Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Femeia la 30 de ani

Recommended Posts

Deoarece ma apropii cu pasi marunti dar siguri de aceasta varsta,as dori sa aflu din experienta voasta ,si nu numai, cum ati trecut de acest prag psihologic,daca acel "sindrom al lui Balzac" este obligatoriu,sau sunt afectate numai femeile mai sensibile.id="blue">id="Georgia">

poze noiid="Andale Mono">id="size3">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

in octombrie fac 31ani asa ca am trecut un hop destul de mare... nu pot sa zic ca am fost afectata foarte tare, deoarece ma simt inca pustoaica [:D]

probabil ca sunt afectate femile mai sensibile.... sa vedem si alte experiente...

aaaa, sotul meu cand a facut 30 de ani (acum 2ani) pot sa spun ca a fost destul de afectat... dar a trecut repede peste sentimentul urat ca a imbatranit...

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

http://community.webshots.com/user/klaus29100

si

NOUTATI 2006

http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Am implinit 30 de ani anul trecut si ma simt SUPER!!!! Ma simt cu adevarat FEMEIE si sunt implinita! Sunt mamica a doi copii frumosi, sanatosi si cuminti! Viata mea e mult mai buna, pe toate planurile!

Sincera sa fiu...nici nu am timp de nostalgii din astea [:D]...Am doi copii de crescut, sunt super-ocupata, nu-mi ramane timp de alte alea [:D]

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Eu dupa ce am implinit 35 de ani am avut o mica depresie, ma gindeam ca ma apropii cu pasi repezi de 40... Problema mea era ca nu eram casatorita, vroiam un bebe si o familie. Asha ca aveam de gind sa fac un bebe chiar daca nu eram casatorita. Cu 5 luni inainte de a implini 36, mi-am cunoscut sotzul, dupa ne-am casatorit, dupa a venit si bebele... si uite asha mi-a trecut depreseala [:D]

Povestea nasterii principesei noastreid="blue">

Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Buna!

Frumos subiect intr-adevar...Eu anul acesta implinesc 32 ani. Cum m-am simtit cand am implinit 30 ani? Inainte cu cateva luni, usor timorata, oare voi suporta trecerea de la 2 la 3? Ideea este ca trebuie sa traiesti fiecare varsta si sa te bucuri de ce iti aduce ea...

Dupa 30 ani eu personal am simtit implinirea mea ca OM.

Mi-am dat seama ca angajata intr-o discutie importanta cu cineva nu mai sunt privita ca o pustoaica. Am realizat ca am acumulat suficienta experienta profesionala si de viata astfel incat sa nu mi se mai raspunda cu celebra replica " Ce stiti voi astia tineri..." si chiar daca o mai aud sa stiu sa o contracarez cu argumente solide.

Am realizat ca aparitia uni cos pe fata nu este o tragedie ci un fapt oarecare, care poate fi mascat usor cu un corector de obraz si care cu siguranta ca nu-mi va mai strica ziua.

Dupa 30 ani mi-am dat seama ca serile in care sotul meu vrea sa urmareasca un meci la televizor sau un film care nu-mi place, nu reprezinta nici pe departe o lipsa de atentie, ci o clipa de ragaz doar pentru mine, de povestit cu o prietena sau de citit o carte pe care la 20 ani niciodata nu am avut timp sa o citesc.De asemenea, am invatat sa-mi respect timpul si atunci cand vreau sa am alt program nu este un capat de tara daca anunt acest lucru.

La 30 ani an reusit sa ma simt confortabil ciar daca am 2-3 kg in plus si am realizat farmecul si cochetaria fustelor pana la jumatatea genunchiului fara sa ma simt batrana.

Am realizat ca nu e neaparat sa pot marimea 4 la sutien pentru a putea purta o bluza mulata si cat de mult conteaza sa stii sa o porti si sa asortezi o esarfa cocheta ca sa fii feminina.

Mi-am dat seama ca frumusetea unei femei nu sta in celebrele dimensiuni care mi-au torturat varsta de 20 ani ci in felul cum stie sa vorbeasca, sa asculte, sa ajute si sa inteleaga.

Cele mai frumoase clipe de dragoste pot sa spun ca le-am trait cu siguranta tot in preajma varstei de 30 ani, desi sunt cu sotul meu de la 19 ani. Nu m-a mai stresat nici ca m-am ingrasat, nici ca am slabit prea tare, nici ca mi se deranjeaza parul, nici ca mi se intinde fardul...am trait fiecare moment cu intensitate si m-am simtit intr-adevar iubita...

Am invatat ca de cele mai multe ori o remarca de genul " Ce bine arati azi!" din partea unei persoane de sex opus este o fraza de politete sau cel mult de admiratie si nicidecum de "hartuire sexuala" sau de incercare de " cuplaj".

Acum la 30 ani ma bucur de frumusetea unei zile de toamna, de plimbarea tacuta prin frunzele ruginii scaldate de lumina usor palita a soarelui,de linistea care ti-o ofera o astfel de clipa fara macar sa-mi treaca prin cap ca vine frigul si n-am sa mai pot purta fusta scurta...

Am invatat sa-mi fac placute chiar si zilele ploioase si cele de iarna pe care le uram cu inversunare acum cativa ani...

Am invatat sa nu mai pun pasiune si suflet decat in lucrurile si in persoanele care cu adevarat merita din punctul meu de vedere, iar pe cele care am considerat ca nu merita le-am eliminat usor, usor din calea mea...

As putea sa enumar cred inca cel putin doua pagini despre frumusetea varstei de 30 ani...Cred ca nu are importanta varsta pe care o ai ci aceea pe care o traiesti, nu are importanta cati ani aduni peste, ci cum faci ca din acesti ani sa ai amintirile cele mai frumoase, ca pana la urma doar cu astea ramanem...

Sa incercam sa traim frumos fiecare clipa din viata noastra, pentru ca este unica...

Va pup,

Carmen

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...