Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

DOMNUL DR. MOISA - sotul doctoritei Moisa

Recommended Posts

Dragi aspirante,

ajutati-ma si pe mine cu informatii despre domnul dr. Moisa. El este dr. tot la Giulesti si are cabinetul privat in Str. Branduselor. Vreau sa stiu daca este Ok ca doctor si ca om, daca a avut cineva experiente placute sau neplacute cu dansul, cum este, etc. Stiti voi... ;-)

Pana acum am auzit o multime despre sotia dansului, doctorita Moisa, insa despre el nimk, ioc!

Deocamdata am fost la o singura consultatie la dansul si a fost OK. Era fff aglomerat in sala de asteptare la cabinetul privat, erau si multe gravidutze fericite :-) Asa ca probabil e un dr. bun, insa vreau sa am mai multe info sa vad daca raman la el sau mai caut.

orice stiti sau ati auziti despre el imi poate fi de folos. Ajutati-ma plzzzzzz

(eu nu fac FIV sau IA, nu fac nici un tratament, incerc natural pana la sf anului 2006)

va multumesc din suflet, va pup dulce pe toate si va urez sa va aduca primavara: [copil][copil][copil][copil][copil][copil]

bubuleana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bubuleana, din cate stiu eu cei doi au divortat. Si nu o spun in spirit de barfa, ci ca sa te interesezi daca mai activeaza in aceeasi locatie unde practica si fost sotie.

Am fost la el o data. Mi s-a parut ok.

Cu gravidutele o ok si in timpul nasterii e super.

anca...SIGUR intr-o zi[gravi]

[foto]

Anca: [hia]id="red"> mersi mult pt raspuns [pup]

Da, asha a spus si el ca doctorita Moisa e fosta lui sotie: am fost la el in februarie la cabinetul lui din Str. Branduselor. Deci tot acolo activeaza. Ma bucur ca e super in timpul nasterii ... poate mi-o veni si mie sorocul la un moment dat [:D]

bubuleana

Bubuleanaid="red">, o prietena de-a mea a nascut cu el acum 3 ani si a fost super incantata !

Ca om, pot sa spun ca am asistat la o scena in spital, intre el si o pacienta care tocmai pierduse un copil (cu 2 saptamani inainte de nastere, copilul a murit subit, fara o cauza anume !!![:(]), scena in care el efectiv nu mai stia ce sa faca sa o consoleze pe fata respectiva, i-a vorbit asa frumos, a incurajat-o, mai avea putin si o lua in brate sa-i treaca durerea... Mie mi-au dat lacrimile in momentul ala, m-am intors cu spatele sa nu ma vada... Eu atunci eram internata pentru o noapte pentru un chist ovarian care si-a facut putin de cap, si am nimerit in rezerva cu fata respectiva. Nu stiu, pe mine m-a impresionat, pentru ca mi s-a parut mai putin impersonal, fata de alti medici. Si, de asemenea, am auzit numai vorbe bune despre el, ca profesionist.

Referitor la relatia Dr. Moisa (el) si Moisica, pot sa spun ca am fost prin noiembrie anul trecut la cabinet si erau amandoi acolo. Nu stiu care e statutul lor marital, dar s-au comportat de parca erau cei mai buni prieteni, au vorbit, au ras, etc. Toata stima pentru amandoi !

rami

Rami: id="red">iti multumesc din suflet pentru raspunsul tau; m-ai facut sa am incredere in dr Moisa. Si mie mi s-a parut un om de treaba si un dr bun, dar am zis sa suflu si in iaurt cu cate am auzit pe-aici pe forum despre doctori...

iti multumesc mult si-ti doresc tot binele din lume!!!!

[pup][pup][pup][pup][pup]

bubuleana

Nu stiu daca reusesc sa va luminez si pe voi dar eu asa am auzit:Moisica este a doua sotie a Dr. Moisa! Prima sotia a pastrat in urma divortului numele de Moisa,dar dansa este medic in spitalul Colentina....Nu vreau sa dezinformez pur si simplu eu asa am auzit!!!!

Dr Moisa a avut mai multe sotii. Dar nu e treaba noastra. Eu as putea sa barfesc despre subiectul asta pana saptamana viitoare pentru ca doamna nu mi-e draga deloc. Dar nu e cazul.

N-au decat sa se casatoreasca si sa divorteze ca Prigoana cu Bahmuteanu.E treaba lor. Macar sa ne ajute pe noi sa ramanem grele.

Eu am zis "pas" acelui cabinet.

O seara placuta tuturor

anca...SIGUR intr-o zi[gravi]

[foto]

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...