moana Publicat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 3, 2006 asa mi s-a intamplat mie. de la triregol. luat dupa ce am nascut si am terminat cu alaptatul (bineinteles). nimic nu ma mai misca - si am facut tot felul de incercari (inclusiv faza cu vizionat filme xx...). am mai vazut pe cineva pe aici cu aceeasi problema. si asta ma face sa cred ca e multa lume in aceeasi situatie. daca da, va rog scrietzi! ce pastile luati, daca avetzi sau nu sarcini la activ, etc. partea cu sarcina mi se pare intereseanta, deoarece eu am luat triregol si inainte de a ramane insarcinata si nu am avut probleme de genul asta. precizez ca am stat de vb cu ginecologul meu (un tip deschis la minte) pe marginea acestui subiect si mi-a spus ca nu exista studii care sa demonstreze acest lucru (ca anticonceptionalele reduc libidoul) dar ca, in acest domeniu, raspunsurile fiecarui organism in parte sunt foarte diferite si, practic, se poate intampla orice. asa ca....astept si alte persoane cu aceeasi problema. pentru ca daca suntem mai multe e clar ca se intampla ceva. oana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Inseamna ca persoanele care le-au facut au inteles gresit termenul de anticonceptionale ? sau poate nu... in mintea lor, daca nu ai chef de... logic, nu apare bebe... [alcool] O fi vreo metoda noua si nu stim noi ? Personal, nu am aceasta problema ( dar sunt altele, tot de la anti ). Raza de soare, curand sotie de pui alintat Sunt un om, care cunoscand necazul, pretuieste fericirea, iertarea, iubirea... Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Eu 5 ani am luat Triregol, la fel....libido 0. Dupa ce le-am intrerupt nu ma recunosteam . Acum inca alaptez si mi-au fost recomandate niste anticonceptionale dar tot am amanat, de teama sa nu patesc ca inainte. Am mai avut o prietena care a luat alt tip de anticonceptionale si tot din cauza lipsei libidoului le-a intrerupt. Acum ma indoiesc ca e vreun producator care sa spuna deschis: "ia acest miiiinunat anticonceptional si in curand nu vei mai simti nimic, nici macar placere....[alcool][alcool][alcool]" Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red"> Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anka-maria Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Yap, am luat Logest si am patit acelasi lucru, libido 0. Am intrerupt 2 ani si a fost tare bine. Acum iau niste hormoni puternici pentru o endometrioza si barbatu-miu e disperat, nu mai reactionez la nici un stimul. Ce mai, as putea sa ma lipsesc si luni de zile[alcool]. just me Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirela72 Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Eu iau Yasmin dupa ce am nascut iar libidoul este tot zero. Dar nu ma risc sa schimb metoda anticonceptionala pentru ca nu-mi mai permit inca un bebe iar avort nu vreau sa fac niciodata. Asa ca, tot pe Yasmin raman ca ma simt (in rest) bine cu ele. Ei, oricum cu stimulari specifice tot bine imi este dar n-as avea chef deloc daca n-ar fi sotul meu un mare talent:-) Mire-mama de fetita frumoasa http://community.webshots.com/user/Papucica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moana Postat Martie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 de la Diane 35 a patit cineva lucrul asta? ca mie asta mi-a recomandat doctorul acum. m-as lipsi de anticonceptionale fara nici un regret dar am facut niste dozari hormonale si cativa dintre hormoni sunt la jumatate din valoarea minima. asa ca.... si nu-mi vine deloc sa le iau pentru ca d-abia mi-am mai revenit si io un pic din acest punct de vedere (nu mai iau triregol de circa 5 luni). oana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BraveGirl Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Mercilon...libido nu e chiar zero , dar tinde sa fie...cand fac pauza de pilule parca sunt disperata, zici ca nu am mai facut-o de ani de zile...sunt nesatula rau.Pacat ca fac pauza asa de rar.... ========== Corina Albumul meu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morenaA Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Eu iau Marvelon de 3 ani, adica de cand am inceput sa ... Mare chef n-am simtit niciodata, dar cum alta stare nu cunosc m-am gandit ca poate asa-s eu... Oricum mi-e prea frica sa renunt la pastile, n-as avea nici atata chef stiind ce se poate intampla... (Dar macar spuneti-mi daca dupa ce ati renuntat la pastile a fost mai bine, sa am si eu o speranta mica... poate peste vre-un an-doi... ) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 eu abia acum cand am citi aici am facut si eu legatura : de 2 luni am renuntat la anticonceptionale si chiar am chef de ma mir si eu ca nu-mi aduc aminte sa mai fi avut asa un chef[:D]oare de la asta sa fie??ca am lasat pastilele??daca stiam eu mai demult...[mariaj] Nushulica si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moana Postat Martie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 quote:Originally posted by morenaAEu iau Marvelon de 3 ani, adica de cand am inceput sa ... Mare chef n-am simtit niciodata, dar cum alta stare nu cunosc m-am gandit ca poate asa-s eu... Oricum mi-e prea frica sa renunt la pastile, n-as avea nici atata chef stiind ce se poate intampla... (Dar macar spuneti-mi daca dupa ce ati renuntat la pastile a fost mai bine, sa am si eu o speranta mica... poate peste vre-un an-doi... )id="quote">id="quote">io acu sunt fara pastile si e taraaare bine....chef cat cuprinde....parca sa compenseze lipsa ..... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.