danita Publicat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2006 stiti careva ...mi eimi place aia cu aroma de zmeura .....;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Martie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 mie-mi plac toate si habar nu am cum se fac... La cum arata, doar presupun ca sunt semipreparate, ca sunt congelate si se prajesc un timp foarte scurt in ulei sau margarina incinsa... astept pareri de la cunoscatori :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Martie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 Yummi...[pofta] Si mie imi plac mult...insa nu stiu cum se fac. Astept...poate stie cineva o reteta. Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena123 Postat Martie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 Roxana a intuit bine.Semipreparate congelate si prajite in ulei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Martie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 mda, atunci am o bila alba pt intuitie si una neagra fiindca le mananc [cusca] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Martie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 Chimicale la maxim, nu numai placintelele, tot ce vind ei. Pentru cine e curios, luati de pe net filmul "Supersize Me", daca mai aveati vreun dubiu, asta o sa va convinga sa renuntati la gunoaiele lor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alayna Postat Martie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 Eu am inteles ca toate produsele vin din "afara".Chiar si bauturile racoritoare,varza,cartofii,tot tot.Nu stiu cat e de adevarat. Placintele sunt congelate (si multe alte preparate,bineinteles) Putem noi sa incercam mult si bine acasa ca nu ne iese.[alcool] "Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danita Postat Martie 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 5, 2006 eu stiu ca placinta ce o servesc azi e facuta anul trecut ......dar e yam yam Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alayna Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 quote:Originally posted by danitaeu stiu ca placinta ce o servesc azi e facuta anul trecut ......id="quote">id="quote">De unde stii?Asa se procedeaza?[soc]"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danita Postat Martie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 pai draga daca .... aici se aduc toate gata facute si doar se incalzesc ? mmm tu ce crezi ?? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.