Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sunt gravida in 5 luni si numai pot merge

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de anca_teohari

Sunt gravida in 5 luni si numai pot merge deloc. Aveti idee de la ce este?

id="quote">id="quote">In ce sens "nu mai poti merge"?Te dor picioarele?Coloana?Mijlocul?Ai ameteli?Eu zic ca e cazul sa te duci la doctor cat mai repede.Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)
Distribuie pe alte site-uri

da asa ce fel de dureri!pe mine odata m-a durut ficatul asa de tare de durerea a coborat pe picior in jos si nu mai puteam merge!circa 1 ora nu m-am ridicat din pat!da-ne amanunte sau si mai bine du-te la un doctor!

RAALUCUTZAid="red">[gravi]28+id="red">cu[fetita]CELESTINAid="red"> http://community.webshots.com./user/raalucutza

raalucutzaid="red">, si eu am patit exact la fel ca tine, acum vreo doua luni. noroc ca stateam pe scaun, ca altfel cred c-as fi cazut de durere, si nu stiu cine ma mai ridica. durerea era de nedescris, si nici de respirat nu prea mai puteam. se-nghesuise bebelina mea in ficat, de parca isi gasise acolo cea mai buna perna din lume. m-a tinut vreo 30 de minute, dar destul incit sa cred ca mor de durere.

roxana1974id="red">, asa ma chinui eu acum, la 8 luni, din cauza ca este "zgindarit" cica nervul sciatic (asa mi-a spus doctorul). de o saptamina e chiar chin, nici macar nu mai stiu pe ce parte sa dorm, pentru ca ma doare indiferent cum as sta. pur si simplu nu mai am control asupra piciorului drept, din cauza intensitatii durerii, cind e vorba de a-l ridica. daca trebuie sa-l ridic pt a ma aseza in pat sau pt a ma urca in masina, trebuie sa mi-l ridic cu miinile (ma trag in sus de cracul pantalonului, in felul asta putind sa imi ridic si piciorul respectiv). sau cind trebuie sa ma imbrac cu pantalonii, nici gind sa imi pot ridica singura piciorul pt a mi-l baga in pantaloni. e un adevarat "ritual" momentul imbracarii.

mergi la medic, sunt tare curioasa ce-ti spune [flo]

32+6

[fetita]Alexandraid="size3">id="Script MT Bold">id="red">

albumid="size1">id="green"> , alte poze id="size1">id="green"> , eco 18 sapt id="size1">id="green"> si eco 2D&3D 24 sapt id="size1">id="green">

Eu sunt in 20 de saptamani si de catva timp acuz niste dureri intermitente in zona mijlocului, la stanga sau la dreapta de coloana. Ma tem sa nu fie rinichii, desi la analize nu mi-a iesit nici o infectie. Sa fie vorba de vreun nerv. Voi ce stiti? ma pueti ajuta si pe mine?

• 2 months later...

si eu pe la 4 luni aveam dureri de spate...ca daca ma aplecam..ramaneam uneori in pozitia respectiva

dupa vreo 2-3 sapt mi-a trecut, fara sa iau pastile...eu stau si mult pe scaun la birou...si ma gandesc ca era din cauza faptului ca nu faceam miscare DELOC, toata ziua...birou si acasa in pat ca veneam f obosita

...dar sunt unele mamici care au dureri d/astea pana nasc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...