bubulina1 Publicat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 6, 2006 Dragelor, va invit la un nou capitol al primaverii, care sper sa fie cu noroc si sa fim in curand pe lista gravidutelor ,foste colege: [gravi]lunii august 2005 este: Catrinelid="red"> 17-cap.49 [gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt: CamiMid="red">-cap.58 Virgiid="red">-cap.61 Shoricutzaid="red">-cap.62 [gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt: Iube 2001id="red">-cap.83 Alexia27id="red">-cap.83 [gravi]lunii decembrie 2005 este: Martha78id="red"> - cap. 97 [gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt: floricikaid="red"> - cap. 98 anangel_lexiid="red">-cap.98 ionicaid="red"> -cap.99 Princessid="red">-cap.103 Adriana micaid="red"> -cap.103 mexxaid="red">-cap.103 [gravi][gravi] lunii februarie 2006 sunt: MamiFloriid="red"> -cap 104 Mironaid="red"> - cap 109 [gravi][gravi][gravi] lunii martie: Lista ramane deschisa! Poftiti va rog! Speranta moare ultima! Cununia noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 mai, frate, ce confuxie am facut! acum vad ca pe aici avem 2 aspirante DIFERITE, bubulina si bubuleana[alcool] observatie: capitolele impare au fost mai prolifice - 9 gravi fatza de doar 5 in capitole pare (asta e deformatie de la lucrarea de diploma, la care am ajuns la statistici) :)) suntem la cap 113, deci macar o gravidutza doua o sa rasara! abai astept sa ajungem pe pag 10 si sa vin sa va spun: "V-AM ZIS EU??" "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 [hopsieu] sa va port noroc[:D] moldoveancooooid="red"> [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubulina1 Postat Martie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 Mai fetelor, voi nu ati observat ca am schimbat titlul? De dragul lui Tabiid="red"> si nu numai, am exclus cuvantul temperaturi. Cred ca se creeaza prea mult stres si nu e cazul. Voi ce parere aveti? Speranta moare ultima! Cununia noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristinna Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 megmengid="red">, buna constatare referitor la gravidutze[:D]. Sa dea Doamne Doamne sa fie cum zici tu si la capitolul acesta, care e si cu 13 de altfel, sa fie celputin 3 gravidutze[bis][bis]. Fetelor, am facut o confuzie cu testul de ovulatie[bang], era facut in ziua 12 , nu 11 si asta inseamna ovulatie in ziua 13. In concluzie sunt doar ziua 12 DPO[:D], nu 14 cum speram eu. Cristinna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 cristinna, dat fiind ca oul se impalnteaza cam in ziua 7 de la conceptie, si cum se nideaza incepe sa secrete HCG...nu incerci un test de sarcina???? bubulino, acu am vazut si eu ca e titlul mai scurt :)) e f bine asa!!! "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 iauzi numai 3????????ha?????? de ce nu 113 gravidutze?????? hai fetelor nu va lasati sa batem recordul luna asta[:D] [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabitha Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 bubulinaid="red">: multumesc frumos, dar eu nu ma las. [pup] Tot voi lua TB. Si cand oi fi pe masina, daca trebuie[:D][:D] Tabitha Si maine e o zi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristinna Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 megbeng id="red">, nu ma risc la teste, mai astept 2-3 zile si poate atunci.Eu am facut 4 teste de sarcina de 2 ani si chiar daca nu par multe, m-am cam saturat sa vad doar o linie rosie[bang]. Asa ca prefer sa astept. Te . Liano id="red">nu sari asa. A zis PE PUTIN 3 gravidutze, asta poate insemna si 3333 de gravidutze[pup]. Cristinna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuleana Postat Martie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 6, 2006 Megbeng:id="red"> eu sunt de vina pt cele 2 bubuline pt ca eu m-am inscris mai tarziu pe forum si mi-am ales nick-ul bubuleana direct fara sa mai verific daca mai exista sau nu fete cu nick-uri asemanatoare... sotul meu e bubu si eu sunt bubuleana lui[:D] insa sper ca bubulina1 se va duce repede la [gravi] si sa ramaneti cu o singura aspiranta bubulita[:D] bubuleana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.