Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Savarine


Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

uite o reteta sper sa-ti reuseasca:

Mini savarineid="blue">Ingrediente:

2 oua

2 linguri pesmet

1 lingura faina

2 linguri zahar tos

1/2 praf de copt

pt sirop 1/2 cana apa + 2 linguri zahar tos + esenta rom

Frisca

Topping de capsuni

 

Preparare:

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul apoi galbenussurile, pesmetul, faina si praful de copt.

Compozitia se toarna in forme de tarta unse cu ulei si tapetate cu pesmet ( 10 forme). Se dau la cuptor la foc mediu. Cand se racoresc sse scot din forme, se taie capacul si se insiropeaza bine. Cand sunt reci se pune frisca cu lingura sau spritul, se pune capacul la loc si pe capac se pune topping de capsuni. Se dau la rece 1/2 ora.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...