carla2005 Publicat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 7, 2006 Poate imi recomanda cineva vreun tratament pentru asa ceva sau un gel special ca nici nu stiu ce sa cer la farmacie! De la o vreme am observat ca am inceput sa am astfel de probleme! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anka-maria Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Durex Play, la orice farmacie, usureaza situatia dar nu trateaza! Probabil este o problema hormonala si trebuie sa vezi de ce natura, cel mai bine sa intrebi un medic. Mie pt. o problema hormonala de tipul asta mi-a dat Colpotrophine unguent. just me Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilianasoare Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Carla, noi folosim gel lubrifiant de la Durex, este foarte bun. Nu este nici scump, in jur de 100,000 ROL, dar este foarte eficient. Poti sa-l iei din orice supermarket, noi il luam de regula din Pic. Sigur o sa-ti placa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Mie imediat dupa nastere dr. mi-a recomandat niste ovule si o crema (puteam sa folosesc ori una ori alta) cu acelasi nume...pe care evident nu il mai tin minte [alcool] iar reteta am aruncat-o. Oricum erau special pentru lubrifierea zonei, asa ca eu zic sa intrebi la farmacie, fara jena, ca trebuie sa stie ei ce sa iti dea. Eu nu le-am folosit pt. ca Durex Play-ul de care zic fetele si-a facut bine treaba. Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red"> Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morenaA Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Si LovePlusid="red"> au niste pliculete mici ca de sampon (costa 10.000) si sunt simple si cu aroma de capsuni Alea cu capsuni sunt super... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla2005 Postat Martie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Va multumesc pentru raspunsuri! Hei ma bucur sa vad din ce in ce mai multe fete din Pitesti pe aici! Ideea este ca eu vreau si un copil, iar gelurile astea daca se poate sa nu aibe rol de anticonceptional[bang]! Nuprea ma pricep la lubrifianti din astia dar cam asta ar fi problema! La medic am fost si mi-a dat mai multe tratamente pentru candida, dar problema cu lubifierea nu s-a rezolvat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 e unul si la cora de la dr soleil. e mai ieftin . Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 noi folosim Durex Play .Nu e anticonceptional. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morenaA Postat Martie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 quote:Originally posted by felicia74e unul si la cora de la dr soleil. e mai ieftin .id="quote">id="quote">Mie nu mi-a placut asta lubrefiaza la inceput si in timpul procesului devine cleios (sau cel putin asa se intampla la mine). L-am folosit de doua-trei ori si a fost la fel asa ca l-am aruncat. Pt. mine LovePlus rules! (capsunici, capsunici ) ... a, si nu are efect anticonceptional Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla2005 Postat Martie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 7, 2006 Eu am folosit crema de galbenele ca daca am vazut ca daca fetele o folosesc la masarile vaginale m-am gandit ca nu are ce sa deuneze acum ma gandesc daca am facut bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.