Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

uscatoria de bloc!! pot sa ma opun vinzarii?

dia_codat

Recommended Posts

Buna ,

Tocmai am aflat de la tatal meu ca la noi in bloc admiinistratoarea va tine azi o sedinta fiindca vrea sa cumpere ea uscatoria din bloc.

Sunt plin de anunturi in ziare cu cei care vor sa cumpere uscatoria cu citeva mii de euro si apoi le transforma in garsoniere si le vind cu 15 000.

Nu asta e problema, problema este ca ea vrea sa o cumpere cu 1000 de euro!! Chiar ne crede pe toti prosti. Si asa ne fura la intretinere de nu mai poate si nimeni nu spune nimic. Pune de la ea in fiecare luna un alt numar de perosoane la intretinere dupa cum vede lume sau nu care intra la noi!

Noi nu prea am stat in tara si cum am fost tot plecati nu ne-am pus sa ne certam cu ea.

Acum ajung doar joi in tara si as vrea sa fiu sigura ca nu poate face nimic fara acordul nostru.

Am citit pe internet ca se poate cumpara cu acordul tuturor proprietarilor, asta e clar, dar am citit ca "si cu acordul a 75% din proprietari ca ceilalti nu mai au ce face". Adica cum? Ca accepta si ei ca sa fie in ton cu ceilalti sau ca se poate face ceva legal chiar daca nu sunt toti de acord?

Dia

Printesele lu mama

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si la noi in bloc a fost aceasi problema!! din cate stiu eu nu pot sa o vanda daca unul dintre proprietariu nu sunt de acord!!! 1000 de euro??? bataie de joc!!! sa nu va lasati!

Lavinia: Sotie alintata.....id="red">

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?id="red">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=/5c0f

Nu e o idee rea, ne-am gindit si noi. Daca vecini sunt atit de prosti sa accepte 1000 de euro, eu o sa le propun ca le dau 1500 [:D].

Sa vedem atunci ce mai are de zis administratoarea! O sa zica ca o facem ca sa fim contra ei! Si asa se uita urit cei din bloc ca noi ca suntem plecati in strainatate apai sa vezi dupa ce om mai pati. Dar tinind cont ca vrem sa plecam din blocul ala...

Dia

Printesele lu mama

Am mari rezerve ca se poate vinde legal, notarial. Ar trebui ca respectivul spatiu sa fie trecut in actul de proprietate al fiecaruia, cu indicarea cotei indivize. Ca sa vinzi ceva, intai trebuie sa faci dovada ca-l ai.

Daca singura mentiune din actele proprietarilor este (ca de obicei) "cota indiviza din spatiile de folosinta comuna", inseamna ca, odata cu uscatorul, vor vinde si scarile[:D].

Deci respectivul spatiu trebuie sa fie indicat exact, ca proprietate indiviza a locatarilor din bloc, ca sa poata vinde legal.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

diaid="red">, si eu sunt tot din timisoara. la noi a fost in felul urmator situatia: noi stam la parter si avem uscatoria lipita de dormitor, si ni se parea normal sa vrem noi sa o luam (ne costa cam 2500-3000 de euro), dar cum vecini sunt atata de al draq si rai in blocul asta, am renuntat. si a luat-o altcineva.

daca puteti luati-o voi, pt ca este o investitie buna, mai ales daca vreti sa vindeti apartamentul, iar 1500 este o suma modica fata de cat valoreaza de fapt spatiul asta!!! asta daca sunt de acord vecinii sa o de-a doar pe 1500 (ma cam indoiesc!!)

Nid="red">unta noastra (02.07.2005) si nepotzica alexiaid="red">

Pozici noiid="red">

lonaid="red">, la noi , ca sin in alte blocuri din zona s-au vandut legal doar uscatoriile, fara scari!! bineinteles ca vroiau si scarilr, dar nu a fost lumea de acord!!

Nid="red">unta noastra (02.07.2005) si nepotzica alexiaid="red">

Pozici noiid="red">

Sincer pe mine nu ma intereseaza sa iau spalatoria. Desi stam si noi la parter dar nu pe partea cu spalatoria.

In bloc sunt aproape numai pensionari+ vreo doua familii cu firme si bani pe care nu prea ii intereseaza cit platesc intretinerea sau suma pe care eventual ar primi-o din uscatorie!

Ce ma deranjeaza este ca incearca sa proasteasca pe toata lumea sa ofere 1000 de euro pe spalatorie! Si cica si-a exprimat clar intentia ca ar fi mama ei bolnava si vrea sa o aduca acolo. In plus sunt ingineri constructori amindoi (aa ca ar aranja imediat uscatoria) deci s-ar procopsi pe 1000 de euro cu o uscatorie transformata in garsoniera cind in mod normal altii dau niste mii ca sa o obtina.

Eu sincer sper sa se mai gaseasca cineva din blocul ala care sa nu fie deacord si sa nu se vinda la nimeni iar daca nu, vom fi noi contra si la toti ceilalti le vom oferi noi mai mult!

Sau le aduc anunturile din ziar cu cei care cauta uscatorii si ofera 2-3000 de euro!

Lavinai de ce nu au vrut sa vi-o dea voua? A platit altcineva mai mult sau doar de invidie??

Dia

Printesele lu mama

quote:Initial creeata de dia_codat

Tocmai am aflat de la tatal meu ca la noi in bloc admiinistratoarea va tine azi o sedinta fiindca vrea sa cumpere ea uscatoria din bloc.

Nu asta e problema, problema este ca ea vrea sa o cumpere cu 1000 de euro!!

Am citit pe internet ca se poate cumpara cu acordul tuturor proprietarilor, asta e clar, dar am citit ca "si cu acordul a 75% din proprietari ca ceilalti nu mai au ce face". Adica cum? Ca accepta si ei ca sa fie in ton cu ceilalti sau ca se poate face ceva legal chiar daca nu sunt toti de acord?

id="quote">id="quote">

Nu pretul e problema, ci faptul ca vrea sa vanda ceva ce nu este al ei, ci comun, al tuturor proprietarilor din bloc !

Chit ca ar fi unii de acord sau nu, fa o reclamatie la primarie si la politie. Cine ii va accepta asa ceva din cele 2 variante ?

Raza de soare, curand sotie de pui alintat

Sunt un om, care

cunoscand necazul,

pretuieste fericirea,

iertarea,

iubirea...

Foto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...