denizel Postat Martie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2006 Akellaid="purple">, o iubesc pe Sara voastra. Sincera sa fiu nu am mai auzit o asa poveste frumoasa, iar chestia cu renuntarea la saritul pe tine m-a lasat masca. Sa fie sanatoasa si sa va aduca in continuare numai bucurii. " Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
codruta_grg Postat Martie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2006 Si noi avem 2 pudeli talie mica (au 11 ani). Unul dintre ei (Nisa) ma iubea (si acum) cel mai mult pe mine si unde eram eu era si ea. Dar de 6 ani m-am mutat la mine la apartament si acum o iubeste pe mama mea (desi cand ma vede nu mai poate de atat iubire pentru mine). In august am nascut o fetita iar in octombrie ne-am mutat cu totii la mama. Exact ca si la Caterinuta, Nisa o ignora total pe Petra, dar eu vad ca e interesata de ea. Cred ca le e friga ca catei de plansul sau strigatul copiilor. Cand va fi mai mare sper sa se joace, cu toata ca atunci deja Nisa va fi batrana. Trebuie sa aiba deparazitarea la zi, la fel si vaccinurile si sa fie curati cateii si nu cred sa fie vreo problema. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] SCOALA SKI Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
akella Postat Martie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2006 Denizel, multumim mult de urari. Imi pare rau ca nu pot sa iti arat si o poza a Sarei, nu am album aici. Mai ales ca, mai nou, mica Daria tine mortis ca Sara sa-si tina capul in poala ei, sa faca nana... In alta ordine de idei, Dalimana, eu stiam de la pediatra ca numai pisicile transmit toxoplasmoza la oameni. Oricum, Doamne fereste! de orice boala. Ana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Pepsi Postat Martie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2006 si noi avem un ciine Pepsi de 5 ani o frumusete de pekinez negru, si un baietel de 1 an si 10 luni. Inainte de venirea copilului Pepsi era ca si copilul nostru(l-am adus cu noi din Romania), cind eram gravida-si punea capul pe burta mea, ii auzea inima lui Dominic sint convinsa, ca putea sa stea asa ore intregi! cind am nascut eram doar eu si sotul meu, si ne-a fost f greu la inceput, si asa ca saracul Pepsi a trecut pe planul 2, imi era tare mila de el, ca nu intelegea ce se intimpla....el tot vroia sa vada copilul di supraprotectie tipam la ciine. ajuta mult in educarea unui copil un ciine, dar trebuie tinut cont ca timpul pe care i-l acorzi scade considerabil!din ciinele vioi ce era Pepsi s-a cumintit tare mult, mai ales de cind a mai crescut Dominic, l-a si capsat de 2 ori pe copil ca nu-l lasa in pace, acuma a invatat ca nu-i voie sa dea in Pepsi. cert este ca al meu ciine sufera mult ca a trecut pe planul 2, in plus de asta s-a imbolnavit f tare, am tras-o 6 luni ca nu stiau ce are, acuma l-am operat si par lucrurile sa intre in ordine! sint pe punctul sa-l trimit la parintii mei sa se ocupe de el, fiindca s-a imbolnavit din cauza ca nu l-am spalat pe dinti, a trebuit operat la dinti+ a facut o infectie urita la ochi si era cit pe ce sa-l piarda! Inca ma mai gindesc daca nu e bine sa-l trimit la ai mei pina ne luam o casa, il iubim mult si nu vrem sa sufere!Dominic dupa cuvintul mama si tata a zis `Pepi``, il iubeste nu vrea sa mergem la plimbare pina nu-l ia si pe Pepsi. in fine nu as fi crezut ca va fi atit de greu, sotul meu are servici si scoala, eu am servici, vin pe la 17 acasa, am 3-4 ore de petrecut cu al meu bebe, de ciine ma ocup dupa ce culc copilul!de cind cu boala asta nu mai are nici un chef de joaca, a slabit mult...si inca-i facem tratament cu 5 medicamente ca sa nu-si piarda ochiul!e un ciine sensibil, cum Dominic a crescut(arata mult mai mare ca virsta lui) se sperie de el, ca Dominic vrea sa incalece pe el, Pepsi 5 KG, DOminic 15 Kg, asa ca va imaginati....cred ca ptr copii mici sint mai adaptati ciine mari, dar apare problema ce se intimpla daca-i musca... cind Pepsi l-a muscat pe Dominic nu a fost decit o zgirietura mica de avertizare. acuma in ceea ce privesc bolile, ciinii nu transmit deloc toxoplasmoza, ci fecalele de la pisica. E drept ca fac mai des curat ca si in casele fara ciine, ca aspir poate mai des, dar asta e, nimeni n-a zis ca-i usor cu ciine! ei cam asta e povestea noastra, mult noroc Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004 http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878 http://community.webshots.com/user/pepsidominic Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
dordia2000 Postat Martie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2006 Bubamara salutare!!! Eu am un caine superflocos si anume un Bobtail care nici nu am conceput sa il dau in momentul cand a venit Stefan in familia noastra. Baiatul meu are 3 luni si 3 saptamani iar cateaua are 9 ani. Si eu am teama de faptul ca are par lung si ca este par peste tot in casa chiar daca fac curat tot este par, dar..mi-a trecut. Ceea ce ma nelinisteste pe mine este reactia cainelui. De cand am venit de la maternitate, primul lucru i-am aratat copilul pe care il stia din burta. Cand eram cu burta mare ii vorbeam mereu Tarrei de bb mic din burta. Acum i-am facut cunostinta cu bb, l-a mirosit dar cam atat. Si acum cand vreau sa ii apropii, il miroase si se intinde peste copil sa ajunga sa ma pupe pe mine. Afara cand am iesit cu carutul si cu Tarra, i-am lasat in fata unui mag dar nu a avut nici o treaba cu carutul. ea a venit dupa mine si m-a asteptat la usa. Deci deocamdata Tarra il ignora total pe Stefan. Sunt tare curioasa cand Stefan va incepe sa traga de toate alea, inclusiv de blana cainelui, cum va reactiona!!! Sa speram ca bine. La voi cainii si-au aratat afectiunea fata de copil de la inceput sau cand acesta a coborat din patut pe covor la acelasi nivel cu el??? Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
akella Postat Martie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2006 Draga dordia2000, cred ca depinde de caine, de rasa, de personalitatea animalului. Ma rog, cateaua noastra (marca boxer), a fost tare interesata de fetita, din primul moment. Treaba e ca nu i-am dat voie sa-si apropie botul de fata copilului (asa cum voia ea), nu i-am dat voie sa se urce in patutul piticei - cand plangea Daria, cateaua era in stare sa se urce peste ea, nu stiu ce era in capul ei, voia sa-i dea tita (habar n-am). Dup-aia am vazut ca e cam stinghera, ca fata de catel parasit, ca nu mai aveam timp sa ne jucam si cu ea. Am inclus-o si pe ea in plimbarile prin parc, in joculete prin casa. In scurt timp a inteles ce are voie sa faca si ce nu. Acum, fetita are 4 anisori aproape (pe 18 martie) si se inteleg foarte bine. Cand vine de la gradi, primul lucru pe care-l face cand intra in casa este sa o strige pe Sara, care alearga fericita la usa s-o intampine. Iar seara stau impreuna pe pat sa priveasca la televizor. Da si cu parul bineinteles ca avem si noi o problema mare, pentru ca Sara naparleste destul de tare. Dar, asta e, facem curatenie mai des. In afara de transmiterea toxoplasmozei, la pisici este foarte periculos si parul (tot de la medic stiu) - se pot face chisturi hidatice de ex. Acu sa nu ma intelegeti gresit, eu iubesc toate animalele (cateaua mea e mai presus de toate), inclusiv pisicile, atata doar ca stiu ca nu e bine sa ai pisica in casa pe perioada cat esti gravida si dupa ce nasti si copilul este mititel. Asa ca sa ne traiasca in primul rand copilasii, si pe langa ei si cateii!!! Ana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
danielai Postat Martie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2006 Tatal meu are un caine de vreo 5 ani (tot Amstaff) pe care tot familionul il iubeste. Fetita mea de 1 an merge foarte des acolo, a stat toata vara in carut si catelul o pazea, ii place mult de el dar totusi doar de la distanta, nu vrea sa se apropie si nici noi n-am incurajat-o deoarece imi e teama. Se spune ca rasa asta are probleme in general cu ati catei de aceeasi talie si cu copii. Drept pentru care incercam sa n-o lasam nesupravegheta in prajma lui, indiferet cat de mult l-am iubi. Se pare insa ca acest caz, in care copilul vine dupa caine e ideal, caci cainele isi asuma un rol protector. Daniela Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.