dia_codat Publicat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 3, 2006 Azi cind m-am pus sa fac mincare si am aruncat iarasi restul de mincare de acum doua zile m-am gindit sa va intreb si pe voi. Aruncati deseori mincarea? cit de des vi se intimpla? Daca nu, cum faceti daca va ramine de exemplu o portie? Va scriu fiindca mie mi se intimpla foarte des, aproape in fiecare zi sa ramina sa zic o portie sau jumatate de portie nemincata. A doua zi fac binenteles alta mincare proaspata, restul ramine in frigider. Ziua urmatoare o iau si o arunc fiind de doua zile in frigider!! Gind o mai vede sotul o ia si o maninca, se supara pe mine ca nu o scot "la vedere" sa o mincam , ca arunc tot timpul mincare! Dia Printesele lu mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 exact asa si la noi, cu exceptia ca sotul nu mananca mancare de 2 zile.Pai ce sa fac...daca ramane. Imi pare si rau, dar nici nu ma transform in tomberon numai de dragul mancarii. Incerc sa gatesc rational, totusi...arunc cand se aduna mancare si de la mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 inainte mai aruncam si eu nu prea puteam sa aproximez cat sa fac pentru 2 persoane sa mancam numai intr-o zi.va spun sincer ca mi-am luat o cratita de 2 l ca sa ma invat sa fac mancare putina,cand aveam cratite mari aveam si tendinta de a gati oala plina si mereu aruncam. acum rar se intimpla sa mai ramana.sotul lucreaza la 10 minute de casa si vine in pauza de masa acasa iar portia ramasa de seara o mananca el la pranz, maine zi. [gravi]10+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dia_codat Postat Martie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Sincer eu nu pot inca sa aproximez. Cind eram doi da se putea dar acum cu copii... Fetele citeodata maninca amindoua bine, altadata numai una, altadata amindoua doar ciugulesc. Asa ca , normal ca ramine de la ele. Si sincer a doua zi cind fac mincare proaspata nu pot sa ii pun sotului pe masa mincarea de ieri! In felul asta ar ramine mai mult din mincarea de azi (daca continuam logica) Dia Printesele lu mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dpop Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 mai fetelor, si eu mai arunc mancarea, dar nu fac in fiecare zi. noi mancam cam 3 zile din ce fac o data (in general gatesc duminica, si pana miercuri mancam din bucatele alea). oricum, mi se pare imposibil sa gatesc zilnic, daca ajung acasa pe la 7-8 seara, numa sa frecalesc bucataria nu mai am chef. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danelutza Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Mai arunc doar din mincarea fetitzei, ca ei nu-i dau de multe ori acelashi papitza. De obicei nu arunc, si stitzi de ce ?! Ma doare inima. In tzara nu era o problema cu aruncatul, ca se gasea prin preajma catzelul, purcelul. Dar aici... lipsesc animalele de rigoare, si ma cam doare sa arunc banutzii, ca tare-s scumpe toate. Povestea nasterii principesei noastreid="blue"> Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005) Poze cu ingerasul lui mami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana-Maria21 Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Noi aruncam multa mancare dar e si din cauza ca mama mea face si multa mancare.Hai sa zic ca de cand suntem aici nu mai aruncam ca in Romania pentru ca tatal nostru mananca dar noi nu ne omoram cu manarea dupa 2 zile de stat in frigider.Dar in Romania aruncam multa.Pai daca ea facea in oale de 10 kg ciorba ca cica nu poate face in alta mica pt ca nu iese la fel.Cu ciorba nu era o problema prea mare ca o dadeam la caine[:D]. invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 si eu fac uneori prea multa si ce ramane arunc. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_b Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Nu numai ca arunc mincarea dar arunc si ingredientele...Sint lacoma la cumparaturi si pofticioasa la mincare. La aceasta catastrofa se mai adauga si mofturile sotului meu care ba vrea altceva decit are deja in oala, ba i se face pofta de pizza cind eu am gatit snitele, ba vrea fasole cind eu am fiptura...E ca la balamuc. Trebuie sa stopez aceasta risipa dar nu prea stiu cum sa fac. In primul rind noi nu mincam aceleasi feluri de mincare. Mie nu-mi prea place mincarea cu sosuri lui nu-i prea place supa, ne potrivim ca nuca in perete la gusturi. Am zis ca o sa fac o lista cu ce putem minca amindoi...dar e atit de scurta, putine feluri si ne plictisim. Iar ca sa ne multumim amindoi trebuie sa fac doua rinduri de mincaruri... Asa ca cea mai fericita din toata chestia iese Linda, catelusa socrilor mei..... Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diaan Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Arunc,arunc arunc... Mai ramane cate o portie o juma de portie a doua zi fac alta papica nu o mai dau sa o manance si dupa 2 zile nu mai e buna cutoate ca daca ma vede se supara si intreaba de ce nu i am dat o[;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.