Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum poti muri nevinovat....

Recommended Posts

ieri imi deschid inboxul si vad un mesaj de la lovers.ro, in care mi se comunica usernameul si passwordul, amuzata il sterg si le trag o injuratura printre dinti, gandindu-ma in sinea mea, daca barbatul meu era mai rapid ieri dimineata si il deschidea din intamplare cine stie ce prostii isi imagina despre mine, el nu m-ar crede in stare dar ii puneam inima pe jar un pic.

La noi nu exista secrete ne uitam la mesajele noastre fiecare, fara nici un pic de suparare.

In fine mancam si iar imi aduc aminte si-i spun si lui... abia atunci am realizat ca daca ar fi fost invers probabil avea capul spart deja ...[neand], nici eu nu-l cred dar eu sunt extrem de impulsiva.

Azi dimineata imi deschid iarasi inboxul si mesaje si poze de la barbati.... acum imi pare rau ca ieri in graba mea si speriata cumva sa nu vada barbatul am sters mesajul cu parola, acum frumusel intram acolo si imi stergeam contul... unde nu-i cap vai de picioare,

oricum barbatul e pus in garda.....

Adevarul e ca ma enerveaza la culme situatia asta si probabil ca va trebui sa renunt la acea adresa.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu este nevoie sa renunti la adresa ta.

De obicei mailurile astea nedorite au undeva pe jos o optiune: to remove yourself from our mail list... Ia vezi si incearca ruta asta.

Daca nu merge si tot mai prmiesti, ai optiunea de a ignora senderul trimitindu-l direct la gunoi fara sa iti apara deloc nici un mesaj de la el... Poti sa il blochezi daca te deranjeaza.

Tipii... e ceva de capul lor?... Glumesc![flo]

nu este nevoie sa renunti la adresa. poti face in felul urmator : cand primesti urmatorul mesaj nu il stergi. intri pe INBOX, intri pe mesaj si alegi optiunea SPAM , apoi ti se incarca pagina din nou si bifezi chestia de acolo , apoi dai "Mark Messages as Spam" .

asta ar trebui sa iti rezolve problema!!

mult noroc!!!

si Da, ai dreptate cateodata nu treubie sa reactionam la primul impuls!! teoretic usor, practic mai greu....

Lavinia: Sotie alintata.....id="red">

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?id="red">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=/5c0f

Draga eu sint programator. Nu care cumva sa te duci sa apesi pe nimic din site-ul lor, nici macar remove from the mail list. Stii de ce? pt. ca astfel le confimri ca da, aia e adresa ta si iti vor trimite spam si mai si. Eu primeam intr-o vreme mesaje si mai si (XXX-rated). De unde pina unde nu stiu pt. ca nu ma uit la asa ceva. Nu le-am deschis niciodata. Pur si simplu le-am sters urgent si dupa vreo 2 luni s-au plictisit. la fel si astia cu mesaje de care zici tu, dupa ceva timp daca nu te duci deloc pe site-ul lor vor inceta. Fireste ca poti si bloca (sau incerca sa blochezi) dar ideea este nu deschide, nu raspunde, direct la gunoi! Asa fac cu toate mesajele nesolicitate.

Adrienne [pup] iti multumesc ca mi-ai spus, ieri am sters mesajul lor intr-o suflare nu m-am dus pe link-ul indicat sa confirm parola, insa astazi am incercat sa ma logez la site lor pentru a-mi sterge contul si incercand parola pe care cred eu ca mi-am amintit-o... n-a mers...deci nu am intrat pe site lor niciodata.....

Alyssa [pup] cel care mi-a trimis si poze, s-a pozat la birou si pare decent...[:D] probabil ca si eu sunt inregistrata decent pe site-ul acela, si avut grija sa-mi spuna si functia [:D], anyway o sa-i bag pe toti la spam....

sau sa-i postez poza aici[:D].... oricum omu probabil nu are nici o vina

Loma

Pai draga, daca ti-a trimis mail cu userul si parola, e clar ca ai un cont facut pe acel site. Acu' ramane de vazut cine l-a facut hahaha:))

Oricum, pe unele situri se pot sterge profilele, pe altele nu. Eu una as incerca sa aflu userul si parola din nou si sa vad daca pot sterge contul. Cand ai sters mesajul, l-ai sters si din trash? Ca s-ar putea sa fi ramas acolo.

Daca nu, poti sa intri pe site si sa introduci adresa de mail ca sa iti trimita din nou parola.

Sigur, poti sa nu faci nimic din toate astea si sa astepti sa se rezolve de la sine. Dar eu una asa as face.

quote:Originally posted by Rosey

Pai draga, daca ti-a trimis mail cu userul si parola, e clar ca ai un cont facut pe acel site. Acu' ramane de vazut cine l-a facut hahaha:))Oricum, pe unele situri se pot sterge profilele, pe altele nu. Eu una as incerca sa aflu userul si parola din nou si sa vad daca pot sterge contul. Cand ai sters mesajul, l-ai sters si din trash? Ca s-ar putea sa fi ramas acolo.Daca nu, poti sa intri pe site si sa introduci adresa de mail ca sa iti trimita din nou parola.Sigur, poti sa nu faci nimic din toate astea si sa astepti sa se rezolve de la sine. Dar eu una asa as face.

id="quote">id="quote">da cel mai bine este sa incerci sa afli parola, sa intri pe contul respectiv, si sa incerci sa-l stergi.Daca nu ai parola, intri pe site si introduci adresa de mail ca sa iti trimita din nou parola pe adresa ta de mail. Sigur ai aceasta optiune.Oricum, important e ca al tau iubit stie deja [flo]Rabdarea este inceputul intelepciunii...

quote:Originally posted by Rosey

Pai draga, daca ti-a trimis mail cu userul si parola, e clar ca ai un cont facut pe acel site. Acu' ramane de vazut cine l-a facut hahaha:))Oricum, pe unele situri se pot sterge profilele, pe altele nu. Eu una as incerca sa aflu userul si parola din nou si sa vad daca pot sterge contul. Cand ai sters mesajul, l-ai sters si din trash? Ca s-ar putea sa fi ramas acolo.Daca nu, poti sa intri pe site si sa introduci adresa de mail ca sa iti trimita din nou parola.Sigur, poti sa nu faci nimic din toate astea si sa astepti sa se rezolve de la sine. Dar eu una asa as face.

id="quote">id="quote">da l-am sters de peste tot, astazi n-am mai primit nimic [hop],nu stiu daca cineva chiar mi-a facut o gluma proasta, ca nu am prieteni care sa imi faca din astea, mai degraba as crede ca cei care intretin site-ul respectiv inregistreaza utilizatori aiurea, iau adrese de email cine stie de pe unde, pentru popularitatea site-ul, Loma

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...