Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vrea sau nu vrea copil? (mesaj codificat)

Recommended Posts

Iaca si eu am o problema, poate nu asa grava ca ale altora dar destul de importanta. Nu stiu daca sotul meu vrea sau nu vrea inca un copil, ajutati-ma sa-i descifrez mesajul, ca nu spune clar ce vrea.

Suntem de 9 ani impreuna, copiii din fotografie sunt copiii mei din prima casatorie. Sotul meu e cu 9 ani mai tanar - hm, cred ca asta nu e relevant :)

Ideea este ca, la inceput, vorbeam mereu despre un bebe, un bebe care nu a vrut sa apara. Acum 3 ani am ramas gravida si am pierdut sarcina la 4 luni, a fost o situatie dureroasa si trista, care m-a marcat. Programul nostru de lucru este incarcat si, desi aparent stam toata ziua impreuna, de fapt avem foarte putin timp pentru noi doi, pentru discutii despre viata noastra. Relatia dintre sotul meu si copii este perfecta, relatia dintre mine si sotul meu este normala. In ultimul timp am deschis discutia despre bebe si nu am avut succes. Pur si simplu schimba, cu eleganta, subiectul. Pana acum am pus asta pe seama faptului ca el nu este foarte apropiat/cald de oameni, prezenta noastra in familia lui si a mea se face cu impulsuri de la mine: "hai sa mergem la maica-ta", "hai sa mergem la mama", "hai sa luam cadou pentru sora-ta", "hai sa il sunam pe taica-tu". Nu comenteaza, facem toate astea impreuna dar nu din initiativa lui. L-am testat anul trecut, uitase ca e ziua lui. Cu prietenii e si mai rau, tine la ei dar habar n-are daca mai traiesc sau au murit. Este un om extraordinar de bun dar nu le are pe astea cu prietenia intre oameni, este un familist introvertit. Stiu ca ii iubeste, ii pasa de ei desi aparent este un om rece. Asta ma face sa ma intreb daca nu cumva are aceeasi atitudine fata de bebe... si-l doreste dar nu spune. Zilele trecute, obosita sa ma mai gandesc singura la bebe, l-am intrebat brusc: "mai facem bebe ala? ca puteam avea copil in clasa intai de cand ni-l tot dorim". Raspuns: "stai putin, sa fac bugetul" [help] (era vorba despre bugetul firmei)

Prietena mea mi-a spus ca eu imi doresc bebe mai mult decat el si ca unii barbati pur si simplu nu-si doresc copii.

Asa sa fie?

Nu certati copiii cand viseaza!

Noi_doi

Copiii

Felix

Otilia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Craciunitza, sotul tau nu e un aparat, care gata, se pune direct pe facut bebei. Din cite povestesti, e un om excelent, poate putin mai neatent cu restul lumii, dar asta nu e mare defect. Copii sigur isi doreste din moment ce e cu tine si are grija de cei mari.

Faceti ce trebuie si vine el bebe mic. Nu stiu citi ani ai (nici nu se intreaba), da' daca apare fericitul eveniment, ai mare grija de tine !

Mik.

Sotul meu e Gemeni [^]

Mik, problema este ca... daca ne hotaram... trebuie sa incepem sa ne cautam pe la medici... asa ca vreau sa se hotarasca mai repede... vad ca fara ajutor bebe nu vrea sa vina... iar eu am o gramada de lucruri de facut in viata asta... vreau sa stiu si eu in ce directie apuc, intru la foc marunt ca ma pregatesc de bebe sau bag foc automat si-mi vad de viata fara bebe? Pentru ca, asa cum stim toti, un bebe iti modifica integral programul de viata.

Noi_doi

Copiii

Felix

Otilia

Eu cred ca vrea, dar multi barbati considera ca asta vine de la sine si nu e nevoie de vizite la medici... asa e si al meu, daca ar fi fost dupa el, nu as fi calcat in vreun cabinet in veci... Si inca ceva, s-ar putea sa fie afectat de pierderea sarcinii si ii este teama sa nu se repete istoria... Ce as face in locul tau? As incepe investigatiile, analizele si as face in asa fel incat sa se intample mimunea. Sunt convinsa ca atunci cand va avea loc evenimentul se va bucura nespus.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Am lasat viata sa curga cu draga inima 9 ani, cred ca a venit timpul sa pun intrebari, din pacate investigatiile pentru bebe nu sunt deloc placute si nu m-as apuca sa le fac daca as sti ca el nu vrea un bebe. Pur si simplu imi este groaza de aceste investigatii dar, pentru el, de dragul lui, le fac. Dar nu aiurea, ca sa-mi fac de lucru. Uite-asa ma gandesc si razgandesc de zeci de ori pe zi. Si mi-ar prinde tare bine daca mi-ar spune clar da sau nu.

Noi_doi

Copiii

Felix

Otilia

craciunitza,

la mine, acum citiva ani, situatia a fost oarecum similara.

Eu vroiam un bb cu disperare, el imi dadea ignore. Nici da, nici nu.

Tot ce am smuls intr-un final a fost "ei, daca e sa vina, sa vina..."

Si nu venea!

Nu ne mai protejam de citeva luni bune...tot nu venea!

Ghinionul sau norocul a facut sa am si probleme de sanatate (dureri de burta atroce) asa ca, atunci cind am ajuns la medic, am intrat direct in operatie.

Dupa operatie si n investigatii, cind a descoperit ca nu se poate sa avem bb decit foarte greu, a inceput incet-incet sa se implice.

Acum a ajuns sa si-l doreasca la fel de mult ca mine.

Cred ca si sotul tau crede ca bb va veni cumva, cindva, si e in faza in care nu se implica, pentru ca nu considera ca depinde de el sau trebuie sa faca ceva anume in sensul asta.

Elise

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...