Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Recommended Posts

Dragelor, va invit la un nou capitol al primaverii, care sper sa fie cu noroc si sa fim in curand pe lista gravidutelor ,foste colege:

[gravi]lunii august 2005 este:

Catrinelid="red"> 17-cap.49

[gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt:

CamiMid="red">-cap.58

Virgiid="red">-cap.61

Shoricutzaid="red">-cap.62

[gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001id="red">-cap.83

Alexia27id="red">-cap.83

[gravi]lunii decembrie 2005 este:

Martha78id="red"> - cap. 97

[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt:

floricikaid="red"> - cap. 98

anangel_lexiid="red">-cap.98

ionicaid="red"> -cap.99

Princessid="red">-cap.103

Adriana micaid="red"> -cap.103

mexxaid="red">-cap.103

[gravi][gravi] lunii februarie 2006 sunt:

MamiFloriid="red"> -cap 104

Mironaid="red"> - cap 109

[gravi][gravi][gravi] lunii martie:

Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mai, frate, ce confuxie am facut! acum vad ca pe aici avem 2 aspirante DIFERITE, bubulina si bubuleana[alcool]

observatie: capitolele impare au fost mai prolifice - 9 gravi fatza de doar 5 in capitole pare (asta e deformatie de la lucrarea de diploma, la care am ajuns la statistici) :))

suntem la cap 113, deci macar o gravidutza doua o sa rasara!

abai astept sa ajungem pe pag 10 si sa vin sa va spun: "V-AM ZIS EU??"

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megmengid="red">[pup], buna constatare referitor la gravidutze[:D]. Sa dea Doamne Doamne sa fie cum zici tu si la capitolul acesta, care e si cu 13 de altfel, sa fie celputin 3 gravidutze[bis][bis][bis].

Fetelor, am facut o confuzie cu testul de ovulatie[bang], era facut in ziua 12 , nu 11 si asta inseamna ovulatie in ziua 13. In concluzie sunt doar ziua 12 DPO[:D], nu 14 cum speram eu.

Cristinna

cristinna, dat fiind ca oul se impalnteaza cam in ziua 7 de la conceptie, si cum se nideaza incepe sa secrete HCG...nu incerci un test de sarcina????

bubulino, acu am vazut si eu ca e titlul mai scurt :)) e f bine asa!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megbeng id="red">, nu ma risc la teste, mai astept 2-3 zile si poate atunci.Eu am facut 4 teste de sarcina de 2 ani si chiar daca nu par multe, m-am cam saturat sa vad doar o linie rosie[bang].

Asa ca prefer sa astept. Te [pup].

Liano id="red">nu sari asa. A zis PE PUTIN 3 gravidutze, asta poate insemna si 3333 de gravidutze[pup].

Cristinna

Megbeng:id="red"> eu sunt de vina pt cele 2 bubuline pt ca eu m-am inscris mai tarziu pe forum si mi-am ales nick-ul bubuleana direct fara sa mai verific daca mai exista sau nu fete cu nick-uri asemanatoare... sotul meu e bubu si eu sunt bubuleana lui[:D]

insa sper ca bubulina1 se va duce repede la [gravi] si sa ramaneti cu o singura aspiranta bubulita[:D]

bubuleana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...