Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Iarna pe ulita... in Elvetia

Recommended Posts

"A-nceput de ieri sa cada cate-un fulg" - asha incepe poezia. Fulgul n-a fost doar unul, ci miliarde si de incetat, nu inceteaza sa ninga. M-am trezit dimineata privind marea de fulgi cernutzi din nourii gri, grei si apasatori, am alergat la fereastra si vazand totul atat de alb si imaculat, mi-am adus aminte de copilarie, de delushorul de zapada inaltat de mine si fratele meu pe cand aveam cam 3 ani si in care mi-a ramas piciorul intepenit pana a venit mama de la serviciu sa ma elibereze, de oamenii de zapada pe care-i construiam cu alti copii, de sanuiushul din fatza blocului, de mainile inghetate de frig, incalzite scurt la caloriferul de la intrarea din bloc, mi-am adus aminte de copilarie...

Am pus cateva poze pe net din gradina noastra , poate va desteapta si voua amintiri din copilarie.

Haideti sa discutam despre copilarie, despre iernile copilariei noastre, iernile cele pline de zapada, de jocuri si veselie, dar si de tristeti si frig. Va place iarna?

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ana, sunt superbe pozele din gradina ta! Ahh, ce-as mai face si eu un om de zapada care sa-ti faca cu mana din fata geamului:))

Normal ca-mi place iarna, de fapt anotimpul care imi place cel mai putin e toamna, mi se pare prea trist! In rest iubesc toate anotimpurile. Amintirile cele mai dragi de cand eram mica era mersul la derdelus cu tata si joaca de la Brasov cu ceilalti copii cand legam saniutele una de alta si ne dadeam cu toii pe derdelus. Si mai mereu veneam cu pantalonii rupti[:D] Ehh, ce amintiri frumoase! M-as fi dat eu si anul asta cu sania, dar nu cred ca lui bebe i-ar fi placut prea mult[;)]

[gravi] 11+

I wish I were an angel...

Poze diverse

Prima poza a lui bebe

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr___.png

Anaid="blue"> frumoase pozele, tzi-am trimis eu zapada ca ma saturasem [:D], asha a fost aici acum vreo jumatate de luna.

Daca vrei poti sa-tzi trimit si soare, acum e frumooooooosssssssssssss, soare,[olala][olala][olala] chiar daca un pic de vinticel adie, pot sa-tzi spun ca eu acum doua zile am dat iama in gradina, am curatat-o de frunze si am lalele de aproape 10 cm inalte si plus de asta mai am si un copacel de mimoze roze inflorit. [flo][flo][flo]

Pupici si sanatate la pustoaica ta. [pup][pup][pup]

Dupa ce am trancanit, am mai tras o ocheada pe mesajul tau si de fapt tu vroiai sa vorbim despre copilarie.

Imi place iarna, imi aduc aminte cu drag de copilarie si mai ales imi plac si duc nostalgia sarbatorilor, care dupa cum stii bine la noi sint, aici nu sint, uratori de sarbatori, outze roshii de paste.

Nu vreau sa ma mai gindesc ca ma apuca [q][q][q], ca acushica vine pastele si ... las ca vopsesc eu niste oua. Iaca am schimbat subiectul, am topit zapada, am alungat frigul. [olala]

Povestea nasterii principesei noastreid="blue">

Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Frumoase poze! Asa a fost si la noi zilele astea. Acum a inceput sa se mai topeasca.

Noi tocmai ne-am intors de la sanius si facut om de zapada! A fost frumos, soare, caldut!!!!

Eu nu pot sa spun ca iubesc iarna, decat in zilele astea cu zapada ca in povesti. In rest, cind imi amintesc de "patinuarul" de pe strazi (si asa a fost si aici acum cca o luna) ma apuca disperarea.

Ce imi amintesc eu din copilarie, legat de iarna, este iarna lui 84 cred, cind a nins asa de mult, incit dupa vacanta de iarna, scolile au ramas in continuare inchise pt ca nu se putea circula (asa a fost in oraselul copilariei mele). Mergeam prin "tunele" de zapada, de peste 1,5 m inaltime.

Andreia

Nu stiu care o fi explicatia dpdv psihologic ca atunci cand vad zapada muuulta sau cand ninge calm ma gandesc automat la copilarie si la tihna si lipsa grijilor pe care le traiam atunci...

Si ca sa vedeti ca se mai gaseste iarna frumoasa si pe-aici, prin Romanika, uite cateva poze recente:

http://community.webshots.com/photo/548124375/2154153660079514891loXENJ

http://community.webshots.com/photo/548124375/2743193450079514891GkCUNo

http://community.webshots.com/photo/548124375/2266302570079514891fCMHav

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...