Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Copilasi de nov-dec 2004(111)

Recommended Posts

Capitol 110id="blue">

[colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aiciid="blue">) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.id="size1">
Mamici [mamica]de 42 [baietel] si 45 [fetita]id="size2">IrinaA ______________ 20 oct_____ Ioana MariaCamys2000 ________ 21 oct_____ Catalina NicoleEla2001 ____________ 22 oct_____ Diana AndreeaJasmine ____________ 26 oct_____ RaduEle _________________ 26 oct_____ Ana DenisaRoserb _____________ 29 oct_____ Mihnea AndreiNcristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia MariaMoss _______________ 31 oct_____ Alexia StefaniaSiminna _____________ 1 nov_____ MariaBits _________________ 1 nov_____ Kenzoelilenus _____________ 2 nov_____ AnaAd_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca Cristina & Tudor AndreiDiana 2004 _________ 4 nov_____ AndreiTry _________________ 5 nov_____ AlexMiria Cristina ________ 5 nov_____ Maria DamianaLoreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia CristinaAndreap ____________ 7 nov_____ Maria AlexandraHannen _____________ 8 nov_____ IsraLaura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana BiancaHena _______________ 8 nov_____ Mihnea IoanDaniela_Sb __________ 8 nov_____ Mihai Danielbuterfly _____________ 9 nov_____ Robert-LucianSimonacip _________ 10 nov_____ Davidoana69us __________ 11 nov_____ IlincaVivian ______________12 nov_____ VictorDidutza ____________ 12 nov_____ Daria + DennisAuras80 ___________ 14 nov_____ Medeea TeodoraCassandra _________ 14 nov_____ Dragos AndreiEliza5 ______________ 15 nov_____ AlexandruAime _______________ 15 nov_____ Vladimir AndreiLumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei CosminDama ______________ 18 nov_____ David AndreiDena _______________ 17 nov_____ Katrhryn RhiannaMiha _______________ 18 nov_____ Robert Daniella4____________18 nov_____ Alexismiag _______________ 18 nov_____ Roland VladimirTrinity ______________ 19 nov_____ Selina AlexandraDanamunti _________ 19 nov_____ Eric GabrielMiraklucker _________ 20 nov_____ DariaMihaela Ema_________20 nov_______DariusDanette ____________ 23 nov_____ Iris MiriamDaniela_Gina _________ 23 nov_____ MateiCorina75 ____________ 24 nov_____ Andrei Gandacelu __________ 25 nov_____ IoachimMisticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas AlexandruDutzi _______________ 25 nov_____ Iustinimpreuna ___________ 25 nov_____ SaraMiche ______________ 26 nov_____ DariusDescultza ___________ 26 nov_____ AndreiIonela Roxana ______ 27 nov_____ EmilyPaxela _____________ 27 nov_____ Silviu IonutFlorypop ____________ 27 nov_____ Andreimate _______________ 27 nov_____ Christian GabrielOnitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florinklumea_blondy ______ 29 nov_____ RaresFulguletz ____________ 1 dec_____ David AndreasMadalinaP ___________ 1 dec_____ EdisLuminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria BiancaMona B ______________ 5 dec_____ Vlad AndreiEveline ______________ 5 dec_____ Andreea BiancaFelis ________________ 6 dec_____ Mihai CristianF.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia MariaRaluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria AlexandraOlga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina MariaOnut ________________ 8 dec_____ Rares MihaiAdka _______________ 8 dec_____ Rares Cristianbumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor MihaiAnne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor AlexandruAlinatent ___________ 10 dec_____ HoriaMikimi _____________ 12 dec_____ AlexanderMonica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra MariaElean75 ____________ 17 dec_____ MariaOtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Mariaanacezara _________ 20 dec ____ paula cezaraOany ______________ 21 dec_____ Riana-IoanaMieke ______________ 21 dec_____ AnnaCecilia C ___________ 22 dec_____ AlexiaCarmen ____________ 22 dec_____ Daria NicoleIoana du ___________ 22 dec_____ Bianca AlexandraViovio ______________ 22 dec_____ Cristiana BiancaGreieras ___________ 22 dec_____ EvaMamaluidavid ______ 24 dec_____ DavidCookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioanadana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline StephanieBobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioanaid="size1">[flo][flo][flo]
Buna dragele mele,Vreau sa va spun ca m-ati facut ko [box] cand am vazut ca de vineri pana azi ati mai scris vreo 4 pagini!! Am ametit [mariaj]! Eu inca nu am internet acasa asa ca scriu doar de la servici, deci in weekend somez....si ce rau imi pare [:(]Am reusit sa citesc tot, dar nu mai stiu ce sa zic si cui sa raspund....oooof. S-o iau incet, deci....Tryid="red"> si Danetteid="red">, multumesc pentru actualizarea in lista cu bb-i si mamici...n-am prea inteles cum tre sa intru eu cu userul si parola, dar las ca vad eu cand o mai fi cazul.Pupici mamicilor ranite (Roserbid="red"> si Evelineid="red">), insanatosire grabnica.Felisid="red">, dragute poze, si povestea cu banii de pe tava a fost super (al meu a aruncat banii pe jos...[q]Mamicile cu copii agresivi, ma alatur voua, ce ne facem cu batausii astia? Andrei saptamana trecuta, vazand-o pe verisoara-sa (de 3+ ani) jucandu-se cu jucariile lui, a luat o tava (de bambus..) si i-a trantit-o scurt in cap de 2 ori, ca toti care eram adulti in camera am ramas muti...cateva secunde..n-a mai facut asa ceva..fetita a inceput sa urle ca al meu e fortos rau, si el a fugit intr-un colt si o pandea curios. Bineinteles ca l-am certat , ce-o fi inteles nu stiu...Si mie mi-a dat o palma peste ochi ca am vazut stele verzi- ca am avut tupeul sa-i iau din maini telecomanda...[b)]Jasmineid="red">, felicitari pentru Raducu, e campion la vorbit ptr varsta lui...m-am minunat..Andrei nu zice nimic inca [q].Cu problema adormitului la piticii astia, am crezut ca numai al meu nu se da adormit decat in conditii speciale: leganat, cu muzica de pe UTV ([:D] data incet, etc..de dormit, inca doarme cu gratiile de la patut sus, si toata noaptea se foieste - cand cu capul intr-o parte, cand in alta, asternuturile lui arata de parca ar fi ramat porcii .....pardon, purceii...[bibe]umbla ca somnambulul prin patut dupa suzeta ...Hai ca m-am intins cam mult...mai revin daca am uitat ceva...Revin la propunerea de zilele trecute: haideti sa facem si lista cu datele de nastere ale mamicilor/viitoarelor mamici de la acest subiect...sa stim cand sa ne pupam, etcLa Brasov iar ningeeee...parca e inceput de ianuarie, nu de martie..[:(!]Va sarutCorina si bb Andrei [copil] - 24.11.2004
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ioanaid="red">, crede-ma ca te inteleg, pana sa o conving pe mama sa vina sa stea cu Ana, am mers si eu la 2 gradinite, cele de langa casa, amandoua foarte aproape, adica la 5 minute. Si nu primesc decat copii care au implinit 3 ani si care fac la olita. Dar nu uitati ca in Romania exista un mare avantaj, gasesti totusi un loc la stat sau la gradinitele particulare.

Aici in Norvegia, am inscris-o pe Ana la 8 gradinite si nu stiu daca voi primi un raspuns pozitiv. Nu conteaza asa mult daca sunt de stat sau private. Important este ca sunt foarte multi copii si locurile se ocupa prin tragere la sorti. Iar aici nu merge cu spaga sau relatii. Familiile au de regula 3 copii, uneori chiar si 4-5, si este un baby-boom extraordinar, adica sunt multi copii sub 5 ani. Desi mereu apar gradinite noi tot nu sunt locuri. Eu voi fi anuntata in mai care mi-a fost norocul si daca nu poate merge la gradinita trebuie sa-i caut o bona, am primit recomandare pentru o doamna dar ea are grija de 4-5 copii sub 5 ani, nu stiu cat de bine este. Si in alta ordine de idei, desi Paulica este inalt, sta foarte bine la capitolul greutate.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

quote:Originally posted by daniela_sb

Bitsid="red">, multumesc si pt carticele si pt informatii![flo]Evelineid="red">, da, se ataseaza normal ca orice alt fisier.La noi ninge ca in povasti de la ora 12... e o zapada... Iarna asta va fi una de pomina... o sa ne amintim de ea pana la adanci batraneti.mamica lui Danutzid="blue"> din 8 nov 2004Home is where your head is.id="blue">

id="quote">id="quote">Eu n-am pomenit iarna ca asta, de cand mama m-a...asa, intelegi tu! [:D] mey, ce e cu vreme aasta? stii ce am spus o data in gluma [:D] lui barbate-miu? sa vina primavara cand oi reusi sa slabesc!!!Sper ca DUmnezeu nu m-a luat in serios!!!! [:D] spun asta ca acum m-am hotarat sa tin iar dieta, odata cu postul, deci, o sa mai dureze pana dau cateva kg jos!!! [:D] [:D] [:D] [;)]Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastrePETRECEREA DE 1 AN!!!

Otiliaid="red">, si aici in Franta tot asa cu gradinitele fie ele de stat sau particulare. Eu a trebuit sa depun cereri pt David inca dinainte sa se nasca (numai la cele de stat, ca nu ne permiteam luxul uneia particulara) si abia dupa 1 an si 1/2 am fost acceptati (aici astetpti pe liste, nu se trage la sorti)...numai ca nu la gradinita, unde sunt in jur de 20 copii (desi facusem cerere si pt asa ceva) ci la alt sistem...aici pe langa gradinite sunt angajate niste bone instruite si verificate de stat...ele se ocupa acasa la ele (unde au patuturi, jucarii, scaune de masa, carucior special si mancare) de maxim 3 copii...si mai au si activitati 1-2 dati/sapt. la gradinita. Mie una imi place mai mult sistemul asta, mai ales ca il mai dusesem pe David ocazional la o cresa unde 3-4 tanti se ocupau de 15-20 copii si nu mi-a placut ca il luam mereu de acolo plans si cu mucii pana la brau. La tanti la care merge acum, e FERICIT si bine ingrijit

...asa e, si aici e cererea mai mare decat oferta...

Cat depsre violenta puiutilor nostri tocmai citesc un articol, dupa ce il termin va impartasesc si voua din cele aflate.

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)id="size1">id="blue">

quote:Originally posted by onitza
quote:Originally posted by daniela_sb

Bitsid="red">, multumesc si pt carticele si pt informatii![flo]Evelineid="red">, da, se ataseaza normal ca orice alt fisier.La noi ninge ca in povasti de la ora 12... e o zapada... Iarna asta va fi una de pomina... o sa ne amintim de ea pana la adanci batraneti.mamica lui Danutzid="blue"> din 8 nov 2004Home is where your head is.id="blue">

id="quote">id="quote">Eu n-am pomenit iarna ca asta, de cand mama m-a...asa, intelegi tu! [:D] mey, ce e cu vreme aasta? stii ce am spus o data in gluma [:D] lui barbate-miu? sa vina primavara cand oi reusi sa slabesc!!!Sper ca DUmnezeu nu m-a luat in serios!!!! [:D] spun asta ca acum m-am hotarat sa tin iar dieta, odata cu postul, deci, o sa mai dureze pana dau cateva kg jos!!! [:D] [:D] [:D] [;)]Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastrePETRECEREA DE 1 AN!!!
id="quote">id="quote">Onitza, frumoase poze, dar ce tot vorbesti de slabit, ca din poze esti super ok? Eu ce sa mai zic, ca la 1,58 aveam 69kg[bang] si acu sunt mandra ca am dat jos 4?Corina si bb Andrei [copil] - 24.11.2004pozele noastre: http://community.webshots.com/user/corina1975

Iris a facut blefarita[:(], astazi a vazut-o dr., si trebuie s-o ung cu kanamicina H de 2x/zi.. la un ochisor...

Am pus cateva poze noi cu ea, a primit in w-e o rochitza si mi-a placut asa de mult ca a fost musai sa o pozez...si sa v-o arat

aici:

http://community.webshots.com/album/547575944LrPsKh

se vede ca e putin rosu unul din ochisori...

si aici am pus cateva poze prelucrate de mine, ca m-a prins microbul asta cu pozele alb-negru sau sepia (asta am facut tot w-e asta cu vreme nasoala...)

aici:

http://community.webshots.com/album/548221796BykvYe

Dana & Irisid="purple"> 1an+ id="navy">id="Georgia">

pozele noastre

Buna seara!

mey, da ce harnicutze ati fost, am avut ce recupera...[:D]

Noi, mai bogati cu o maseluta jos si cu una pe vine, tot jos. Artam cu drag guritza cu dejtu' pe amigdale [:D], ca sa fie inteles ca aia e gura [:D]

Jasmineid="red">, felicitari ptr Raducu, mey...ce precoc [:D] e puiul ... uite cate a realizat, avea treaba baiatul...

Danetteid="red"> am vazut o rochita [bis] pe o fetita [il]...[pup] okisorul bolnavior, sa treaca repede.

Vorbeati de Vigantol de la medicul de fam [:D][:D][:D]...la dr mea inca nu s-a inventat (ea tot d-ul injectabil il recomanda, ca asa a invatat ea [ups]) ce sa-l mai si distribuie...oricum faca bors cu el de acu [xx(], macar de l-ar da la cine nu si-l permite.

O saptamana buna!

aime si [copil] Vladimir, 1an+id="size1">id="blue">

Revenim...

Flory si Mihaid="red">...eu as lasa fata in pace,sa manince cind ii este ei foame,numaica ca asta se intimpla ca...de 2 ori pe luna.In rest eu sunt "criminala"cu lingurita.e de ajuns sa ma vada cu lingurita in mina ca sa se puna pe urlat...

Ad_riannaid="red"> [pup] esti o scumpa.Apropo...tot nu am vazut pozele alea...[q] De ce?

Roserb,Evelineid="red"> [pup] pentru mamicile accidentate.

Felisid="red">...Doamne ce baietel frumos,Mi-a placut mult costumul si imi place cum ii sta tuns.E un scump...si vorba aia,destept...daca a luat numai banii.Ce sa faca cu restul...Bani sa aiba.!Nu mai zic nimic de silueta ta de adolescenta...ca ma umfla iar plinsul...

Otiid="red">,crezi tu ca n-o sa te mai recunoasca Ana.Stai linistita.Stie fata cine e mamica ei.Daca tu nu esti cu ea (deocamdata),cui vrei sa-i spuna fata "mama" [pup] si voua.

Ma ingalbenesc de ciuda [:D] cind aud de bebelusi vorbareti.Bya nu zice decit mama(cind e suparata) si tata.Plus o serie de "cuvinte" pe limba ei(nu tace o clipa)...

In rest...nu stie sa numere,nu stie care e catelul/pisica,nu stie citi ani are...

Ceea ce stie ea...Sa se catare.Nu stiu daca mai aveti vreuna copilasi "alpinist" da Bya ma terorizeaza.Se urca pe cele mai inalte si imposibile chestii.

In caz ca va e dor de noi...ne puteti admira...AICIid="red">id="navy">

[pup]

Violeta, mami de printesa [zana] Cristiana Bianca

BIANCA Printesaid="red"> sufletului meuid="red">

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."id="blue">

Danaid="red">, ti-am trimis parola pe PM la mami de nov-dec 04. Legat de lovit. Si alex a avut o perioada cand lovea. Cand era nemultumit de ceva venea si ma lovea. La inceput, am reactionat mai dur (pt. ca e un comportament care mi se pare intolerabil) si ii spuneam pe un ton ferm si apasat sa nu ma mai loveasca. Daca inceta sa ma loveasca pe mine atunci incepea sa lovea in canapea sau ce era la indemana lui. M-a pus pe ganduri un pic asta caci eu nu i-am aratat niciodata semnificatia unui na-na. La inceput am crezut ca maica-mea i-a aratat asta facand na-na la diverse obiecte cand se lovea el de ceva. Dar mi-a spus ca nu a facut asa ceva. Eu nu-s de acord nici cu acest na-na la obiecte pt. ca in felul asta ii arat copilului cum sa-si descarce frustrarea sau nemultumirea acumulata: prin na-na. Mi-am dat seama mai tarziu ca e instinctiva chestia. Nu avea de unde s-o invete sau s-o vada, noi nici in joaca nu ne lovim unul pe altul, nu exista vreun exemplu pe care-l sa-l fi vazut el pana acum, deci am ajuns la concluzia ca gestul e instinctiv. Ajunsesem de 2 ori chiar sa-l pun la coltul de pedeapsa pt. ca ma lovea. Nu-ti spun cu ce lacrimi plangea. Si dupa cateva secunde venea la mine sa-l iau in brate. Inutil sa-ti spun ca pentru cateva ore dupa incident el era deja intr-o stare de plans, marait, adica era afectat mult tim pde asta. Mi-am dat seama apoi ca nu-i cea mai fericita metoda pt. ce facea el si pt. varsta lui, dar vroiam neaparat sa-l dezvat de cusurul asta. Dar am vazut apoi ca ignorarea a functionat mai bine la alex. Cand se apuca sa dea in mine, ii spunea sa nu mai loveasca si dupa care eram absenta la orice manifestare de-a lui pana se potolea. Nu mai face de ceva timp asa. Si-mi fac idee ca a fost o perioada care a trecut.

Insa stiu sigur ca a-l lovi inapoi pe copil nu-i o metoda deloc buna. Practic ii demonstrezi ca e legitima aceasta metoda, ca e ok sa loveasca. Si atata timp cat tu o faci, copilul considera ca e normal s-o faca si el. Ei nu stiu cum sa-si consume frustrarile si nemultumirile, sunt sentimente pe care ei n ustiu inca sa le gestioneze (la fel ca si bucuira excesiva, uneori nu stiu cu msa si-o exprime si de-aia apar gesturi neintelese de noi), noi trebuie sa-i invatam cum sa-si gestioneze aceste sentimente. E un lucru care se invata la fel ca si mersul in picioare: cu efort, rabdare si ajutor din partea noastra. E foarte important cum ii invatam sa-si gestioneze sentimentele. Grija fatza de latura emotionala e la fel de importanta ca ingrijirea fizica.

Felisid="red">, baia cu spuma a fost cu sau fara Cornel. Ca daca a fost fara… nu ma mai intereseaza restul amanuntelor [:D][:D][:D].

Miha, Danaid="red">, cand vorbeam de scari urcate ma refeream sa le urce copilul singur punand mainile jos. Alex inca nu le urca tinandu-se de pereti sau de zabrele, ci numai punand mainile jos. Dus de maini normal ca le urca. Chiar le si coboara. Dana, la noi scarile sunt destul de abrupte si scurte (adica latimea scarii e mica – 17cm).

Adrianaid="red">, normal ca acei copii care n-au avut ocazia sa exerseze sa urce pe scari nici nu stiu s-o faca, eu eram mirata de Iris pt. ca stiam ca ei au scara interioara in casa si deci ocazia sa invete (dar Dana se referise la urcat scarile in picioare). Aici e considerat reper de dezvoltare urcatul scarilor, dar majoritatea canadienilor au scara in casa…Iar de vorbit si toate cele, te preocupi prea tare. Nu vezi ca majoritatea copiilor de-abia daca spun mama si tata? Tu vezi pe X care spune ca al ei spune bo-bo, apoi pe y ca al ei spune pa-pa, pe z ca spune cutzu si tie ti se pare ca toti copiii au deja un vocabular dezvoltat, numai ai tai nu (nu vorbim de Raducu, el e la copilasi de nov-dec 2003 [:D]). Alex nici macar mama nu mai spune. Iar “tata” – vad ca a renuntat si la asta. Mai spune din joi in pasti (de 2-3 ori/luna) ou (ma rog, ceva apropiat) si spune la ceva “cu”. Nu mi-am dat seama inca la ce spune el “cu”, stiu doar ca e legat de calculator (cred ca spune la cantecelele lui pe care i le punem zilnic). Iar faptul ca gemenusii tai nu dorm in patut de copii mari nu e pentru ca nu-s capabili, ci pentru ca nu au avut ocazia. Ia ia-le tu patut de copii mari, crezi ca n-o sa doarma in el?

Mai, Jasmineid="red">, esti sigura ca fi-tu e la categoria copilasi de nov-dec 2004? Numara? Spune toate cuvintele alea?

Felisid="red">, super ii sta lui Mihaitza fara motz. E barbatel adevarat acum. Era prea mare pt. motisori prinsi in varf de cap. Nu esti tu obisnuita cu el, dar lasa sa treaca o luna de zile si-ai sa vezi atunci uitandu-te la pozele vechi ca il preferi fara motz. Iar impresia aia a ta ca-i ies mai in evidenta trasaturile de SD, te inseli. Acum are si el look specific unui copil de varsta lui. Inainte puteai spune ca e ca un copil mare cu alura de bebelus (caci motzuri asa stufoase nu mai vezi la 1 an si 3 luni). Stai sa-i creasca 1 cm parul si sa se mai indeseasca o tzara si sa vezi ca nu ti-ai mai dori motzul inapoi. Sa vezi ce bataie cu funia uda iti dam daca mai vorbesti asa de Mihaita. Oi fi tu mama lui, da’ noi suntem prietenele lui, asa ca…..

Bitsid="red">, si eu l-am suspectat pe alex de stangacism (am stangaci in familie), dar l-am testat de mai multe ori si nu e stangaci. Da-i sa faca sau sa tina diverse obiecte (fara sa ii intanzi tu cu predilectie catre o anumita mana, ci intinde-l catre centru) si vezi ce mana foloseste instinctiv.

Danielaid="red">, iti trimit eu cantecele, dar trebuie s-o fac de acasa ca acolo am cantecelele.

Ptiu, Onitzaid="red">, dinaite sa se nasca alex stiam ce nume va avea fetita mea (daca o voi avea vreodata): Mara. Problema mea mare e daca e tot baietel, ce nume aleg? Ca ne-a fost asa de dificil la alex (nu spun cate mirari am starnit din partea tuturor caci pe mine ma cheama de fapt Alexandra, iar cel de la servici imi spun Alex si-au crezut ca glumesc cand le-am spus ca pe baietelul meu o sa-l cheme alex), dar de data asta nu-l mai las pe tati sa decida singur. De fapt cred ca o sa cam decid eu… insa e timpuriu sa ma gandesc de-acum…

Hai mai, Corinaid="red">, mai… Pai tu cum te loghezi cu ID-ul Corina75 si cu parola ta personala? La fel logheaza-te si cu ID-ul mami de nov-dec 04 si cu parola pe care ti-am trimis-o pe PM. Si asa cum ai pus listuta de data asta folosind ID-ul tau, asa posteaza listuta tu data viitoare folosindu-te de ID-ul nostru comun.

Eu acuma daca vreua sa intru sa modici ceva in listuta (cum ar fi s-o adaug pe Claudia) nu pot, pt ca tu ai postat listuta cu ID-ul tau. Asa ca te rog s-o pui tu pe listuta pe Claudia (anda74): anda74 – bebe: Alexandru Iulian Voicu,nascut pe 22 noiembrie 2004.

Legat de bebe 2, am fost sambata la eco si pare totul ok. Bebe avea 2,14 cm, ii batea inimioara si s-a msicat de 2 ori cat am privit si eu creanul. Dar se misca din tot corpul, ca si cand plutea batut de vant prin uter. E un pic mai mare ca la eco la alex, dar e si diferenta de cateva zile. Pe alex l-am vazut la 8 sapt. si 3 zile si avea 1,9cm, pe bebe l-am vazut la 8 sapt. si 6 zile si avea 2,14 cm.

M-am mai linistit acum, astept sa ajung la ginecolog peste o luna. pana atunci, nimic deosebit .greturi inca mai am, cateodata ma tin pana seara, insa nu-s la fel de intense ca la alex, sunt ma idomoale, mai pasnice, mai omenesti.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

[gravi].......id="white">in 9+ sapt.

[mamica] Alex - 5 Nov. 2004 ......... id="red">poze cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...