Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Probleme cu lubrifierea

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mie imediat dupa nastere dr. mi-a recomandat niste ovule si o crema (puteam sa folosesc ori una ori alta) cu acelasi nume...pe care evident nu il mai tin minte [alcool] iar reteta am aruncat-o. Oricum erau special pentru lubrifierea zonei, asa ca eu zic sa intrebi la farmacie, fara jena, ca trebuie sa stie ei ce sa iti dea. Eu nu le-am folosit pt. ca Durex Play-ul de care zic fetele si-a facut bine treaba.

Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red">

Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen">

Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc pentru raspunsuri! Hei ma bucur sa vad din ce in ce mai multe fete din Pitesti pe aici!

Ideea este ca eu vreau si un copil, iar gelurile astea daca se poate sa nu aibe rol de anticonceptional[bang]! Nuprea ma pricep la lubrifianti din astia dar cam asta ar fi problema! La medic am fost si mi-a dat mai multe tratamente pentru candida, dar problema cu lubifierea nu s-a rezolvat!

quote:Originally posted by felicia74

e unul si la cora de la dr soleil. e mai ieftin .

id="quote">id="quote">Mie nu mi-a placut asta [:I] lubrefiaza la inceput si in timpul procesului devine cleios (sau cel putin asa se intampla la mine). L-am folosit de doua-trei ori si a fost la fel asa ca l-am aruncat. Pt. mine LovePlus rules! (capsunici, capsunici [:I]) ... a, si nu are efect anticonceptional

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...