Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici din Arad...???(43)

Recommended Posts

[grup] Mamici din Arad

-alina 33id="red">[vampa] (Alina id="orange">) - 35 ani, casatorita cu Dacian[berica],32 ani, mamica lui Dragosid="navy">[pirat],1 an-alina morostesid="red">[vampa] (Alina id="orange">) - 32 de ani, casatorita cu Calin[berica] ,31 ani, mama[gravi] lui Dragosid="navy"> [pirat] , 3 ani -alinutza13id="red">[vampa](Alinaid="orange">)-23 de ani, casatorita cu Sebastian[berica],25 ani, mama Fabianeiid="red"> [pis], 1 an-antoid="red">[vampa] (Antonela id="orange">)- 40 ani, casatorita cu Radu[berica] ,43 ani, mama Deniseiid="red"> [pis], 14 ani-arad_linda id="red">[vampa](Linda id="orange">) - 30 ani, casatorita cu Gheorghi[berica], mamica lui Andreiid="navy"> [pirat]-claudelu id="red">[vampa](Claudia id="orange">) - 26 ani, casatorita cu Claudiu[berica] ,30 ani, mama lui Raul-Andreiid="navy">[pirat], 1 an- claudiakid="red">[vampa] (Claudia id="orange">)- 31 ani, casatorita cu Roland[berica], mama Vanesseiid="red">[pis] , 2 ani -cristinacsaid="red">[vampa] (Cristina id="orange">)- 33 ani, casatorita cu Mihai[berica] ,36 ani, mama gemenelor : Carinaid="red"> [pis] si Alexandraid="red"> [pis], 3 ani-dialuid="red">[vampa] (Diana id="orange">) - 31 ani, casatorita cu Cosmin[berica] , mamica lui Patric Maximilian id="navy">[pirat], 1 an - dianapatrickid="red"> [vampa] ( Dianaid="orange">),21 ani, casatorita cu Gunther [berica],35 ani, mamica lui Patrick id="navy">[pirat], 1 an-dianaR id="red">[vampa](Diana id="orange">),27 ani, casatorita cu Vasile[berica],34 ani, mamica [gravi] lui Vlad id="navy">[pirat], 1 an - ditaid="red">[vampa](Edithid="orange">)- 35 ani, casatorita cu Eugen[berica]-flavia ramona id="red">[vampa](Flavia id="orange">)- 26 ani,[gravi], casatorita cu Sorin [berica]-35 ani-gabitzicaid="red">[vampa] (Gabiid="orange">) - 29 ani, casatorita cu Ciprian[berica] , 30 ani,mamica[gravi] lui Tudorid="navy">[pirat], 2 ani- lindaGid="red">[vampa] (Lindaid="orange">)- 26 ani, casatorita cu Mark[berica],34 ani-maggdaid="red">[vampa] (Magdaid="orange">) - 34 ani, casatorita cu Danut[berica] ,40 ani, mama Biancaiid="red"> [pis] , 7 ani-Melania14id="red">[vampa] (Nicoid="orange">) - 31 ani, casatorita cu Ovi[berica] 32 ani, mama Melaniei Ioanaid="red"> [pis] , 1 an-pauid="red">[vampa](Nicoid="orange">)-29 de ani, casatorita cu Romy[berica],32 ani, mama Pauleiid="red"> [pis], 3 ani-pufymicid="red">[vampa] (Ioana id="orange">) - 27 de ani, casatorita cu Ovidiu[berica] ,28 ani, mama[gravi] lui Alesio Andreiid="navy"> [pirat] , 1 anid="blue">id="size1">id="Comic Sans MS">Ianuarieid="black">13.01.2004- Patrickid="blue"> (baiatul lui dianapatrikid="brown"> “Diana”id="red">)id="brown"> (web1, web2, web3)23.01.1973- Romy (sotzul lui pauid="brown">"Nico"id="red">)id="brown">id="blue">Februarieid="black">03.02.1971- Vasile (sotzul lui DianaRid="brown"> “Diana”id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)08.02.1962- Radu (sotzul lui antoid="brown"> “Antonela”id="red">)id="brown">id="blue">10.02.2003- Patric Maximilian (baiatul lui dialuid="brown"> "Diana"id="red">)id="brown">id="blue">Martieid="black">02.03.1978- Ovidiu (sotzul lui pufymicid="brown"> "Ioana"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)05.03.1979- pufymicid="brown"> "Ioana"id="red"> (web)12.03.1975- Claudiu (sotzul lui Claudeluid="brown"> "Claudia"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2, web3)14.03.1979- flavia_Ramonaid="brown"> "Flavia"id="red"> (web)18.03.1969- Mihai id="blue">(sotul lui Cristinascaid="brown"> "Cristina"id="red">)(web1, web2)id="brown">21.03.1971 -id="blue"> maggdaid="brown"> "Magda"id="red"> (web)26.03.1991- Denisa (fata lui antoid="brown"> "Antonela"id="red">)id="brown">id="red">28.03.xxxx – Eugen (sotzul lui ditaid="brown"> “Edith”id="red">)id="brown">id="blue"> Aprilieid="black">01.04.2004- Raul-Andrei (baiatul lui Claudeluid="brown"> "Claudia"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2, web3)11.04.2002- Dragos (baiatul lui Alina_morostesid="brown"> "Alina"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)29.04.2004- Dragos (baiatul lui Alina33id="brown"> "Alina"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)Maiid="black">10.05.1976- Gabitzicaid="brown"> "Gabi"id="red"> (sotzia lui stanamiorelid="brown"> "Ciprian")id="brown"> (web1, web2)16.05.2004- Vlad (baiatul lui DianaRid="brown"> "Diana"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)Iunieid="black">18.06.1978- DianaRid="brown"> “Diana”id="red"> (web1, web2)Iulieid="black">05.07.1971- Mark (sotzul lui LindaGid="brown"> "Linda"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)05.07.1965- Danut (sotul lui maggdaid="brown"> "Magda"id="red">)id="brown">(web)id="blue">16.07.1979- Claudeluid="brown"> "Claudia"id="red"> (web1, web2, web3)21.07.2002- Vanessaid="red"> (fata lui Claudiakid="brown"> "Claudia"id="red">)id="brown">22.07.1974- Calin (sotzul lui Alina_morostesid="brown"> "Alina"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)22.07.2002- Alexandra & Carinaid="red"> (gemenele lui Cristinascaid="brown"> "Cristina"id="red">)id="brown"> (web1, web2)22.07.1984- dianapatrikid="brown"> “Diana”id="red"> (web1, web2, web3)Augustid="black">28.08.1973 – Dacian (sotzul lui Alina33id="brown"> “Alina”id="red">)id="brown">id="blue"> (web)Septembrieid="black">09.09.2004-Fabianaid="red"> (fata lui alinutza13id="brown">"Alina"id="red">)id="brown">11.09.1980-Sebastianid="blue"> ( sotul lui alinutza13id="brown">"Alina"id="red">)id="brown">29.09.1998- Biancaid="red"> (fata lui maggdaid="brown"> "Magda"id="red">)id="brown"> (web)Octombrieid="black">07.10.1975- stanamiorelid="brown"> "Ciprian" (sotzul lui Gabitzicaid="brown"> "Gabi"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)08.10.2004- Alesio Andrei (baiatul lui pufymicid="brown"> "Ioana"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)22.10.2003- Tudor (baiatul lui Gabitzicaid="brown"> "Gabi"id="red">)id="brown">id="blue"> (web1, web2)24.10.1970- Sorin (sotzul lui flavia_Ramonaid="brown"> "Flavia"id="red">)id="brown">id="blue"> (web)Noiembrieid="black">10.11.1972 - Cristinascaid="brown"> "Cristina"id="red"> (web1, web2)id="red">15.11.1970- ditaid="brown"> "Edith"id="red"> 16.11.1965- antoid="brown"> “Antonela”id="red">27.11.2002- Paulaid="red"> (fata lui pauid="brown"> "Nico"id="red">)id="brown">27.11.1970- Güntherid="blue"> (sotzul lui dianapatrikid="brown"> “Diana”id="red">)id="brown"> (web1, web2, web3)28.11.1973-Alina_morostesid="brown"> "Alina"id="red"> (web)30.11.1982-alinutza13id="brown">"Alina"id="red">Decembrieid="black">07.12.1976 – pauid="brown"> “Nico”id="red"> 24.12.1969 – Alina33id="brown"> “Alina”id="red"> (web)27.12.1979- LindaGid="brown">"Linda"id="red"> (web)id="Comic Sans MS">id="size1">Ioana[gravi](11+)id="limegreen"> &id="maroon">[pirat] Alesio(08.10.2004)id="purple"> Pagina AlesioPoze YahooPovestea bazucului nostru scump

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ioana id="red">deci asa tu intrebi doar de burtici...no bine no, iti raspund si eu ca si eu am burtica da nu ca a voastra[:-)))]

Fac bine, fac curatenie [alcool]

Ioana, de ce nu incerci sa iei echinaceea...sau nu e voie in sarcina?? Sanatate maxima[pup]

Ildiid="red">, bine ai venit sau revenit! [flo] Scuze eu nu stiu daca ti-am urat bun venit, ca zici ca ai mai postat o singura data la noi!

Ce vroiam sa te intreb...Guset stiam ca nu asista la nastere...cu cine nasti?? id="navy">id="Comic Sans MS">

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa [alcool]id="red">id="Comic Sans MS">id="size1">

Claudeluid="blue"> Esti sigura ca nu asista la nastere Guset ?Sti pe cineva care a umblat la el , eu l-am intrebat odata si a zis ca vine daca il chem dar luni merg la control si il intreb iar .Mai socat cu aceasta informatie ,daca nu vine asta e m-am fentat o sa nasc cu cine va fi de garda sau habar n-am ,va fi cumva .

Scuze n-am vrut sa te speri, dar eu asa stiu ca nici Sendroiu si nici Guset nu asista la nastere...acum ce sa-ti spun, mai bine il intrebi pe el! EU am vrut sa merg la Guset dar cineva mi-a zis ca nu asista la nastere si am renuntat [alcool]id="navy">id="Comic Sans MS">

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa [alcool]id="red">id="Comic Sans MS">id="size1">

Salutare fetelor!

Ce mai faceti?

Eu ma stresez cu bucataria. Azi mi-am facut supa de varza cu bulion, wow, ce pofta am avut, am mancat en-gros.[:D]

Ildi, si eu stiu ca Guset nu merge la nasteri, el se ocupa mai mult de ginecologie nu si obstetrica.

Am o prietena care a umblat la el si era dezamagita ca nu va putea naste cu el, dar intre timp prietena mea a pierdut sarcina.(de vreo 2 saptamani s-a intamplat) Stiu ca e un medic foarte bun, am auzit multe paciente care au fost foarte multumite de el.

Ioana, totusi nu ar trebui sa iei ceva antibiotic daca ai laringita?

Ma bucur ca Alesio e bine.[pup]

Clau, ai terminat curatenia? [biz]

Eu am facut ieri dimineata ca am fost dupa masa la lucru. Asa bine m-am "desfasurat" ca am fost singura, nu a avut cine sa ma ajute, sa-mi traga de aspirator, sa-mi umble la solutiile de curatat[:D]...

Flavia, probabil ai facut si o hipoglicemie atunci cand ti-a fost rau la banca, sa ai totdeauna la tine ceva dulce, o bomboana, o ciocolata si sa mananci dimineata. Cum te simti acum?

Alinaid="Trebuchet MS"> id="red">[gravi] (12+) & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue">

[foto]poziciid="blue">

[foto]serbarea de Craciunid="blue">

quote:Originally posted by ILDI25

Claudeluid="blue"> Esti sigura ca nu asista la nastere Guset ?Sti pe cineva care a umblat la el , eu l-am intrebat odata si a zis ca vine daca il chem dar luni merg la control si il intreb iar .Mai socat cu aceasta informatie ,daca nu vine asta e m-am fentat o sa nasc cu cine va fi de garda sau habar n-am ,va fi cumva .

id="quote">id="quote">Ildi, stai linistita. Verisoara mea primara a nascut cu Guset in sept.Cristina si gemenutele--http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

[s] [flo][flo][flo] LA MULTI ANI IOANA![flo][flo][flo][s]
id="orange">id="size4">

Iti doresc multa sanatate, fericire, multe impliniri si numai bucurii alaturi de sotul tau, Alesio si bb din burtika.[bis] [dual]id="orange">

Alinaid="Trebuchet MS"> id="red">[gravi] (12+) & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue">

[foto]poziciid="blue">

[foto]serbarea de Craciunid="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...