oz Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 ma inscriu si eu pe lista celor care au experimentat libido zero cu anticonceptionale si am incercat cam tot ce era pe piata. in final am renuntat si folosim prezervativ de ani de zile fara nici o problema sau accident. "a world in which everyone demands rights but do not accept responsibilities, will be an unequal and even dangerous and discordant world." Malcolm Fraser Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
diadaniela Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 Am avut efecte neplacute de la Novinette. Le-am schimbat, la sfatul doctorului, pentru Logest. Apoi, totul a mers ca pe roate. Durerile la menstruatie au scazut considerabil, stiu si ora la care trebuie sa imi vina minunea in fiecare luna, nu m-am ingrasat, nu mi s-a indesit parul.id="red"> Am luat si eu Novinette si imi venea ciclul de 2 ori pe luna,dar libidoul era ok.Cu Logest ,exact cum spui tu,venea menstruatia la ora fixa ,fara dureri .Cu patul era mai rau. Oricum aveti dreptate ,fiecare organism reactioneaza diferit. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
auras_80 Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 De janine stie cineva daca sunt bune? http://http://www.ctnet.zandalea.com/video_in_flash/ Medeea Teodora 14 noiembrie 2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ruxij Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 Eu iau Marvelon si tot asa, mi-a afectat libidoul f. tare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
arizona Postat Martie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 Ce chestie, am auzit si eu ca pilulele pot afecta libidoul dar nu stiu daca se aplica si la mine. Am luat si eu Mercilon si Logest dar nu am sesizat nici o diferenta in libidoul meu. Mi se pare ca e la fel. Sau nu imi dau eu seama... Nu stiu, poate doar daca le-as opri si m-as urmari sa vad ce se intampla.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
koalitza Postat Martie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 De la Jeanine m-am pomenit cu o durere de san care nu-mi trece cu nimic! Si intr-adevar chestia cu libidoul e adevarata si in cazul meu; parca nu mai simteam nevoia de sex 2 ani cat le-am luat. Acum le-am oprit pentru ca doctorul mi-a zis ca sunt foarte puternice-evident alt doctor decat cel care mi le prescrisese. Koalitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.