Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tratament cosmetic??!!??

Recommended Posts

Dragelor,

Presupun ca faceti periodic tratament cosmetic?

Eu desi am 35 de ani nu am facut niciodata, dar am citit ca ar cam fi cazul sa incep, cel putin doua pe an( primavara si toamna) . Eu am un ten frumos si sanatos, cu probleme minore( cate un cos inainte de menstruatie) in rest... mai nimic.

Intrebarea ar fi, cum decurge? ce anume ar trebui sa-mi faca? ce e bine si ce nu in ceea ce priveste un tratament cosmetic?..., caci nu prea ma pricep. Ma gandeam sa ma duc saptamana viitoare.

Va pup.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)

Fotografiiid="blue">

Ajutati-l pe George!

www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic ca acolo la fata locului cosmeticiana iti va spune ce tip de ten ai si poate iti recomanda ce produse sa folosesti...in principiu iti va face un tratament adecvat tenului tau!

...si da e bine sa mergi de 2 ori pe an dar cine respecta lucrul asta, eu un recunosc cu rusine ca nu!!!id="Comic Sans MS">id="navy">

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

[flo]Oana & Marius

Wedding Day

Buna tuturor!Sunt o membra noua a acestui site si ma bucur ca am 'aterizat ' pe aici.

In ce priveste tratamentele cosmetica sunt si nu sunt de acord cu ele,depinde foarte mult de locul in care te duci,pentru ca am o prietena foarte buna care a avut de suferit 2 saptamani de pe urma unui astfel de tratament care i-a iritat toata fata si era rosie ca arsa de soare.[cusca].In saloane cu personal bun....dar si preturi mai mari presupun ca se merita,dar la salonul de la coltul strazii presupun ca riscul este mai mare.Eu reusesc sa imi intretin destul de bine tenul si singura urmand diverse sfaturi din reviste cu profil naturist,aplicand masti naturale si sfaturile dermatologilor.[;)]id="red">MULTA BAFTA!id="red">

sunt si lucruri pe care nu lepoti face acasa.deci este necesar sa mergem la saloane cosmetice.

mare grija insa,pentru ca am postat un subiect in care spuneam ce am patit la un astfel de salon mare-unde a trebuit sa-mi fac programare si sa ma rog sa ma primeasca dupa program( am un program foarte incarcat).in sfarsit,cca 3 saptamani fata mi-a fost rosie si plina de bubite.mi s-a cojit.

mare grija cum iti alegi salonul.si cosmeticiana.

multa bafta si nu te speria.TREBUIE sa-ti faci astfel de tratamente cosmetice.sunt necesare chiar daca ai fata curata.

"niciodata nu e prea tarziu"id="size3">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...