergeti la medic daca aveti mincarimi din astea monstruoase. Si aici ma refer la alergii severe, nu "usoare mincarimi". Poate sa nu fie nimic dar poate sa fie ceva mai grav, mai ales pe un fond alergic in general. Sa nu credeti ca sunt genul care dau fuga la dr. cind imi curge nasul, dar de cind cu bb, sint speriata de bombe si dispusa sa stau la cozi interminabile pe la usile doctorilor.

Cit despre nervi, nu m-ati vazut pe mine - ce flori rupte, geci cazute, neeee. Scandal in toata regula din nimic. Ieri a cumparat omu' meu niste pui. Si imi spune, foarte mindru de el: am cumparat aia si aia si aia, etc si pui. Si eu care nu maninc carne am facut o adevarata criza de nervi ca sa faca ceva cu el sa nu-l vad! sa-l arunce, daca n-are unde sa-l bage, numa' sa nu-l vad cind ajung acasa.

Mi se pare ca nu-i suficient acest perdaf si-l sun din nou si incep sa pling la telefon ca nu-i pasa de mine, ca si-a cumparat mincare numai lui (numai puiu era pt el, restu toate pt mine) ca io nu mai vin acasa.

Numai ca mi-era foame rau si l-am sunat din nou sa-i zic sa-mi fiarba niste paste (tortelini cu brinza) si saracul de el zice: ma gindeam io ca faci asa urit de foame, le-am pus deja la fiert...

Si stateam si plingeam singura in masina de nervi si de oftica ca ma port ca o nebuna.

Si sint multe, multe asemenea episoade, dar se duc tot asa de fulgerator cum vin...

Am inteles ca din trimestrul 2 ne calmam... Sper din tot sufletul, ca nici eu nu ma mai suport asa cu nervii-n pom, da'pai cei din jurul nostru.

Va pupa fata.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | [gravi]10+ | Aléid="purple">

Originally posted by floricika

Buna burtici![hia]Noi inca ne luptam cu greata si cu somnul. Am ajuns sa hibernez. Mai nou nu doar mancarea imi provoaca greata ci si calculatorul, televizorul, orice face zgomot.Terorizez copilul si sotul. Oare mai tine mult perioada asta ?Alexxia"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"Alexxia [gravi] 6+ si Ruty [iepu] 4,7 aniPOZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea

buna fetele!

vreau sa urez bun venit noilor mamici, si sa le doresc sarcini cat mai usoare!

ca sa inchei subiectul odios cu florile, ieri am primit o orhidee si n-am rupt-o![bis]

aleid="red"> sa stii ca si pe mine ma deranjaza televizorul daca e dat pe muzica sau sunt ceva filme, dar ma linisteste foarte tare daca ma uit la stiri![ttv] nu-mi dau seama de ce. la mine 80% din timp tv sta pe realitatea sau n24. oare ce va iesi copilul asta?

fetele din buc care v-ati ales baba azi, felicitari! e o zi superba! sper sa fie asa si-n we ca ne vin nasicii de la curtea de ag, si nu vreau sa stam in casa!

la rvdr![recevere]

raluca 9+

Va pup pe toate [gravi]

Ieri nu am intrat ptr ca am avut una din acele zile in care [vom]de circa 9 ori mi-a fost grozanic de rau am zis ca mor,[vom]si nu aveam ce m-a inrosisem toata am zis ca mi se sparge vreun vas la cap,ce mai de uitat.

Abea seara am mancat un cartof copt si am baut un pic de suc de mere.

Nu stiu cat o sa mai tina chestia asta dar eu una i-am zis aseara lui Ste ca asta va fii primul si ultimul,ca nu mai vreau sa trec prin ce trec acum in viata mea,probabil o sa-mi treaca dar acum asa gandesc,condamnati-ma dar am ajuns la capatul puterilor.Ma tine tintuita in pat inafara ca il scot pe Igor afara stau numai in pat ,mi-e fica sa nu mi se atrofieze naibii muschii....

De nervoasa nu sunt numai ca m-a cam apuca plansul cand m-a simt rau,si m-a mira tare chestia asta ca nu sunt o plangacioasa si una care sa m-a vaiet din fire.Bine probabil ca stau si toata ziua acasa singura nu am cu cine sa m-a enervez,iar Ste cand vine seara mi-e prea dor sa stau cu el ca sa-l mai si cert,noi lucram impreuna si stateam nedespartiti 24 de ore acum mi-e greu dar asta e....

Floricikaid="red"> iti multumesc pentru raspuns si eu as vrea sa merg(cu toate ca 300 euri)mi se par cam mult si e o magarie la mijloc ca diferenta intre preturi e prea mare,dar vorba ta si la aerobicul ala de 1600 cred ca e ok.Important e sa ies din casa si sa fac nitica miscare,dar cred ca mai am de asteptat ptr ca eu deabea am intrat in a 10 sapt,iar peste 2 saptamani m-a duc la doctor.

Va urez bun venit tuturor mamcilor si sper din tot sufletul sa aveti o sarcina usoara,si bebei sanatosi.

Io[gravi]10+

Io

Buna burticute!

Ce mai faci Pufymic, sper ca sunteti mai bine[?][flo]

Sa stiti ca si eu am crezut ca in trimestrul 2 toanele vor disparea, dar eu nu zic inca "hop". Nu pot sa zic ca dpdv al starii fizice ma simt mult mai bine, am mai multa energie, cateodata parca nici nu stiu ca sunt graviduta. Mie imi place sa ascult muzica, acum sunt cu Mozart, ma linistetste chiar ieri i-am tras un pui de somn pe muzica lui. Nu sunt eu mare fan de muzica clasica dar Mozart imi place. Dar imi place si muzica ritmata, numai ca imi vine sa salt in toate partile cand aud si mi-e frica ca il balangan pe bebe[:D]. Eu inaite de a ramane insarcinata faceam aerobic si afrodance si acum imi lipseste miscarea, asa ca ma tot documentez ce sa fac acum in perioada asta.

Pupici,

Vauva 14+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

ADAMEASCAid="red"> daca n-am numarat eu gresit,suntem 71 de burtici,nu 66.Cand o sa ai timp poate o sa modifici.

SEPHORAid="blue"> LA MULTI ANI si sa-ti traiasca![bere]

FLORICIKAid="orange"> si eu as vrea sa vin;daca totul o sa fie ok cu burtica la 16 sapt si dr. imi da voie o sa ne vedem acolo.[aerob][aerob][aerob]

[gravi]11+

cricri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...