Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ati cumparat pentru bebelush inainte de a-l naste?

Recommended Posts

Stiu ca sunt aiurea acum, cand intreb, dar toata lumea imi zice sa nu cumpar nimic... Eu voi naste peste aproximativ 3 luni si stiu ca atunci imi va fi greu sa le cumpar toate sau va trebui sa ma multumesc cu ce cumpara altii, ca eu nu voi avea timp de umblat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu stiu care "toata lumea" iti spune sa nu cumperi nimic...dar mi se pare o prostie. ce o sa faci cand vii acasa cu bebelusul? cat esti tu in spital o sa cumpere sotul tau? sau alte rude?

eu am ales sa cumpar absolut totul de la inceput, sa am timp sa spal hainutele, sa le calc, sa aranjez totul cat mai bine. cand am venit acasa cu Patrick totul era pus la punct asa cum trebuie.

cred ca ar trebui sa faci cum crezi tu mai bine, nu cum zic altii.

sarcina usoara in continuare si un bebelush sanatos!

Roxana si Patrick (29.07.2004)

Mary drago, pt. niste superstitii, n-are rost sa-ti bati capul. Decat sa-ti pui sotul si/sau rudele sa fuga in l 13-lea ceas dupa una-alta si sa ia la intamplare lucrurile bb-lui, mai bine implica-te din timp. eu am inceput pregatirile cu cateva sapt. inainte si, bine am facut, ca bb a venit mai devreme.

Tinem pumnii sa ai parte de sarcina usoara!

Lia & [copil] Gia (06 iulie 2005)

eu am cumparat si bine am facut trebuia sa nasc pe 8 martie, bebe s-a nascut pe 14 februarie, iar cat am stat eu in spital sotul a avut de dat niste examene dure de tot, pentru care e adevarat ca se pregatise din timp, dar nu a alergat prin magazine atunci si nici nu a ascultat mofturile mele. Cand eram in toane mai proaste ziceam ca le-am cumparat pisicii [cool]

6 ani - 14 februarie 2006

si eu am cumparat aproape tot(am nascut mai devreme si nu terminasem cump..)de la termometre, prosoape, hainute, cosmetice ptr bebei, pat etc...Pai cum sa iti refuzi o asa placere, sa colinzi magaz in cautarea celor mai dragutze lucrusoare...apoi sa le speli, calci, sa le aranjezi si sa te uiti la ele ore in sir..[il]

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)

http://community.webshots.com/user/alinutzza77

E drept ca superstitiile din popor spun ca nu e bine sa ii iei lucruri pana nu se naste. Dar din punct de vedere practic, cine isi poate permite asta ?

Eu i-am lucruri din timp, mai ales ca prinsesem si perioada de solduri de septembrie. Vroiam sa fiu sigura ce ii cumpar si sa imi si placa!

Bine am facut ca am luat din timp, ca beeb a venit cu o luna mai devreme! Si asa, le cumparasem, dar nu apucasem sa le spal, asa ca au trebuit spala-te dupa nastere si aduse la maternitate.

Fa cum simti tu ca e mai bine ca sa fii cu sufletul impacat. Daca tie iti zice inima sa nu cumperi, nu cumpara! Dar daca ai chef sa cumperi, fa-o. E o mare placere sa umbli prin magazine si sa iei lucruri pentru viitorul bebe. Iar dupa nastere, macar o luna, nu prea vei mai avea timp sa faci asta.

Daca te hotarasti sa nu cumperi inca, tot poti sa umbli prin magazine si sa faci o lista cu ce trebuie cumparat si de unde. Macar asa, dupa nastere, i-o dai sotului si se duce la fix, nu mai bajbaie.

Sarcina si nastere usoara! [pup]

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

si eu am fost sfatuita f insistent de multi parinti tineri sa nu ma apuc de facut... provizii.

de ex, in ceea ce priveste scutecele de unica folosinta, sunt diverse marci si nu poti sti cu care dintre ele se va impaca bebeul tau. ce faci daca te trezesti ca ai facut stocuri exact din marca cu care se irirta de mama-mama? ai dat banutzii degeaba...

hainutzele de nou-nascut - noi deja am adunat o groaza, fara a scoate un ban din buzunar: asta pt ca cei care au devenit deja parinti au cumparat mult in avans aceste lucrusoare si s-a dovedit ca bebelusul nu a incaput in ele. bebelinii prietenilor nostri au fost mai maruti - cel mai mic, o fetita, a cantarit 3.9 kg, iar cel mai mare 4.6 kg. asa ca am fost sfatuiti din toate partile sa ne cam... abtinem de la hainutele de nou-nascut.

in schimb, lucruri gen mobilier, carucior, scaun de masina, etc... trebuiesc urmarite si cumparate cum ti se iveste o ocazie. Asta daca nu esti pe "lista de asteptare" la vreo una din cunostinte cu bebe in crestere, cum suntem noi pt caruciorul de nou-nascut.

una din mamicile de aici a pregatit o lista cu lucrusoare care e neaparat nevoie sa le ai cumparate din timp. odata ce intru in posesia ei, o voi posta si pe forum. noi intentionam sa ne ghidam dupa listutza. intre timp, in fiecare luna suplimentam un depozit pt cumparaturi pt bebe.

si eu aveam strangerea de inima legata de cumparaturi in ultima clipa sau in absenta mea. insa exemplele date mai sus si demonstrate de prietenii nostri apropiati, m-au convins sa o las nitel mai moale. mai ales ca noi suntem doar in 18 saptamani [il]

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

nu-i lua multe haine ca o primesti tone :) dar in rest, ar fi bine sa ai din toate, dupa ce iesi din spital n-ai sa stii ce sa faci mai intai si oricum nu te poti dezlipi de puiul cel mic si neajutorat. sa trimiti sotul este iarasi o solutie proasta, nu va stii ce sa cumpere si o sa va alegeti cu un stres in plus. prin urmare, nu asculta gura lumii si cumpara copilului tot ce-i trebuie [flo] noi asa am facut si m-am felicitat pentru decizia luata!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...